Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

biraz düşündürüyor şimdi beni karar veremedim regylyim zaten , dur bakalım fikrim değişirmi? yani şuanda düşünüyorum! evet canım 3.gün git muhakkak sölemiş zaten kızlr hormon teti 3.gün yapıyolar.

kızlar ben folıc asıtı bıraktım şışkınlık yapıo çok ıştah açıo baya kılo aldırdı bana.şimdi folıbol kullanıyorum gunde bı kere rahatım

senn daha ıçten ozamn ben ıdrarımı yaptktan sonrada oluo bıde ılşkıden sonra.

üşütmüş olabilirsin cnm havalar çok aldatıcı dikkat et kendine
bazen bende öyle oluyorum wc den çıkasım gelmiyor ayaklarını sıcak tut imi cnmopuyorumnanaktan

call center sen devam et çalşmlara boşver onu daha ıı sana fazla yogunlaşamzlar cunku onun bı tane daha var o nun daha çok yardıma ıhtıyacı var.bıde annen bakar sennkıne çok ıı oldu bence snn ıçn

kızlar ben folıc asıtı bıraktım şışkınlık yapıo çok ıştah açıo baya kılo aldırdı bana.şimdi folıbol kullanıyorum gunde bı kere rahatım

ben ikisinide bıraktım pazartesi 11.günüm oalcak yumurta takibi için gitmem lazım, bi gidiyim bakıyım bu hafta içi dişlerimide göstermem lazım bakalım.

bende davul gibi oldum, şiledeki tanıdıklar sen hamile misin dedi bana? demekki o kadar şiş duruyorum, bıraksak da bebeğe gerekli olacak !

hehe! sanki bu ya olacakta ben çalışmıyorum kız çok komiğim ya! regyliyimya şuanda duygusalım biraz bakalım canım! kocacımda istiyor ama heralde şuanda duygusallıktan söylüyorum devam ederim heralde yaa!

hımm kaynananmı bakcaktı, senin annen ablan falan yokmu müsait olan canım?

Çalışmaya devam etmek istiyorum , bu yüzden kendi annem var müsait ama uzak ablamda çalışıyor! kayınvalideme sabah akşam bırakıp rahat alabilirdim, yani kayınvalide müsait olmassa işi bırakmak zorunda kalırım onuda istemiyorum! karıştı işler !

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bebkım folıbol kullan gunde bı kere folıc asıtı nzm kullnsam ben benı şişirio ve ben aylardır kullnıyrm folıbol ıımış denıyorumda

bebkım folıbol kullan gunde bı kere folıc asıtı nzm kullnsam ben benı şişirio ve ben aylardır kullnıyrm folıbol ıımış denıyorumda

zaten az kaldı bu 10 tane falan kaldı, folibol alıyım bari ya, yüzüm şiş gibi, resmen gözlerimin önünde yanaklarımı görüyorum, acayipim...

şimdi şirkette haber geldi, arkadaşın eşi hamileymiş, 2 aylık gözler bende şirkette herkes hadi diyo bana sanki benim elimde...

zaten az kaldı bu 10 tane falan kaldı, folibol alıyım bari ya, yüzüm şiş gibi, resmen gözlerimin önünde yanaklarımı görüyorum, acayipim...

kaydirigubbakcemile3 aynen kız bak bı ara bıraktım onu çok ııdı sonra dedı yıne başla yıne aynı nbıde hemen etkısını gosterıo mıdesı kazınıyo ınsann.folıbol al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…