Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Ya CallCenter bana da öyle geliyor ister isteemz stres yapıyorum. Düşünsene adet günlerimde oldum mu olucam mı her an aklımda. Kayınvalidemlerde çok istiyor. Eşim sormayın olursa hep birlikte seviniriz dedi onlara artık sormuyorlar. Oluruna bırakabilsem bir çok iyi olucak. Çevremde bakıyorum da hep rahat olanların hemen çocuğu oluyor.

kesinlikle oluruna bırakmamız lazım ama kimse oluruna bırakamıyor ve anne kalıyorlar: etrafımdakilerin çoğu çok uğraştı canım ve oldu: onuruna bırakımıyorlar: nasıl bırakıcaz? bence biraz sakinleşmemiz lazım okadar. kayınvalidem ban soramıyor cesaret edip bende bu tarz şeyleri kendisiyle konuşmk istemiyorum.

Aynen benim gibi kayınvalidem de benimle bu tarz şeyleri rahat konuşmak istiyor. İşte arkadaş gibi olmak istiyor kanımca da. Benimde yapım müsait değil. Geçenlerde sordu sen regl oluyor musun dedi kendisinden lafı açtı torun bekliyorum ben dedi. ben de konuyu değiştirebilir miyiz dedim gülerek. Alındı heralde ama napim. kaydirigubbakcemile3

İyi yapmışsın vereliniortak bende Arakadaşmı hehe : boşversene . gelin değilmiyiz gözlerinde ....

ya umarım öyledir bugün maşallahım ağrı mağrı tık yok umarımda olmaz sence ne zaman yapayım testi ayy çok merak ediyorum.
peki sende göğüslerinde dolgunluk şişme ağrıma yattığında acıma falan oluyormu
ayy birde bakarsın ikimizde aynı anda hamile kalırız tecrübelerimizi paylaşırız.zemuszemus

kız bunlar gebelik belirtileri sen hamilesin gibi yaaa.

canım bendede dün akşam dediğin gibi oldu: üzerine yattığımda kalbim atar gibi attı: birde sanki göbeğimin biraz altı düşecek gibi oluyor: hayırlısı anlamadım: ama göğüslerinin kaşınması canım gebelikten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…