Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

ya cnm hani çok kafana takmıycaksın tabi ama baş dönmeside belirtide olabilir ama benimde 2 hafta önce başım ağrıyordu dönüyordu tansiyonum hep 9,6ydı bunlar hamilelik belirtisiyse eğer sende hamilesin bekle cnmm inş öylesindir hamile olalımda herşeye razıyım.

ya tamam ama benim mesala başım dönüyor kaç gündür: belirtiye takılmada bu neyin nesi ozmana?

önce idrarda bakayım sonra yaptırayım diyorum ama şimdide erkendir diye bakmak istemiyorum ne bileyimmm

evet cnaım biraz sabretmek lazım ben bu ay 3 tane günü gelmeden test yaptım düşün 2si idrar biri kan testi: Insan heyecanlanıyor işte ama bekle bencede boşa yapıyoruz günü geldiği gün yap.

ayy heyecanlanıyorum çok ya umarım burdaki herkes hamile kalırda yeni bir topik açarız orda buluşur konuşuruz .bekle bekle işimiz neee sende testi yaptırda bizde öğrenelim

evet cnaım biraz sabretmek lazım ben bu ay 3 tane günü gelmeden test yaptım düşün 2si idrar biri kan testi: Insan heyecanlanıyor işte ama bekle bencede boşa yapıyoruz günü geldiği gün yap.

annemlerdeyım evde degılım ablamla gttık bıraz once en erken 6 da alabılırmısım sonucu bugun 7.gunun ıçındeyım çıkar dedıler

ay çatlıycam yaaa.eşimde çok merak ediyor.annemlerde hamıle gozuyle bakıyor bana.ama olmzsada kısmet napım herşey olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…