Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

evet farkındayım Allahım herkese kuzucuklarını en kısa sürede sağlıklı sıhhatli kucaklarına almayı nasip etsin içindede bana..

akşam kan testi kesin yaptırıcam: kendimi başka işe veremiyorum: ağrıarım filanda geçti: beklesem nede olsa regyli olcam diyorum: tık yok: genelde çok fazla ağrımda olmaz regyli zamanlarındada .. sen naptın sanada az kaldı.

kızlar bizim test tarihlerine daha çok var ya biz merakımızı bastırıp sizin müjdeli haberlerinizi beklşiyoryz sizin için heycanlanıyorun inşallah hayırlı haberler verirsinizde ilerleyen günlerdede siz bizi merak edersiniz hadi bakalım ana hamileyi bekliyoruz

amin cnm inş...valaaa bende de en ufak bi belirti yok kasıklarım ve belim ağrıyo ama benim regl günlerim ağrılı geçer alışığım yani genelde düzenli olduğum için de yarına bekliyorum bakalım kırmızıları...buyursunlar ben müsaitim:)
ama küçük bi ihtimal de olsa regl olmazsam şayet 2gün sonraya test yaparım ben de yani ctesi oluyo sanırım...bugün hazır dışarı çıkmışken alayım bari gebelik testi soora üşeniyorum naniknanik acaba 2 tane birden mi alsam test?bazen problem oluyomuş bozuk çıkıyomuş falan..neyse bunları düşünmek için erken nasılsa hele bi yarın olsun da görelim bakalım ben sabırlıyım şahsen...öptm cnm...

Valla canım bizde tık yok: hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunda varsın geç olsun önemli değil..:icecream:

evet canım iki tane al: çizft çizgiyi yakalasan bile biraz sonra tekrar deneyim koyulaşacakmı diyomuşsun? çıkmışken alda elinin altında bulunsun.

evet haklısın inşallah hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip eder Allah en hayırlı zamanda

Kızlar valla belirsizlikten bıktım: dün karbonat denedim hemen çöktü dibe eğer hamileysem kabonat fasa fiso yani: ama değilim galiba: tık yok: ya en azından hasta oluyum siyorum oda yok: ama geçen hafta çok fazla ilişkiye girdik: belki ondanda geçikmiştir: yada regylim düzensiz olabiliyor..

Arkadaşlar gelin hep beraber test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
NERMıN1987 17 ŞUBAT
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
SAıLORMOON 26 ŞUBAT
MıHRACE05 27 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
MSE121822 1 MART
TILSIM2 2 MART
TDS270542 5 MART
PELıNSEE 6 MART ]
MEKTUBUM 14 MART
MELıKE_ECESUU 15 MART
TOO_BEE 15 MART
ERENHAVA 16 MART
SYAVUZ 18 MART
D_KUPCU 19 MART

ayyy bu ana hamile lafını çok sewdim alkisalkisalkis
çok tatlısın anca beraber kanca beraber...hadi bakem...a.s.

cnmmmm çalışıyorum yoğun dün kocişimle izinliydik gezdikk dolaştık bugünde işler birikmiş onları hallettim bitirdim allaha şükür.valla bende yorgunum açıkcası stresten bebek düşüncesiyle kafayı yiyorum galiba.benim yumurtlama dönemim ne zamandı unuttum cnm yaa bir sitede baktım 1-11 yazıyordu yumurtlama dönemi kafam karıştı ne yapsamda bir milyon çocuğu buluştursak acep

sen nerdesin yav? bebiş haberimiz yok henüz ama birisinin artık bu topiği canlandırması lazım.

hehe GEBELıK OLUŞMA ŞANSININ EN YÜKSEK OLDUĞU GÜNLERıN BELıRLENMESı-gebelik.org şu siteyi bi internet sayfasına kopyalayıp girmeyi denesene Canım!
s yavuz bu arada sen ne zaman regyli olmuştun? 10.günden başla 20. güne kadar iki günde bir ilişkiye gir.benbu ay öyle yapıcam.

benim pcde açmıyor cnmmm
30 aralık,24 ocak,20 şubat

Girdiğiniz verilere göre sikluslarınız yaklaşık 26 gün sürüyor ve
bir sonraki adetiniz muhtemelen 18/03/2010 tarihinde başlayacak.

Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler: 27/02/2010
ile - ovulasyon gününüz olan 04/03/2010 arasıdır.

cnm ozaman ben şubat 27 sinden başlayıp mart 12 ye kart full tıme çalışayım.
10.günden 20.güne dedinya sen birde bu sitenin verdiği tarih toplarsak baya uzuyor
neyse sıkılmak 2günde bir çalışıcaz

canım senin söylediğinle bu sitedeki tarihi birleştirirsek 27şubattan başlayıp 12 marta kadar full çalışmak lazımsıkılmak yok 2günde bir devammm

kesinlikle canım: bu ay çok sıkı bir program hazırlayıp: detaylı her şeyi araştırıp: sıkı çalışmamız lazım: bence bu ay bir patlama olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…