- 20 Haziran 2022
- 418
- -135
- 28
- Konu Sahibi Bencitlembik
-
- #2.421
Elbette o imkanlar da var ben seviyorum yaşanır güzel yer.İlayda hanım Karaman ile ilgili yorumunuzu forumda gördüm o nedenle yazıyorum karaman için bana bilgi verebilir misiniz ozel hastane AVM gibi imkanları var mı kreşleri nasıl yaşanır bir yer mi oraya tayin istemeyi düşünüyoruz yardımcı olur musunuz
Yaa gerçekten mi çok teşekkürler peki kiralar vs nasıl acaba yeni yapılarda. Biz muhtemelen merkezde otururuz orası olursa iş nedeniyleElbette o imkanlar da var ben seviyorum yaşanır güzel yer.
Yerine ve evine göre degisiyor fiyatlarıYaa gerçekten mi çok teşekkürler peki kiralar vs nasıl acaba yeni yapılarda. Biz muhtemelen merkezde otururuz orası olursa iş nedeniyle
VarSivas merkez var mı. Ben Sivas'tayım artık
Sağol hoşbuldumVarHoşgeldiniz
sivas'ta yaşayan yok ama sanırım.Forumun yarisi Sivasli diye bekledim konuyu görünce
Nerede oturuyorsunuz merkezdesivas'ta yaşayan yok ama sanırım.
Sivaslının tatil yeri Sivastır çoğunluktaHerkes Sivas'ı belirtmis ama öteye gecilmemis ortaya bir şey söyleniyor daha gerisi yok. Nasıl sivaslisiniz siz. Yahu hiç Sivas'ın suyundan icmemissiniz anlaşılan.Yoksa böyle geri durmazdiniz.Ha birde çok güzel muhtesem bir ayazı var oralarinBen geçen ay oradaydım tatile gidip geldim.
Bende 26 sene İstanbul'da oldum doğma büyüme sonra bir 4 sene Sivas Suşehri kaldım.Sonra tekrar İstanbul yaptım sonrasında evlendim.Karamanda yım. Son olarak.Sivaslının tatil yeri Sivastır çoğunlukta
Ben doğma büyüme Sivaslıyım ama 13 senedir istanbuldayım
Tam merkezNerede oturuyorsunuz merkezde
Bende merkezdeyimTam merkez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?