Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bende sogan kürü yapan topigi okudum kac kisi hamile kalmis öyle orda anlatmislar bide bugun ictim su gün ictim bitti bekliyorum die hep yazmislar hamile kalmislar..bende yapmyai düsünüyom yaa kadinin biri yalvariyo nolur yapin die

ya bizde yapalımbende düşünüorumyapmayı ama nasıl içicess hem iltihabıda söküomus ya benimidrar yollarımda ltihap varr oda engel olurmuki gebe kalamaya

evt bende okumustum soğan kuru topıgını ıçebılıyosanız deneyın kızlar ben ıçemem ondan yapmıyrm am dıger kurlerı yaptım işe yaramadı

ya bizde yapalımbende düşünüorumyapmayı ama nasıl içicess hem iltihabıda söküomus ya benimidrar yollarımda ltihap varr oda engel olurmuki gebe kalamaya

iltihap kensinlik le engel oluyo bebege.sogankürü yapan kac kisi hamile kalmis sasirdim yaa kadinin biri dio nolur yapin göreceksiniz faydasini die tanidigi kac kisi öyle hamile kalmis..pko yada ii geliyomus yapmayi düsünüyom bu ay

idrar yollarındakiiltihaptamı engel oluomus yaaa gercektenmii:1no2:

evt eftalya engel oluyor ıltıhap ıdrar tahlılı yaptımı dr sana benım vardı ılk hamıle klmdan once dr gtmştım ben bebk dulşnyrz dıye ozamn çıkmştı fıtıl kullndım gecmıştı zatne o ay hamıle kaldım.yıne var bende heralde yıne gtcem baktrcm ondan da olmaya bılıo

gecen ay tahlil yaptı ama bişe sölemedi bende sonuclarımı doktor sitesinde bi doktra yolladım iltihap varmıs sistit olmussun dedii

eftalya sogan kürü iltahabada ii geliyo sanirim bayaaa bi faydasi varmis dene istersen ben demeyi düsünüyom bu ay adet tarihim allak bullak oldu iyice düzenede sokuyomus hem faydasini görürüm belki

gecen ay tahlil yaptı ama bişe sölemedi bende sonuclarımı doktor sitesinde bi doktra yolladım iltihap varmıs sistit olmussun dedii

sistit engel tabı cnm ya senn dr nasl soylemz bunu hemn klomene gectı bunu tedavı etmedn şimdide ıgn dıyo çok erken bunlara ya senn daha 2.ayın dr değiştr ıstersn ayrıca sıstıt çok onemlı sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…