- 18 Nisan 2015
- 99
- 9
- 86
- 34
- Konu Sahibi elagozlum2015
-
Selam kizlar
Benimki cok büyük dert değil biliyrm ama yuzumde sivilce izleri var koca koca. Dugunede zaten uc hafta kaldi. Düğün felan istemiyorum disari bile cikmak istemiyorum. Eskiden yuzumde hic sivilce yoktu. Herseyi denedim dahada kotu ettim cildimi.
Sekerim 3 haftada gecer mi bilmem ama her gece elma sirkesi sürmelisin ve hacer kremi var oda sivilce izlerine iyi gelir onun icerigindede elma sirkesi var hangisi isine gelirse onu tavsiye ederim..Selam kizlar
Benimki cok büyük dert değil biliyrm ama yuzumde sivilce izleri var koca koca. Dugunede zaten uc hafta kaldi. Düğün felan istemiyorum disari bile cikmak istemiyorum. Eskiden yuzumde hic sivilce yoktu. Herseyi denedim dahada kotu ettim cildimi.
ölmek mi istiyorsunuz?sivilce yüzünden mi?Olmek istiyorum hergin gectikce dahada kotu oluyo cildim bugun iki tNe daha sivilce cikti dugun nisanlimi hic birini istemiyorum morelim bozuk kac gundur
Nişanlandığında sivilce yok muydu peki,istemedğin biriyle mi nişanlısın sırf sivilce yüzünden ayrılınır mı ? Nişanlın ne diyor bu durumaElimde olsa nisani bile aticam
En büyük hatan sivilceleri patlatmak zaten. Mikrobu yüzünün her herine bulaştırıyorsun.Elliyerek patlatarak artik cildim maffoldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?