Sivilceli Ciltler Sivilce mi çıban mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ladymraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
168
80
98
30
Kızlar merhaba. Genelde t bölgemde çıkan beyaz sivilceler bir şekilde geçer. Ancak yanağımda hep içten deri altı sivilceler çıkıyor çoğu zaman bakan kişi dışarıdan fark etmiyor. Başlarda ağrılı oluyor 3 4 aya küçülüyor. Sağ yanağımda bir tanesi 1.5 yıldır geçmedi. Cilt doktoruna 2 3 kez gittim ama 2 sivilce için ilaç veremem diyor. Ben de çok rahatsız oluyorum. Başka bir hastalık için gittiğim genel cerrahi doktorum yüz kisti onlar ama alınırsa iz kalır o yüzden bir şey yapmıyordur doktor dedi. Şimdi de 2 kaşımın ortasında kocaman bir sivilce çıktı büyümesinden ve iz kalmasından korkuyorum. Sizce ne yapabilirim? Geçen sene eylül ayında yanağımda gözümün alt kısmında gözüm kadar çıban çıkmıştı antibiyotik iğne, antibiyotik hap ve ağrı kesici kullanmıştım yine de iz kalmıştı.

bende de aynı sorun var ama bende çözüm arayanlardanım. içindeki iltihap çıksa rahatlayacam ama ne ucu oluşuyor ne patlıyor kocaman şişlik duruyor oyle agrılı birde..bulursak çözüm inşallah paylaşalım

Merhaba
Benim sivilceler çok büyük olmasa da artık uç oluşmadan yok oluyorlar. LR ın gümüş içerikli yıkama jeli ile kremini kullanıyorum. Gümüş içemesi bakteri oluşumunu engelliyor.

Merhaba
Benim sivilceler çok büyük olmasa da artık uç oluşmadan yok oluyorlar. LR ın gümüş içerikli yıkama jeli ile kremini kullanıyorum. Gümüş içemesi bakteri oluşumunu engelliyor.

şişlik, kızarıklık oluşmadan mı geçiriyor, bilmiyorum o şekilde çok ürün var ama güvenemiyor insan, ne kadar zaman kullandınız peki siz?

şişlik, kızarıklık oluşmadan mı geçiriyor, bilmiyorum o şekilde çok ürün var ama güvenemiyor insan, ne kadar zaman kullandınız peki siz?
Az bi kızarıklık oluyor ama dediğim gibi iki gün içinde yokoluyor. Uç oluşmuyo büyümüyo. Ben de tırnaklamadığım için leke oluşmuyo. Özelden foto yollayayım. Bir aydır kullanıyorum ama iki haftada farketti bende ancak herkeste aynı sürede etkili olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…