Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Kızlar bende çıkıyorum zaman bulursam birazdan girebilirm: sonuçlanırsada sabahtan giricem: hayırlı akşamlar: dua edin lütfen

Herkeze günaydınnnnn opuyorumnanaktan

Mevlid Kandili Mübarek olsun. Bu gece namaz kılıp bol bol dua edelimmmm :Saruboceq:

Günaydın herkese
Nasılsın Deniz inş. iyisindir. Benim regl tarihim normalde 26 sı yani sailmoon la aynı. Bakalım hayırlısı oldun bu gün son bekleyişeyvahedigeldismile

günaydın herkesin Mevlüt kandili mübarek olsun: evet bugün bol bol dua edelim.
bu arada akşam kan tahlili verdim fakat bugün öğle sıralarında öğrenicem..

Günaydın kızlar, sizinde kandiliniz mübarek olsun. Evet bu akşam herkes birbirine de dua etsin. Birinin başkasına ettiği duada kabul olurmuş.

günaydın kızlar! benim regli tarihim 9 Mart beni de listeye ekler misiniz? ilk kez geçen ay(korunmayı bıraktığımız ay) 7 gün gecikmeli geldi reglim ama sonuç negatiftiÇok üzgünüm çoook. sanırım çok stres yaptım.bakalım bu ay ne olacak? callcenter sen mi ekliyordun canım!

Günaydın herkese
Nasılsın Deniz inş. iyisindir. Benim regl tarihim normalde 26 sı yani sailmoon la aynı. Bakalım hayırlısı oldun bu gün son bekleyişeyvahedigeldismile

Cnm benimde 19 mart bakalım
Doğum k. hapından sonra ilk ay tutacakmı bu bebişşş
2-3 ay olmaz diyen var ilk ay kalınca %80 ikiz olur diyende
yaşayıp göreceğimmm tatlım
Ben ilk defa bu ay deneyeceğim için heyecanlıyımm birazzzz

gunaydın kızlar kandılınız mubarek olsun.hadı bakalım call center ne çıkcak çok merak edıyorum hayırlısı olur ınşş.:Saruboceq:

Arkadaşlar gelin hep beraber GEBELıK test tarihlerimizi yazalım beraber takip edelim,beraber heyecanlanalım, inş beraber sevinelim:
CALLCENTER 21 ŞUBAT
ÖZLEM130609 21 ŞUBAT
SAıLORMOON 26 ŞUBAT
MıHRACE05 27 ŞUBAT
HEOZ 28 ŞUBAT
MSE121822 1 MART
TILSIM2 2 MART
TDS270542 5 MART
PELıNSEE 6 MART ]
BIDIK35 9 MART
MEKTUBUM 14 MART
MELıKE_ECESUU 15 MART
TOO_BEE 15 MART
ERENHAVA 16 MART
SYAVUZ 18 MART
D_KUPCU 19 MART

gunaydın kızlar kandılınız mubarek olsun.hadı bakalım call center ne çıkcak çok merak edıyorum hayırlısı olur ınşş.:Saruboceq:

inş canım hayırlısı olsun: bu ay hepimizin çok uzadı: 15 lira verdim özel polikinlğe hastane bile 45 l istemişti: eşime diyorumki her ay burdayız artık: gülüyor.

inş canım hayırlısı olsun: bu ay hepimizin çok uzadı: 15 lira verdim özel polikinlğe hastane bile 45 l istemişti: eşime diyorumki her ay burdayız artık: gülüyor.

zaten ecz. okadar test alıyoruz onbeşı gecıyor bu ay ben altıtane almışım 5tl ye bıle aldığım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…