- Konu Sahibi CallCenter
-
- #10.261
canim yaa moralimi cok bozdu yaa bi görsen bi kisirmisin demedigi kaldi ben problem etmiyorum cok ama cevredekilker israrlala cocuk cocuk die die mahvettiler beni yarin dr ye gitcem bakalim igne ilac artik ne verirse bence daha zamani var nezaman hayirliysa o zaman gelsin ins..sende calismalara devam et bos ver eltini falan..
senn daha ıçten ozamn ben ıdrarımı yaptktan sonrada oluo bıde ılşkıden sonra.
kızlar ben folıc asıtı bıraktım şışkınlık yapıo çok ıştah açıo baya kılo aldırdı bana.şimdi folıbol kullanıyorum gunde bı kere rahatım
Kaynanam hangisine bakacak yahu?
call center sen devam et çalşmlara boşver onu daha ıı sana fazla yogunlaşamzlar cunku onun bı tane daha var o nun daha çok yardıma ıhtıyacı var.bıde annen bakar sennkıne çok ıı oldu bence snn ıçn
call center sen devam et çalşmlara boşver onu daha ıı sana fazla yogunlaşamzlar cunku onun bı tane daha var o nun daha çok yardıma ıhtıyacı var.bıde annen bakar sennkıne çok ıı oldu bence snn ıçn
bebikim sen test yaptınmı canım hiç*
hımm kaynananmı bakcaktı, senin annen ablan falan yokmu müsait olan canım?
hehe! sanki bu ya olacakta ben çalışmıyorum kız çok komiğim ya! regyliyimya şuanda duygusalım biraz bakalım canım! kocacımda istiyor ama heralde şuanda duygusallıktan söylüyorum devam ederim heralde yaa!
bebkım folıbol kullan gunde bı kere folıc asıtı nzm kullnsam ben benı şişirio ve ben aylardır kullnıyrm folıbol ıımış denıyorumda
doğru hasbahçe ayklrm çok uşuo
zaten az kaldı bu 10 tane falan kaldı, folibol alıyım bari ya, yüzüm şiş gibi, resmen gözlerimin önünde yanaklarımı görüyorum, acayipim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?