• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller sivilce izlerim için yardımmmm :)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

dorati

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
8
2
86
34
merhaba arkadaslar yüzümdeki sivilce izleri için cildiyeye gittim ve bana differin jel verdi fakat ilaçla ilgili yorumları okudugumda yüzü soydugu yazıyor ben kullanmaya başlayalı 12 gün oldu ve henüz bir soyulma olmadı bilginiz ve tecrubeniz var ve paylaşırsanız sevinirim.

o, yan etkisidir. ve o yan etki sende olmuyodur canım :) ben lekelerim için niya derme kullanıyodum ama üretilmiyor artık :kızgın:

Yorumun için tesekkur ederim ve galiba haklisin bugün tam 1.5 ay oldu bırakmadı valla kullanmayı ☺ama öyle aşırı soyulma olmasa da yuzumde birşeyler oldu ama çöl etkili sonuç alamadım.başka onerebilecegin bir krem varmı? Ben bi de expigment kullanmistim ve gerçekten super di ama doktorlar önermesi bu sefer gittiğimde yaz geldi belki ondan biraz tehlikeli krem diye söylüyorlar.teşekkürler şimdiden.

Yorumun için tesekkur ederim ve galiba haklisin bugün tam 1.5 ay oldu bırakmadı valla kullanmayı ☺ama öyle aşırı soyulma olmasa da yuzumde birşeyler oldu ama çöl etkili sonuç alamadım.başka onerebilecegin bir krem varmı? Ben bi de expigment kullanmistim ve gerçekten super di ama doktorlar önermesi bu sefer gittiğimde yaz geldi belki ondan biraz tehlikeli krem diye söylüyorlar.teşekkürler şimdiden.

ben ergenlik döneminde acnelyse denen kremi kullandım ama yüzümü mahvetti kocaman yanıklar oluştu. niya derme kullandım geçti ama dediğim gibi üretilmiyor artık bulamadım çünkü :) başka expigment kullanıyorum şimdi canım yeni başladım ama şu an için bir değişiklik yok 2 gün oldu daha :)
umarım bir faydasını görürüm canım, cildim bebek gibiydi eski haline döndürmek için uğraşıyorum yıllardır :( expigment de işe yaramazsa ölürüm herhalde :)

bi de zerdeçal patates suyu maskem var canım kendim yapıyorum faydasını gördüm, çene etrafında kuruluklar pullanmalar vardı onlar geçti, öğrencilerim yüzümün parladığını söylüyorlar :) onu da bi dene istersen canım,

hametan satılıyor eczanede onu da sorabilirsin :) ve pişik kremi de öneririm :)

Tesekkur ederim tarifini benimle de paylaşır mısın peki☺her şeyi denedim onu da deneyim .differin bitene kadar kullancam bakalım.bu arada expigment gerçekten agir bir krem muhakkak agir bi güneş kremi kullan inşallah güzel yüzlere sahip oluruz :))

Tesekkur ederim tarifini benimle de paylaşır mısın peki☺her şeyi denedim onu da deneyim .differin bitene kadar kullancam bakalım.bu arada expigment gerçekten agir bir krem muhakkak agir bi güneş kremi kullan inşallah güzel yüzlere sahip oluruz :))

ay inşaallah canım benim, 50 sft lik güneş kremi kullanıyorum Avustralya dan ithal, umarım uygundur :)

Şimdi ufak bir patatesi rendele suyunu çıkar 1 tatlı kaşığı patates suyu çıkacak şekilde :) içine varsa 1-2 damla limon sık, sonra aldığı kadar zerdeçal ekle, hafif cıvık bir macun olsun :) yüzüne yay, yarım saat sonra soğuk suyla yıka canım. sonra gül suyuyla temizle :)

Çok çok tesekkurler sağlıklı günler.:)
merhaba bende uzun süre sivilce ve iz problemi yaşadım.O kullandıgın jelin birçok muadilini kullandım ama etki göremedim.En etkili çözümler cildiye doktorunun yaptıgı kimyasal peeling islemi, lazerle leke tedavisi ve karbon peeling.Kimyasalmpeeling istanbuldaysan haydarpaşa numunede yapılıyor.Ama yaz ayları geldiğinden suan yapmazlar kışın yapıyolar.Lazerle izleri yakıyolar birkaç seansta baya izler gidiyo özel kliniklerde.Ama biraz maaliyetli.Karbon peelingte ise yüze karbon içeren bi maske sürülüp lazerle yakma gibi yapılıyor.

Malesef Ankara da yaşıyorum.Lazer olayından korkuyorum acıkcası duzeltelım derken daha beter hale getirebiliyorlar.Teşekkür ederim bilgiler için.

ben sivilce izlerim için (hatta bende çukurluklar çok) LR ın ürünlerini kullanıyorum çokta memnunum.. ürünler hakkında bilgi almak isterseniz özelden yazabilirsiniz

merhaba bende uzun süre sivilce ve iz problemi yaşadım.O kullandıgın jelin birçok muadilini kullandım ama etki göremedim.En etkili çözümler cildiye doktorunun yaptıgı kimyasal peeling islemi, lazerle leke tedavisi ve karbon peeling.Kimyasalmpeeling istanbuldaysan haydarpaşa numunede yapılıyor.Ama yaz ayları geldiğinden suan yapmazlar kışın yapıyolar.Lazerle izleri yakıyolar birkaç seansta baya izler gidiyo özel kliniklerde.Ama biraz maaliyetli.Karbon peelingte ise yüze karbon içeren bi maske sürülüp lazerle yakma gibi yapılıyor.

Merhabalar lekelerinizden kesin ve etkili bir cozum var sayfamdan bana mesaj atin sonuclarla birlikte sizlere bilgi vereyim dm den mesaj atin lutfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X