- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.121
canım sen bu ay ovulasyon testlerini yap: ben ona göre yaptım: bir kaç günde gördüğüm halde yapamdım: mesaiyedeydi kocam. Eşin görünsün olmassa sperm eksikiği filan olabilir ama sana daha 1 yıl var: 1 yıla kadar doktor müdahale etmiyor. yumurtlamayla alakası yok yav arkadaşımın 7.ayında hamile kaldı: artık bıkmışlardı eşiyle psikolojileride darma dağan olmuşta ama artık hamile. diyoki regylimin bittiği gün hamile kalmışım: yani stresten yumurtlama günüyle alakası yok: bu konuyu araştıralım dedi.
2,3 ay oldu olmadı 2 tane test almıştım 1i evde duruyor yapıcam ama ne zaman yapsam diye düşünüyorum ayyy çok heyecanlıyım içim kıpır sanki hamileyim öyle hissediyorum kendimi ne hikmetse
Ya CallCenter bana da öyle geliyor ister isteemz stres yapıyorum. Düşünsene adet günlerimde oldum mu olucam mı her an aklımda. Kayınvalidemlerde çok istiyor. Eşim sormayın olursa hep birlikte seviniriz dedi onlara artık sormuyorlar. Oluruna bırakabilsem bir çok iyi olucak. Çevremde bakıyorum da hep rahat olanların hemen çocuğu oluyor.
kesinlikle oluruna bırakmamız lazım ama kimse oluruna bırakamıyor ve anne kalıyorlar: etrafımdakilerin çoğu çok uğraştı canım ve oldu: onuruna bırakımıyorlar: nasıl bırakıcaz? bence biraz sakinleşmemiz lazım okadar. kayınvalidem ban soramıyor cesaret edip bende bu tarz şeyleri kendisiyle konuşmk istemiyorum.
Aynen benim gibi kayınvalidem de benimle bu tarz şeyleri rahat konuşmak istiyor. İşte arkadaş gibi olmak istiyor kanımca da. Benimde yapım müsait değil. Geçenlerde sordu sen regl oluyor musun dedi kendisinden lafı açtı torun bekliyorum ben dedi. ben de konuyu değiştirebilir miyiz dedim gülerek. Alındı heralde ama napim. kaydirigubbakcemile3
kız bunlar gebelik belirtileri sen hamilesin gibi yaaa.
acaba döllenmen geç olmuş olabilirmi? kaç gün geçti*
erenhava kan testimi yapacak idrar testimi ?sonucu söylesede bari meraklanmasak
kan testi yaptırıcktı sanırım
rtık belirtilere takılmicam bütün belirtiler vardı adetimde gecikince tamm oldu dedm ama kn testi negatfff.
Erenheva hamile gibi geliyor bana onun benden önceydi çünkü regl günü bayağı geçti.
erenhava kan testimi yapacak idrar testimi ?sonucu söylesede bari meraklanmasak
bende önceden çok takıyordum belirti arıyordum kendimde ama bu ay farklı gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?