Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumun için tesekkur ederim ve galiba haklisin bugün tam 1.5 ay oldu bırakmadı valla kullanmayı ☺ama öyle aşırı soyulma olmasa da yuzumde birşeyler oldu ama çöl etkili sonuç alamadım.başka onerebilecegin bir krem varmı? Ben bi de expigment kullanmistim ve gerçekten super di ama doktorlar önermesi bu sefer gittiğimde yaz geldi belki ondan biraz tehlikeli krem diye söylüyorlar.teşekkürler şimdiden.
Tesekkur ederim tarifini benimle de paylaşır mısın peki☺her şeyi denedim onu da deneyim .differin bitene kadar kullancam bakalım.bu arada expigment gerçekten agir bir krem muhakkak agir bi güneş kremi kullan inşallah güzel yüzlere sahip oluruz :))
merhaba bende uzun süre sivilce ve iz problemi yaşadım.O kullandıgın jelin birçok muadilini kullandım ama etki göremedim.En etkili çözümler cildiye doktorunun yaptıgı kimyasal peeling islemi, lazerle leke tedavisi ve karbon peeling.Kimyasalmpeeling istanbuldaysan haydarpaşa numunede yapılıyor.Ama yaz ayları geldiğinden suan yapmazlar kışın yapıyolar.Lazerle izleri yakıyolar birkaç seansta baya izler gidiyo özel kliniklerde.Ama biraz maaliyetli.Karbon peelingte ise yüze karbon içeren bi maske sürülüp lazerle yakma gibi yapılıyor.Çok çok tesekkurler sağlıklı günler.:)
merhaba bende uzun süre sivilce ve iz problemi yaşadım.O kullandıgın jelin birçok muadilini kullandım ama etki göremedim.En etkili çözümler cildiye doktorunun yaptıgı kimyasal peeling islemi, lazerle leke tedavisi ve karbon peeling.Kimyasalmpeeling istanbuldaysan haydarpaşa numunede yapılıyor.Ama yaz ayları geldiğinden suan yapmazlar kışın yapıyolar.Lazerle izleri yakıyolar birkaç seansta baya izler gidiyo özel kliniklerde.Ama biraz maaliyetli.Karbon peelingte ise yüze karbon içeren bi maske sürülüp lazerle yakma gibi yapılıyor.