Sivas///58

ayy cnm kıyamam :teselli:
hamilesin bide calısıyon zor tabii evede geliyon ev işi :1hug:
canın istemiş ayy onada üzüldüm :çok üzgünüm:
yapabilcek kimse yokmu yanında :uhm:

cnm annem geldi bugun sonunda pezik turşumada kavuştum...ohhh bi güzel yiycem....

firstlady abla pezikde bildigimiz pazıyla yapılıyor...pazının dallarından turşuyu kuruyosun....[/QUOTE]

değişik. :uhm: hiç yemedim sanırım. turşuyuda oldum olası çok severim. yeterki turşu olsun.delikafadulden

kızlar herkese selamm bende sivaslı geliniyim ama istanbulda yaşıyoruz hiç gitmedim oralara kısmetse bu yaz gidicez süprizzzzz

ah gürünüm, seni ne çok göresim geldi. kızlar bende uzun seneler oldu gürüne gidemedim. teyze oğlu vefat edince en son gitmiştim. o gittiğimde de gezememiştim. 7-8 senedirde gidemiyorum. izmir-gürün çok uzak kalıyor. senağlama elma ve kaysılarımızı çok özledim. dalından koparıp yemeyi. dut ağacının tepesine çıkmayı. ahh ah ya gidemiyorum işte.

günaydın arkadaşlar hihoyyyt a.s.
bende çok özledim memleketimi,en son 2006 da gitmiştim :çok üzgünüm:

İnşallah bi fırsat bulup gidersin.Benim kardeşim şimdi güründe okuyo aslında ilk gittiğinde hiç sevmemişti şimdide gelmek istemiyo :) çok alışmış.sana özlemini gidersin diye güzel bi yerinden foto ekleyim :)

Eklentiler

• $gökpınar gölü.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…