- Konu Sahibi CallCenter
-
- #10.121
5ay oldu düşük yapalı
benım bedemcıgım şişti bı saat içinde durduk yere bıde bu çıktı yaa
dondurmamı yedi hee söle bakimm benim bademcigim yokk alındı küçükken onuniçn sismio hiçç
iyiyim canımsen nasılsın? reglolmussun üzülme tamamı bidahaki ayaa insallahh
ben kötüüym yaa umudumu kestim iyice..dr ye gitmek istemiyorum..bilmiyorum napcam
ben kötüüym yaa umudumu kestim iyice..dr ye gitmek istemiyorum..bilmiyorum napcam
bence doktora git canım için rahatlar hiç olmazsa ne var ne yok ögrenirsinn ona göre tedavin yapılırr
bende sogan kürü yapan topigi okudum kac kisi hamile kalmis öyle orda anlatmislar bide bugun ictim su gün ictim bitti bekliyorum die hep yazmislar hamile kalmislar..bende yapmyai düsünüyom yaa kadinin biri yalvariyo nolur yapin die
ya bizde yapalımbende düşünüorumyapmayı ama nasıl içicess hem iltihabıda söküomus ya benimidrar yollarımda ltihap varr oda engel olurmuki gebe kalamaya
iltihap kensinlik le engel oluyo bebege.sogankürü yapan kac kisi hamile kalmis sasirdim yaa kadinin biri dio nolur yapin göreceksiniz faydasini die tanidigi kac kisi öyle hamile kalmis..pko yada ii geliyomus yapmayi düsünüyom bu ay
idrar yollarındakiiltihaptamı engel oluomus yaaa gercektenmii:1no2:
evt eftalya engel oluyor ıltıhap ıdrar tahlılı yaptımı dr sana benım vardı ılk hamıle klmdan once dr gtmştım ben bebk dulşnyrz dıye ozamn çıkmştı fıtıl kullndım gecmıştı zatne o ay hamıle kaldım.yıne var bende heralde yıne gtcem baktrcm ondan da olmaya bılıo
eftalya sogan kürü iltahabada ii geliyo sanirim bayaaa bi faydasi varmis dene istersen ben demeyi düsünüyom bu ay adet tarihim allak bullak oldu iyice düzenede sokuyomus hem faydasini görürüm belki
gecen ay tahlil yaptı ama bişe sölemedi bende sonuclarımı doktor sitesinde bi doktra yolladım iltihap varmıs sistit olmussun dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?