- Konu Sahibi CallCenter
-
- #10.301
a.s inş canımhmm az kaldı hamılesındr ınşş olmz.
kızlar selamlar geçmişi okudum sonunda...
katreciğim hiç kafana takma konuşulanları da salla gitsin tatlım...
erenhava cım bence sen hamile olabilirsin tatlım çünkü yanlış hatırlamıyosam senin pek gecikmiyodu reglin..umarım doğru hatırlıyorumdur
tb cengiz test yapmak için erken daha biraz sabret canım şimdi olsa da çıkmayabilir çünkü..ama göğüslerdeki belirtilerce bence hamilesindir inşallah...
call bence çalışmayı bırakamazsın canıımm sonuna kadar mukokoko:)))
heozdan haber falan yok sanırım olsa buraya yazardınız
bebikim sen de inşallah güzel haberler ver bize..
eftelya kızlara katılıyorum canım doktorunu değiştirsen iyi olur..
valaaa aklımda kalanları yazdım bu ay inşallah bizde de diğer topicler gibi bi patlama yaşanır:)))hepinizi öpüyoruma.s.
kızlar geçen ay 28. günümde regl olmuştum, bugün 28.günüm acaba olurmuyum, çok merak ediyorum. Şuan hiç bir belirtim yok...
kaydirigubbakcemile
bebkim cnaım sen niye bi idrar testi kapmıyorsun hemen kız nasıl dayanıyosun anlamıyorum!
canım yapsam ne olcak çıkmaz ki şimdi den!! sonra çok üzülüyorum...
canım eğer martta yada nisanda hamile kaldıysan oğlun oalcak! hehe 27 yaşındasın demi*
üzülüüm diyosan yapma sakın aman!
canım sende ne var ne yok! çalışmalaın nasıl gidiyor? kendinden hiç bahsetmiyorsun yahu!
ne bahsedeyim ki call?bende hiç belirti gibi bişey yok ki şöööyle ballandıra ballandıra anlatayım((her zamanki gibiyim ne bıçak batması ne göğüslerimde bi değişiklik yarın da kırmızıları bekliyorum inşallah gelmezler ama dediğim gibi hiç belirtim yok bazen diyorum evet evet sanki bi kasılma var gibi sonra da gülmeye başlıyorum:))))yani kendimi dinlesem de dinlemesem de yok görünürde bişey...bakalım kısmet canım yaa inşallah fazla beklemeden alırız bebişlermizi kucağımıza...çalışmaları da epeyce salladık açıkçası bu ara evde yatıya misafirim var çünkü zaten son günler artık...öyle yani...bende pek haber yok anlayacağın ( gitme:
bebkım hamıle olma şasnsın çok yuksek çunku ılk ayın
hep böyle söylüyorsun canım inş. doğrudur. başım çok dönüyo ve yumurtalıklarımda sızlamalar vardı geçen günlerde, şuan yumurtalıklarım falan hiçbi faaliyette değil, hiç ağrım sızım hissim yok, biraz göğüslerim ağrıyor, sütyen takmayınca gece falan, ama şilede tanıdıklardan bi bayan var bana dediki: sen hamilesin gözlerinden bakışlarından belli sapsarısın kaçıncı günün dedi, yüzün şişmiş falan dedi, beni umutlandırdı... bilemiyorum rabbim inşallah bu ay verir, eşimi hiç bu kadar çok isterken görmemiştim, o bıkmadan vazgeçmeden olsa ne güzel olurr.. çok tuhafım...
hep böyle söylüyorsun canım inş. doğrudur. başım çok dönüyo ve yumurtalıklarımda sızlamalar vardı geçen günlerde, şuan yumurtalıklarım falan hiçbi faaliyette değil, hiç ağrım sızım hissim yok, biraz göğüslerim ağrıyor, sütyen takmayınca gece falan, ama şilede tanıdıklardan bi bayan var bana dediki: sen hamilesin gözlerinden bakışlarından belli sapsarısın kaçıncı günün dedi, yüzün şişmiş falan dedi, beni umutlandırdı... bilemiyorum rabbim inşallah bu ay verir, eşimi hiç bu kadar çok isterken görmemiştim, o bıkmadan vazgeçmeden olsa ne güzel olurr.. çok tuhafım...
sende ne var ne yok erenhava?reglin kaç gün geçti canım?
Kızlar ne var ne yok iyi misiniz. CallCenter sen ne yaptın. Ben bildiğiniz gibi. Fitil bitmedi henüz. Ya fitil bitince, doktora gideyim mi tekrar. Gel demişti ama gerek var mı.
inşallah canım yaaa...bazı eski topraklar bakışından bile anlıyomuş ya hani doğrudur kadının söyledikleri umarım...erenhavanın dediği gibi de ilk ayın onun da etkisi olur inşallah...hadi bakalım:)))
ya canım benım gunum gectı 21 ınde olmam gerek ama yok olamdı hala testte yaptım evde tekçizgı analmdım gttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?