- 23 Aralık 2009
- 308
- 18
- 318
- Konu Sahibi shine_bright
-
Kızlar merhaba..ben zoretanin tedavisinin yanında kullandım bu ilacı ama malesef fayda görmedim düzenli kullanmama rağmen.Yine de cilt tipine göre farklılık gösteriyor bu tarz şeyler 10 günlük bir periyodda düzenli kullanın,fark görmezseniz doktorunuza danışın tekrardan..
Bıraktım canım.Gündüzleri 3 günde bir Bacoderm kullanıyorum.Geceleri de Bella Dora kükürt kremi..Bir tek bunların faydasını gördüm benben de zoretaninle birlikte kullanıyorum ama hiç bir faydası yok sanki 2 hafta olacak kullanmaya başlayalı. sen bıraktın mı kullanmayı?
Bıraktım canım.Gündüzleri 3 günde bir Bacoderm kullanıyorum.Geceleri de Bella Dora kükürt kremi..Bir tek bunların faydasını gördüm ben
Doktorlar çok ekstrem bir durum olmadıkça zoretaninin yanında ilaç vermiyor.Benim bildiğim nadixa da iyi bir ilaç onu da bir sor doktoruna :)ben de kontrole gittiğimde doktorumdan başka ilaç isticem. aknefloks tan fayda yok bana :/
Doktorlar çok ekstrem bir durum olmadıkça zoretaninin yanında ilaç vermiyor.Benim bildiğim nadixa da iyi bir ilaç onu da bir sor doktoruna :)
Valla benimde aktif sivilcelerimi gecirdi ama hala kullaniyorum 1 ay kullanimdan sonra anlayabiliriz lekeleri gecirecekmi cunku lekeler oyle kolay kolay gecmiyorArkadaşlar bu kremin iz geçirme özelliği varmıdır sizce ? benim aktif sivilcelerimi geçiriyo onu merak ettim bide tedaviniz nasıl gidiyor ben sadece bunu kullanıyorum başka birşeyle birlikte kullanmıyorum
Arkadaşlar bu kremin iz geçirme özelliği varmıdır sizce ? benim aktif sivilcelerimi geçiriyo onu merak ettim bide tedaviniz nasıl gidiyor ben sadece bunu kullanıyorum başka birşeyle birlikte kullanmıyorum
Benzamiycin banada oyle yapıyo daha beter sivilcelerimi iltihaplandırıyodu bikac gun kullanıp bırakmıstımBen aknefloks ve benzamiycin kullndm 1 ay yuzumdeki tum akneleri sisirdi ve yetmez gibide sivilcelendirdi aşırı sekilde yüzüm hep leke kaldı biraktm hmn korkudan bana iyi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?