Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

uzulme canım benım bu ay daha sıkı çalışcaz hepımız ooo daha çok zaman var onumuzde daha gencız.hayırlısı olsun

uzulme canım benım bu ay daha sıkı çalışcaz hepımız ooo daha çok zaman var onumuzde daha gencız.hayırlısı olsun

artık yapacak bir şey yok: hayırlısı olsun: en azından bunu biliyorum: hamile değilmişim..
evet bu ay çok iyi çalışmamız lazım: tarçın, bal, siyah susam yiyormusun aç karna.
eşine keçiboynuzu kürü aldınmı canım?

bu ay zaten hepımızın şaştı anlamdım gıtıı ben benım kı hıç gecmez 10.gun gectı bııde her ay yoğun olurdum bu sefer az oldu normalde 6-7 gun surerdı bugun 5 bııtı

ben yıyoruda keçı boynuzu almdm daha vaktım olmadı bugun alıcam

regl donemı boyuncamı bal tarçın çörek otu karışını
kullancam onu anlamdım.bu seferde kılo alcaz hihoyyyt

CallCenter hayırlısı olsun, üzülme. Olucak inş. Ben yiyorum bal-tarçın-çörekotunu ama bakalım. Geçen ay iyi gelmişti ama olmadı belki daha çok çalışmam gerekiyor. Kızlar birde karanfilde iyiymiş. Yemeklerden sonra bir tane karanfil atın ağzınıza. Bir sitede okudum.

günaydın kızlaaarrrr!daha doğrusu tünaydın!öncelikle hepinizin mevlüt kandiliniz mübarek olsun bu geceyi ziyadesiyle değerlendirmek, günahlarımızdan arınmak, dualarımıza karşılık bulmak nasip olur inş. hepimize...
ben bugün regl oldum beklediğim gibi zamanı da şaşmadı zaten...en azından gecikip de strese girmedim...hayırlısı..önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)
callcenter senin için de hayırlısı olsun canım en azından eline bi sonuç geçmiş psikolojik olarak rahatlamışsındır...beklmek daha çok yıpratır eminim...
benim son duruma göre bi dahaki test tarihim 26 martta regl olsam 2 gün de test yapma zamanını ekle 28 mart pazara geliyo hadi bakalım..beni tekrar listeye eklerseniz sevinirim...
hepinizi komacan öpüyorum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş....

yok bende öyle değildir, sanmıyorum. Çünkü kuzenimde öyle oldu, az, hafil regl gelmiş. Bende 5 gün vardı bayağı. kızlar içime ne doğuyo biliyo musunuz. Hiç beklemediğim bir anda hamile kalacam.

İlk test yapacağım o anı çok merak ediyorum..... Garip bir hissssssbilmiyorumkismile

hadı baştan bıdaha çalışmaya bu ay zor olacak kızlar bızım ıçin mart ayında patlama olacak gıbıme gelıyor. topıkte hamıle çıkmadı şimdiye kadar inş.kızlardan bırı sevındırır bızıde bu ay boşçıkmaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…