- 7 Şubat 2019
- 6
- 0
- 16
- 40
- Konu Sahibi yigitkiz_58
-
Ben varım canım ama olmadı
Kaç yaşındasınız? Embriyo geliştimi? doktorum çok ilgileniyor. Şu an 17 yumurta gelişti, toplamaya geçicez. Buraya yazdıktan sonra kontrollere gittim ve doktoru çok beğendim. Gelen hastaların yarısı hamileydi. Çok umutlandım :)Ben varım canım ama olmadı
Doktorum Ahmet Emin MUTLU. İstanbulda çalışmış, yeni tedaviler biliyor. Farklı iğnelerle çok yumurta geliştiHangi doktora gitmiştiniz Kayseri’de?
Doktorum Ahmet Emin MUTLU. İstanbulda çalışmış, yeni tedaviler biliyor. Farklı iğnelerle çok yumurta gelişti
HÜMA Kadın doğum Hastanesinin en üst katında kendi kliniği var, labaratuvar ve ünitesi aynı katta. Çok beğendim ben. Diğer yerler tıklım tıkış ve ilgi yok.Hangi hastanede?
HÜMA Kadın doğum Hastanesinin en üst katında kendi kliniği var, labaratuvar ve ünitesi aynı katta. Çok beğendim ben. Diğer yerler tıklım tıkış ve ilgi yok.
35 canım ben hamile kaldım ama düşük yaptım doktorumuz dört dörtlük biriKaç yaşındasınız? Embriyo geliştimi? doktorum çok ilgileniyor. Şu an 17 yumurta gelişti, toplamaya geçicez. Buraya yazdıktan sonra kontrollere gittim ve doktoru çok beğendim. Gelen hastaların yarısı hamileydi. Çok umutlandım :)
Canım çok üzüldüm. Kaç embriyo transfer olmuştu, rahim dinlendirme yaptımı Ahmet bey?35 canım ben hamile kaldım ama düşük yaptım doktorumuz dört dörtlük biri
Bende Acıbadem den memnun kalmadım. Orda 2 doktor var, seni kimin takip ettiği belli değil. Yok toplantıda, yok ameliyatta diyolar, hiç tanımadığın başka bir hekim seni muayene edebiliyor. Bence bu süreç çok hassas. Ahmet Emin MUTLU'yu tek geçerim.Ben de Acıbadem’e gidiyorum.
2 taneydi canım. 1.5 ay bekledim transfer olmayıCanım çok üzüldüm. Kaç embriyo transfer olmuştu, rahim dinlendirme yaptımı Ahmet bey?
Canım moralini bozmak gibi olmasın ama kayseri deyince tüylerim diken diken oluyor eğer imkanın varsa istanbula git ben daha önce kayseride acıbadem memorial ve sevgi hastanesinde tedavi oldum hepside tam bi fiyaskoydu doktorlar ve labaratuarları berbattıCanlarım merhaba;
Daha önce Sivas Numune Hastanesi'nde çalışan Dr. Ahmet Emin Mutlu'da Tüp bebek tedavisine başladım. Eltim tanıyordu, daha önce Sivastayken ona aşılama yapmıştı ve tutmuştu. Bizde güvenerek geldik ve tedaviye başladık. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ya düşük mü yaptın canım sen üzüldüm35 canım ben hamile kaldım ama düşük yaptım doktorumuz dört dörtlük biri
Canım belli bir durumum yok şuanYa düşük mü yaptın canım sen üzüldüm
Hayırlısı olsun hakkında inşallah canımCanım belli bir durumum yok şuan
Amin canım inşallahHayırlısı olsun hakkında inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?