Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

canım sende ne var ne yok! çalışmalaın nasıl gidiyor? kendinden hiç bahsetmiyorsun yahu!

canım sende ne var ne yok! çalışmalaın nasıl gidiyor? kendinden hiç bahsetmiyorsun yahu!

ne bahsedeyim ki call?bende hiç belirti gibi bişey yok ki şöööyle ballandıra ballandıra anlatayım((her zamanki gibiyim ne bıçak batması ne göğüslerimde bi değişiklik yarın da kırmızıları bekliyorum inşallah gelmezler ama dediğim gibi hiç belirtim yok bazen diyorum evet evet sanki bi kasılma var gibi sonra da gülmeye başlıyorum:))))yani kendimi dinlesem de dinlemesem de yok görünürde bişey...bakalım kısmet canım yaa inşallah fazla beklemeden alırız bebişlermizi kucağımıza...çalışmaları da epeyce salladık açıkçası bu ara evde yatıya misafirim var çünkü zaten son günler artık...öyle yani...bende pek haber yok anlayacağın(gitme:

canım hiç belli olmuyor bu işler inş hamilesindir senden güzel bi haber alırızda topik canlanır ! ablalarımdada hiç belirti olmamış ilginç ama!

bebkım hamıle olma şasnsın çok yuksek çunku ılk ayın

hep böyle söylüyorsun canım inş. doğrudur. başım çok dönüyo ve yumurtalıklarımda sızlamalar vardı geçen günlerde, şuan yumurtalıklarım falan hiçbi faaliyette değil, hiç ağrım sızım hissim yok, biraz göğüslerim ağrıyor, sütyen takmayınca gece falan, ama şilede tanıdıklardan bi bayan var bana dediki: sen hamilesin gözlerinden bakışlarından belli sapsarısın kaçıncı günün dedi, yüzün şişmiş falan dedi, beni umutlandırdı... bilemiyorum rabbim inşallah bu ay verir, eşimi hiç bu kadar çok isterken görmemiştim, o bıkmadan vazgeçmeden olsa ne güzel olurr.. çok tuhafım...

inşallah canım yaaa...bazı eski topraklar bakışından bile anlıyomuş ya hani doğrudur kadının söyledikleri umarım...erenhavanın dediği gibi de ilk ayın onun da etkisi olur inşallah...hadi bakalım:)))

yaşlılar gozlerden anlıyorlar

Kızlar ne var ne yok iyi misiniz. CallCenter sen ne yaptın. Ben bildiğiniz gibi. Fitil bitmedi henüz. Ya fitil bitince, doktora gideyim mi tekrar. Gel demişti ama gerek var mı.

tatlım gel dediyse gitmelisin bence ...kontrolünü yapıp fitilin işe yarayıp yaramadığına bakar...ihmal etme gerek yok falan deme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…