sivilce ilaci yardim!

Feyza95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
40
2
1
30
arkadaslar merhaba daha önce de bu baslikla ilgili biseyler yazmistim.Size sorum şu.Aknetrente basladim toplamda 2 ay kullanmayi dusunuyorum.2 ay kullanirsam bu zoretanin vucudumdan ne kadar sonra temizlenir? 1 yil 2 yil? Cunku 5 ay kadar sonra dugunum var ve hamilelik riskide var ne yapmaliyim?

Canım benim eşim kullandi bu ilaci. Kisa bir süre kullanacakmışsın ama bildigim kadariyla kadınlarda 1 yil yasaklıyorlar gebeligi. O yüzden yapacağın en mantıklı şey ilacı kullanmamak olur

Canım benim eşim kullandi bu ilaci. Kisa bir süre kullanacakmışsın ama bildigim kadariyla kadınlarda 1 yil yasaklıyorlar gebeligi. O yüzden yapacağın en mantıklı şey ilacı kullanmamak olur
Hamile kalmak gibi bi dusuncem yok zaten 1-2 yil.Ama bi kaza olursa diye soruyorum..

buna siz karar veremezsiniz bu ilaç doktor gözetiminde içilmesi gerekli . ayrıca ilaca başladın diyelim doktorun yeterli gördü bıraktın 4 ay halime kalınmamalıymış bana doktorum öyle söylemişti. bu ilacın şakası yok

Hamile kalmak gibi bi dusuncem yok zaten 1-2 yil.Ama bi kaza olursa diye soruyorum..
Kadın doğum doktoruna görünüp saglam bir korunma yöntemi uygularsınız o zaman canim. Yani kazaya mahal vermemek lazim bu durumda. Çünkü bebekte ciddi sorunlara yol acıyor bu ilaç. Bu yüzden kürtaj olanlar varmış duymuştum. Ama bir doktorla gorusursen daha net bir cevap alırsın tabii ki.

2 ay kullanmayi dusunuyorum ne demek? Doktorun uygun gordugu doz ve surede kullanmalisin 2 ay bir ise yaramaz, bir ay sonra eski haline donersin.
Gebelik icin 6 ay diye biliyorum tabi cok cok dikkat etmek lazim. Ama boyle tehlikeli bir ilaci kafasina gore kullanan biri gebelik icin ne kadar dikkatli olur bilemedim.

Palmolive ölü deniz tuzlu duş jelini kullanmanızı tavsiye ederim cildinizi yeniliyor ve sivilceleri kurutuyor ben faydasını gördüm halada kullanmaktayım..

2 ay kullanmayi dusunuyorum ne demek? Doktorun uygun gordugu doz ve surede kullanmalisin 2 ay bir ise yaramaz, bir ay sonra eski haline donersin.
Gebelik icin 6 ay diye biliyorum tabi cok cok dikkat etmek lazim. Ama boyle tehlikeli bir ilaci kafasina gore kullanan biri gebelik icin ne kadar dikkatli olur bilemedim.
Bnm aknelerim cok siddetli deil.Asıl 6-7 kullanirsam daha zararli olur bnm icin.Bu ilaca baslamak zorunda kalmamin sebebide kremlerden fayda gormemem.Emin ol hamilelik konusunu cok iyi dusunuyorum.

Back
X