Lekeler, Çiller sivilce izlerim geçmiyor yardım edin :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

yldzclbi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
11
0
1
32
Merhaba o kadar çok yorum okudum ki en sonunda yazmaya karar verdim.Yüzümde nadir sivilce çıkıyor.23 yaşındayım ve çok ince bir beyaz bi tenim var karma bir cilt :( Yüzümde bu kış birçok sivilce izleri oldu.Oynadım :( izleri kaldı bir turlu geçmiyor.Psikolojim bozuldu. Doktora gittim geçer dedi birşey yok dedi.Ondan da bi fazda yok.Biri bana yardımci olsun lütfen :(

Merhaba o kadar çok yorum okudum ki en sonunda yazmaya karar verdim.Yüzümde nadir sivilce çıkıyor.23 yaşındayım ve çok ince bir beyaz bi tenim var karma bir cilt :KK43: Yüzümde bu kış birçok sivilce izleri oldu.Oynadım :KK43: izleri kaldı bir turlu geçmiyor.Psikolojim bozuldu. Doktora gittim geçer dedi birşey yok dedi.Ondan da bi fazda yok.Biri bana yardımci olsun lütfen :KK43:

malesef benımde var dun sudocreme başladım bakalım ıse yarıcakmı vala bıktım bunlarla ugrasmaktan

Bende alicam ondan maliyeti de az birşey.İnşallah izler geçer.Marmariste Kaan eczanesi diye bir yerde izler için karışım yapıyorlarmiş izleri geçen bayanlar var istersen bi ara sor.Birde mikrosilver yüz seti varmış buna da bir bak ve ayrıca sinoz diye bir leke kremi var 100 TL falan bunlara bir bak belki işine yarar.

Bende alicam ondan maliyeti de az birşey.İnşallah izler geçer.Marmariste Kaan eczanesi diye bir yerde izler için karışım yapıyorlarmiş izleri geçen bayanlar var istersen bi ara sor.Birde mikrosilver yüz seti varmış buna da bir bak ve ayrıca sinoz diye bir leke kremi var 100 TL falan bunlara bir bak belki işine yarar.

peki senın yuzundekı sorun nasıl

Merhaba geçmiş olsun. Öncelikle sivilceli veya sivilceye yatkın bir cilt tipi olduğu için hergün temizleyin mıtlaka ve güneş koruyucuyu ihmal etmeyin ki iz kalmasın. Güneş koruyucu 45 faktör fln olsun. Bende bi ara yaşadım seneler önce , en sonunda roaccutan kullanmak zorunda kaldım. Şimdi arada çıkar sma çok şükür o hali yok. Temizlik ve güneş kremi önemli. Çok rahatsız olursan cilt doktoruna git derim.

mrb lr bağımsız iş ortağıyım micro silver set konusunda yardımcı olabilirim.. iyi sonuçlar aldık bu konuyla ilgili..

Lr ürünleri hakkında bilgi almak istiyorum.Ürün satışı yapan güvenilir kişiler msj atabilir mi?

Back
X