Sivas'tan Tüp bebek için Kayseri'ye giden varmı?(2019)

yigitkiz_58

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
6
0
16
40
Canlarım merhaba;
Daha önce Sivas Numune Hastanesi'nde çalışan Dr. Ahmet Emin Mutlu'da Tüp bebek tedavisine başladım. Eltim tanıyordu, daha önce Sivastayken ona aşılama yapmıştı ve tutmuştu. Bizde güvenerek geldik ve tedaviye başladık. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben varım canım ama olmadı
Kaç yaşındasınız? Embriyo geliştimi? doktorum çok ilgileniyor. Şu an 17 yumurta gelişti, toplamaya geçicez. Buraya yazdıktan sonra kontrollere gittim ve doktoru çok beğendim. Gelen hastaların yarısı hamileydi. Çok umutlandım :)

35 canım ben hamile kaldım ama düşük yaptım doktorumuz dört dörtlük biri

Sizlerden böyle güzel haber duyunca bende umutlanıyorum. Gerçi şuan Ankara’da tedaviye başladım. İnşallah güzel sonuçlanır da gerek kalmaz Kayseri ye . Olumsuz sonuç alırsam bende Kayseri’de yaptırmak isterim . Y yigitkiz_58 nasıl bir tedavi uyguladı sürecinizi anlatır mısınız

Ben de Acıbadem’e gidiyorum.
Bende Acıbadem den memnun kalmadım. Orda 2 doktor var, seni kimin takip ettiği belli değil. Yok toplantıda, yok ameliyatta diyolar, hiç tanımadığın başka bir hekim seni muayene edebiliyor. Bence bu süreç çok hassas. Ahmet Emin MUTLU'yu tek geçerim.

Canım moralini bozmak gibi olmasın ama kayseri deyince tüylerim diken diken oluyor eğer imkanın varsa istanbula git ben daha önce kayseride acıbadem memorial ve sevgi hastanesinde tedavi oldum hepside tam bi fiyaskoydu doktorlar ve labaratuarları berbattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…