- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.741
hmmm ok o zaman kuzum tüm topic e dert oldu gecikmen valaaa ben çok meraktayım sonucu alınca hemen yaz e mi?psikolojik baskımı da yaptıım oooh lülülülülülü
hayırlısı Allah tan umarım güzel haberler dökülür teker teker...
ya listede epeyce bi kişi vardı ama sesleri çıkmıyo bazılarının..
aloooo?kızlar orda mısınız?:enbuyukkk:
bu arada listeyi bi ara tekrarlasak ne dersiniz?ben teknoloji özürlü biri olarak bulamıyorum da yerini:)
evet farkındayım Allahım herkese kuzucuklarını en kısa sürede sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin içindede bana..
akşam kan testi kesin yaptırıcam: kendimi başka işe veremiyorum: ağrıarım filanda geçti: beklesem nede olsa regyli olcam diyorum: tık yok: genelde çok fazla ağrımda olmaz regyli zamanlarındada .. sen naptın sanada az kaldı.
kızlar bizim test tarihlerine daha çok var ya biz merakımızı bastırıp sizin müjdeli haberlerinizi beklşiyoryz sizin için heycanlanıyorun inşallah hayırlı haberler verirsinizde ilerleyen günlerdede siz bizi merak edersiniz hadi bakalım ana hamileyi bekliyoruz
amin cnm inş...valaaa bende de en ufak bi belirti yok kasıklarım ve belim ağrıyo ama benim regl günlerim ağrılı geçer alışığım yani genelde düzenli olduğum için de yarına bekliyorum bakalım kırmızıları...buyursunlar ben müsaitim:)
ama küçük bi ihtimal de olsa regl olmazsam şayet 2gün sonraya test yaparım ben de yani ctesi oluyo sanırım...bugün hazır dışarı çıkmışken alayım bari gebelik testi soora üşeniyorum naniknanik acaba 2 tane birden mi alsam test?bazen problem oluyomuş bozuk çıkıyomuş falan..neyse bunları düşünmek için erken nasılsa hele bi yarın olsun da görelim bakalım ben sabırlıyım şahsen...öptm cnm...
kızlar bizim test tarihlerine daha çok var ya biz merakımızı bastırıp sizin müjdeli haberlerinizi beklşiyoryz sizin için heycanlanıyorun inşallah hayırlı haberler verirsinizde ilerleyen günlerdede siz bizi merak edersiniz hadi bakalım ana hamileyi bekliyoruz
evet haklısın inşallah hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip eder Allah en hayırlı zamanda
sen nerdesin yav? bebiş haberimiz yok henüz ama birisinin artık bu topiği canlandırması lazım.
ayyy bu ana hamile lafını çok sewdim alkisalkisalkis
çok tatlısın anca beraber kanca beraber...hadi bakem...a.s.
cnmmmm çalışıyorum yoğun dün kocişimle izinliydik gezdikk dolaştık bugünde işler birikmiş onları hallettim bitirdim allaha şükür.valla bende yorgunum açıkcası stresten bebek düşüncesiyle kafayı yiyorum galiba.benim yumurtlama dönemim ne zamandı unuttum cnm yaa bir sitede baktım 1-11 yazıyordu yumurtlama dönemi kafam karıştı ne yapsamda bir milyon çocuğu buluştursak acep
hehe GEBELİK OLUŞMA ŞANSININ EN YÜKSEK OLDUĞU GÜNLERİN BELİRLENMESİ-gebelik.org şu siteyi bi internet sayfasına kopyalayıp girmeyi denesene Canım!
s yavuz bu arada sen ne zaman regyli olmuştun? 10.günden başla 20. güne kadar iki günde bir ilişkiye gir.benbu ay öyle yapıcam.
Kızlar valla belirsizlikten bıktım: dün karbonat denedim hemen çöktü dibe eğer hamileysem kabonat fasa fiso yani: ama değilim galiba: tık yok: ya en azından hasta oluyum siyorum oda yok: ama geçen hafta çok fazla ilişkiye girdik: belki ondanda geçikmiştir: yada regylim düzensiz olabiliyor..[/
hayırlısı tatlım...tmm 2 tane alayım madem gebelik testinden ..ben de 2 3 gün önce çamaşır suyu muhabbetini okuyunca çamaşır suyunu denemiştim ama bi köpürdü bi köpürdü...ıyyy soora da midem bulandı gülmeye başladım...:bbo: dedim napıyosun ?kafamçokkarıştı
bu arada ben çıkıyorum kızlaaarrrr...hepiniz öpüldünüz... callım centerim öğrenince yaz buraya da merakta koma şu topic in hamiş adaylarını...buyrunnnnnnnnn saygılaaarrrrr....
hepinize goood good night....
benim pcde açmıyor cnmmm
30 aralık,24 ocak,20 şubat
Kızlar valla belirsizlikten bıktım: dün karbonat denedim hemen çöktü dibe eğer hamileysem kabonat fasa fiso yani: ama değilim galiba: tık yok: ya en azından hasta oluyum siyorum oda yok: ama geçen hafta çok fazla ilişkiye girdik: belki ondanda geçikmiştir: yada regylim düzensiz olabiliyor..[/
hayırlısı tatlım...tmm 2 tane alayım madem gebelik testinden ..ben de 2 3 gün önce çamaşır suyu muhabbetini okuyunca çamaşır suyunu denemiştim ama bi köpürdü bi köpürdü...ıyyy soora da midem bulandı gülmeye başladım...:bbo: dedim napıyosun ?kafamçokkarıştı
bu arada ben çıkıyorum kızlaaarrrr...hepiniz öpüldünüz... callım centerim öğrenince yaz buraya da merakta koma şu topic in hamiş adaylarını...buyrunnnnnnnnn saygılaaarrrrr....
hepinize goood good night....
ok canım: sanada iyi akşamlar: sabah direk sonuçlanırsa yazıcam..see you later
Girdiğiniz verilere göre sikluslarınız yaklaşık 26 gün sürüyor ve
bir sonraki adetiniz muhtemelen 18/03/2010 tarihinde başlayacak.
Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler: 27/02/2010
ile - ovulasyon gününüz olan 04/03/2010 arasıdır.
Girdiğiniz verilere göre sikluslarınız yaklaşık 26 gün sürüyor ve
bir sonraki adetiniz muhtemelen 18/03/2010 tarihinde başlayacak.
Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler: 27/02/2010
ile - ovulasyon gününüz olan 04/03/2010 arasıdır.
cnm ozaman ben şubat 27 sinden başlayıp mart 12 ye kart full tıme çalışayım.
10.günden 20.güne dedinya sen birde bu sitenin verdiği tarih toplarsak baya uzuyor
neyse sıkılmak 2günde bir çalışıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?