- Konu Sahibi CallCenter
-
- #9.801
call ne zaman görmüştün çift çizgiyi hatırlamıyorum ben...test mi bozukmuş ki?
bizim sıpalar şakacı bir gösteriyor bir kaçıyor yada biz şaşı olduk artık geçen kör olacaktım ikinciyi görecem diye şaşbeş bakıyordum artıkkaydirigubbakcemile3
katre gelmişşşş
ilahi heoz çok kafa hatunsun sen yaaa:roflol::roflol:
bilmiyorum yaaa iki arada bir derede kaldım ablam yok diyo kan tahlili yok diyo bacağım kasılıyo ağrım sızım yok adet olmak için kirpiklerim hala üst üste yapışık biri bana doğruyu söylesinklava: mercimeğim varmı yok musenağlama
katreeeeeeeeee katreeeeeeeeeee nerdesin napıyon senin sıpa ne durumda
Katrenin ablası geldi dün canım, onu ağırlıyodur!
valla kırmızıları görmedim inanmam! bekliycez canım! git bi test al gel yahu ! netleşir kesin! kaç gün oldu! hadi hadi hadi!
call ne zaman görmüştün çift çizgiyi hatırlamıyorum ben...test mi bozukmuş ki?
sabahtan beri bir sürü ıhlamur çayı içtim bırak hormonu test ıhlamurrr:sm_cool: diye sinyal verirkaydirigubbakcemile3
canım ya 25.günümde çift çizgi çıktı şok oldum sevinçten ne yapacağımı şaşırdım! şükür edeyim dedim namaz kıldım dua ettim bebeğim için ! hehe sonra eşimle kan testi verdik 0.44 çıktı eşim şok ben şok ogünün ertedi günü sınavım vardı sorma ya gece uyuyamadım! geçen hafta 2 küsür çıktı değerim.. 45.günüm ve regyli olamadım!
canım ya 25.günümde çift çizgi çıktı şok oldum sevinçten ne yapacağımı şaşırdım! şükür edeyim dedim namaz kıldım dua ettim bebeğim için ! hehe sonra eşimle kan testi verdik 0.44 çıktı eşim şok ben şok ogünün ertedi günü sınavım vardı sorma ya gece uyuyamadım! geçen hafta 2 küsür çıktı değerim.. 45.günüm ve regyli olamadım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?