Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

3-4 saat sonra baktım dedım ya ozamn Çok sılık tek Çızgı vardı Çıft cızgının olması gerekn yerdede koyuluk vardı Çızgı gıbıydı eŞımde baktı Çıft Çızgı gıbı ama anlayamdık Çunku test sabhat bıŞe Çırmadı ya bozuk dedık heralde

bende kan testi vericegim gün test yaptım tek cizgiydi sonra bi gün sonra baktımm 2cigi olmus ilk defa yaptıgım bi testte 2.czgisonradan cıktıı CADIARZU

ınş yrn kızlardan bırı gzl haberı verır heoz ruya grmuş ben 1012 sayfaya hamıleyım hemde ıkız yazmısım ama 1012 bugun gececek galıba

ınşş ama sanmıyorum .sen şimdi regl olcan ya sonra yıne klomene mı devam etceksın

evet canım bu ay yine yumrta takibi yapıcaz olmazsaa igneye gecicess doktorumdedi sen hamile kalacaksınn yine die insallahh rabbim hayırlısın versin HAYIRLI EVLATLAR VERSİN BİZEE

evet canım bu ay yine yumrta takibi yapıcaz olmazsaa igneye gecicess doktorumdedi sen hamile kalacaksınn yine die insallahh rabbim hayırlısın versin HAYIRLI EVLATLAR VERSİN BİZEE

inşşş canım tabı kalırsın ılkı olmuş sonuçta ama bıraz zorlanıyoruz o başka senınde bebegın ılk ayda olmuştu dımı benım oyleydı bılmeden oldu ama şimdi stresten olmuo

ben cok kötüyüm yaa adet olduguma mi yanayim kaynayla tartisitgimami yanayim...tamda oraya gidince oldu.offfffffff namaz kilmayinca anladi nie olmuyo dr ye götürüyüm dedi bende yok dedim biz istemioz daha dedim esimde yanimdaydi oda öyle yansitti istemiyomusuz gibi ama ben cok kötü oldum yaaa üfffffffffff aglamak istiyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…