- Konu Sahibi CallCenter
-
- #10.281
kaydirigubbakcemile3 aynen kız bak bı ara bıraktım onu çok ııdı sonra dedı yıne başla yıne aynı nbıde hemen etkısını gosterıo mıdesı kazınıyo ınsann.folıbol al
zaten hamıle kaynıyo her yerde bı bızde kaynamıyo:sinifsinif:
ewt yaa kadinin 3 cocugu varmis 1 gecenlerde aldirmis 1tanede simdi aldirmis kadin aninda hamile kaliyo galiba karilar konusuyodu aralarinda
kaydirigubbakcemile3 makına gıbıı
kızlar merhaba
ya bişey sorcam benim bu kasık ağrılarım acayip arttı ve göğüslerim karardı ve şişti...daha hastalanmama 10 gün var acaba gidip bi kan testimi yaptırsam napsam ya bişey diyin lütfen hamile olabilirmiyim acaba
kızlar merhaba
ya bişey sorcam benim bu kasık ağrılarım acayip arttı ve göğüslerim karardı ve şişti...daha hastalanmama 10 gün var acaba gidip bi kan testimi yaptırsam napsam ya bişey diyin lütfen hamile olabilirmiyim acaba
şimdi şirkette haber geldi, arkadaşın eşi hamileymiş, 2 aylıkgözler bende şirkette herkes hadi diyo bana sanki benim elimde...
sailormoonnnn nasilsin sende ne var ne yok
kızlar ya gerçekten belirtiler tutyo ama çatlıcam meraktan ayın 3ne kadar cok ama sizi dinleyip test yapmıcam...işallah bu ay tuturnusuzdur.....
kızlar selamlar geçmişi okudum sonunda...
katreciğim hiç kafana takma konuşulanları da salla gitsin tatlım...
erenhava cım bence sen hamile olabilirsin tatlım çünkü yanlış hatırlamıyosam senin pek gecikmiyodu reglin..umarım doğru hatırlıyorumdur
tb cengiz test yapmak için erken daha biraz sabret canım şimdi olsa da çıkmayabilir çünkü..ama göğüslerdeki belirtilerce bence hamilesindir inşallah...
call bence çalışmayı bırakamazsın canıımm sonuna kadar mukokoko:)))
heozdan haber falan yok sanırım olsa buraya yazardınız
bebikim sen de inşallah güzel haberler ver bize..
eftelya kızlara katılıyorum canım doktorunu değiştirsen iyi olur..
valaaa aklımda kalanları yazdım bu ay inşallah bizde de diğer topicler gibi bi patlama yaşanır:)))hepinizi öpüyoruma.s.
son adet tarıhın nzm dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?