Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

bide ben düşükten spnra idrar yollarımda iltihap olmustuu cok siddetliydi wcye zor gidiodummkasıklarım cokfena agrıoodu atesim 40ların üzerindeydii ya o ilaclar haladuruo içsemmiki

sistit engel tabı cnm ya senn dr nasl soylemz bunu hemn klomene gectı bunu tedavı etmedn şimdide ıgn dıyo çok erken bunlara ya senn daha 2.ayın dr değiştr ıstersn ayrıca sıstıt çok onemlı sorun

dogru sölüosn en iisi ben adet olimbaska bdoktra gidim

bu dr senı kurtaj yaptı sanırım oyle deılmı zaten deın ya ıkı kez kurtaj olduum dıe ben senden duydum bunuda ılk defa bende kurtaj oldum benım hıç boyle sorunlarım olmadı hatta kurtaj oldummu ole bışe yaşadımmı bılmıyrm bıle ne ağrı oldu ne bışe

evet kürtajı bu doktor yaptıı 2.kez kürtaj olmamın nedenide parca kalmasıı yaptıgı acıklamada ilk gebeligimldugu için rahimde fazlakazımaişlemi yapmamasıymıss yapısıklık olmaması için

evet kürtajı bu doktor yaptıı 2.kez kürtaj olmamın nedenide parca kalmasıı yaptıgı acıklamada ilk gebeligimldugu için rahimde fazlakazımaişlemi yapmamasıymıss yapısıklık olmaması için

ıyı ozamn bu herkesı ıkı kezmı kurtaj yapıyo bence hatası yuzunden boyle bahane bulmuş eftalya ben bu adama uyuz oldum sen bılırsın yınede

ya kızlar napcamben yaaa üffffffffff mafoldumben

canimmm yaa üzülme bak hep ayni durumdayiz..burdaki destekler olmasa napardik bilmiyorum..birbirimize destek olalaim...suan inanki herseyden bikmis durumdayim nefret ediyor durumdayim ama yapacak bisey yok Rabbim verirse olur vermezse olmaz...olmasi icin elimizden gelin yapalim gerisi O na kalmis ins verir hepimize

eftalya sen ılk kurtajı oldun ya ogun sana dedımı yıne kurtaj yapıcam dıye yoksa daha sonra gttgın konroldemı soyledı

eftalya bu dr mutlaka deiştrmen lazm yaa anlatıklarına bakarsan yarn kızlarda okurlar bakalım onlar ne yorum yapacak ben suyuz oldum bu dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…