- 18 Nisan 2015
- 99
- 9
- 86
- 34
- Konu Sahibi elagozlum2015
-
Cnm cok saol icimi rahatlattin. Stress yapmiyorum ben izler kaldi gecermi?Stres tavan yapmış sivilceler de artmış
Kendini gerdikçe artar
Regl olacaksan ya da yumurtlama dönemi ise yine artar
Düğün ve stres bitince geçerler
Ellesen de biraz yara olur sonra geçer sıkma canını
canim nerde yasiyosum bilmiyorum sicak bi yerdeysen bi denize git birazda guneslen ..deniz suyu kurutuyo guneste bronzlasicagin icin lekeleri kapatiyo cildin super olur makyaja bile gerek kalmaz..takma lafana eminim taktigin kdr kotu degildirCnm cok saol icimi rahatlattin. Stress yapmiyorum ben izler kaldi gecermi?
Nisanlandigimda sivilce yoktu suan nisanlim yanimda degil bu halimi daha gormedi ne der hix bi fikrim yok ama boyle olsun bende istemezdim beni begenmez diyede cok cok korkuyorum
Canım benim hemen git bi eczaneye celocin t al yuzunu guzelce temizle ve sur.Ama gece yatmadan sur az bi sekilde sadece sivilcelerin lekelerin ustune.Sabah uyandiginda direk yuzunu yika sonra ardic sabunuyla yika gayet iyi gelicektir dugune kadar duzenli kullan.Düğündede iyi bi makyaj yaptirirsin canimSelam kizlar
Benimki cok büyük dert değil biliyrm ama yuzumde sivilce izleri var koca koca. Dugunede zaten uc hafta kaldi. Düğün felan istemiyorum disari bile cikmak istemiyorum. Eskiden yuzumde hic sivilce yoktu. Herseyi denedim dahada kotu ettim cildimi.
Cnm kil maskesi bende yapiyodum eskiden cok fayda ediyodu simdi ise hicnbir faydasi yok aksine yuzum kuruydu simdi yagli cildim var. Sabah kalktigimda sanki yuzume su sepmissim gibidoktora görün acilen cnm. bir de önermeye korktum ama kil maskesi denedin mi hiç ? ben beyaz kil kullanıyorum da memnunum. bir aydır kullanıyorum haftada bir iki kez. sivilce siyah nokta gözenek komedon leke hepsine iyi geldi bende. hatta bugün birçok konuya yazdım belki faydalanan olur diye. benim cilt tipim karma çok yağlı da değil.
Maddi durumun uygunsa bir uzmana kimyasal peeling yaptır ama tam düğün erefesi riskli. Bak şöyle bir şey önereyim sana; % 100 geçmez ama hafifletir kuzenimde denedik biz o da gelin olmak üzere. :)Selam kizlar
Benimki cok büyük dert değil biliyrm ama yuzumde sivilce izleri var koca koca. Dugunede zaten uc hafta kaldi. Düğün felan istemiyorum disari bile cikmak istemiyorum. Eskiden yuzumde hic sivilce yoktu. Herseyi denedim dahada kotu ettim cildimi.
Sivilcelerimi saydim 9 10 tane var bi kac tanesi cenemde digerleri alnimda ve siyah ve beyaz gozeneklerim var yag bezleride cikti yuzumde eskiden bunlarin hic biri yoktu ben birsey ler surdukcede kotulesti simdi ise hic birsey surmuyorum umarim faydasini gorurum bir ay sonra buraya tekrar yazicam gelismeleri :)
ilaçlar var düğünden sonra başla. adı neydi ya roakutanmıydı öyle bişeydi benimde vardı kullandım geç ti. hemde yıllarca çektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?