Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

call ne zaman görmüştün çift çizgiyi hatırlamıyorum ben...test mi bozukmuş ki?

bizim sıpalar şakacı bir gösteriyor bir kaçıyor yada biz şaşı olduk artık geçen kör olacaktım ikinciyi görecem diye şaşbeş bakıyordum artıkkaydirigubbakcemile3

valla kırmızıları görmedim inanmam! bekliycez canım! git bi test al gel yahu ! netleşir kesin! kaç gün oldu! hadi hadi hadi!

call ne zaman görmüştün çift çizgiyi hatırlamıyorum ben...test mi bozukmuş ki?

canım ya 25.günümde çift çizgi çıktı şok oldum sevinçten ne yapacağımı şaşırdım! şükür edeyim dedim namaz kıldım dua ettim bebeğim için ! hehe sonra eşimle kan testi verdik 0.44 çıktı eşim şok ben şok ogünün ertedi günü sınavım vardı sorma ya gece uyuyamadım! geçen hafta 2 küsür çıktı değerim.. 45.günüm ve regyli olamadım!

hayret bi şey yaaa..üzülme canım yaa..hadi hatalı negatif oluyomuş da pozitifi nolyomuş yaaa-tatlicadiarzu- aman yaa..yaaaaa....kafamçokkarıştı neyse hayırlısı olsun inşallah tatlım hakkımızda...

yav senin geçen hafta 2 küsür kaç tı ama delircem haa yoksa sendemi hamilesin bendemi hamileyim noluyo bizeakannehir

ayyy bu regl olamamak da kötüüü..bikere bana da olmuştu davul gibi şişmiştim bi de insan stres sıkıntı yapıyo iyice gerim gerim geriliyosun...

dün olmuştun regl canım yine mi kesildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…