Sivilceli Ciltler sivilce sivilce izleri düģün istemiyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Nisanlandigimda sivilce yoktu suan nisanlim yanimda degil bu halimi daha gormedi ne der hix bi fikrim yok ama boyle olsun bende istemezdim beni begenmez diyede cok cok korkuyorum

Stres tavan yapmış sivilceler de artmış

Kendini gerdikçe artar

Regl olacaksan ya da yumurtlama dönemi ise yine artar

Düğün ve stres bitince geçerler

Ellesen de biraz yara olur sonra geçer sıkma canını
Cnm cok saol icimi rahatlattin. Stress yapmiyorum ben izler kaldi gecermi?

Cnm cok saol icimi rahatlattin. Stress yapmiyorum ben izler kaldi gecermi?
canim nerde yasiyosum bilmiyorum sicak bi yerdeysen bi denize git birazda guneslen ..deniz suyu kurutuyo guneste bronzlasicagin icin lekeleri kapatiyo cildin super olur makyaja bile gerek kalmaz..takma lafana eminim taktigin kdr kotu degildir

Amann hepsi bi kapatıcıya bakar güzelim sen kafana takıp en güzel gününü mahvetme.. düğünden sonra bakarsın çaresine 3 haftada kesin bi sonuç alamazsın

Nisanlandigimda sivilce yoktu suan nisanlim yanimda degil bu halimi daha gormedi ne der hix bi fikrim yok ama boyle olsun bende istemezdim beni begenmez diyede cok cok korkuyorum

Canım benim nişanlın seninle evlenmek istemis bi hayat gecirmek istemis. Böyle düşünme bence stres yapiyosun yapma emin ol korkmana değmicek. 3-5 tane iz icin insan evlenicegi bayani begenmemezlik yapmaz bence. Arkadaslar dogru soylemis bi cilt bakimina git sonra da porselen makyaj yaptir tamamm. Dügünden sonra stres bitince onlarda gecer zaten. Rahatlamaya bak sen

eczaneden tetradox antibiyotik alın. içten mikrobunu kurutsun.
clindoxyl ve cleocin t solüsyon alın. bu ikili meşhurdur. son haftaya doğru geçer bu 3lü ile..

canım merhaba bende seninle aynı dertten muzdabirim.iki ay sonra düğünüm var ve mükemmel bi cildim vardı. 6 aydır akne tedavisi görüyorum. birden cıktı. o kadar cok ağladım ki. ama hiç yüzümle oynamadım ve doktor kontrolünde devam ettim. kalan izlerim için prb tedavisi yaptırmayı düşünüyorum. sende bi araştır istersen

Cildim maalesef dahada kotu okdu rahat duramadim maskeler denedim delik desik oldu beyaz sivilcelerde cikti. Simdi ise hic birsey yapmamaya karar verdim. Izler kendiliginden solarmi?

Canım benim hemen git bi eczaneye celocin t al yuzunu guzelce temizle ve sur.Ama gece yatmadan sur az bi sekilde sadece sivilcelerin lekelerin ustune.Sabah uyandiginda direk yuzunu yika sonra ardic sabunuyla yika gayet iyi gelicektir dugune kadar duzenli kullan.Düğündede iyi bi makyaj yaptirirsin canim

doktora görün acilen cnm. bir de önermeye korktum ama kil maskesi denedin mi hiç ? ben beyaz kil kullanıyorum da memnunum. bir aydır kullanıyorum haftada bir iki kez. sivilce siyah nokta gözenek komedon leke hepsine iyi geldi bende. hatta bugün birçok konuya yazdım belki faydalanan olur diye. benim cilt tipim karma çok yağlı da değil.

Cnm kil maskesi bende yapiyodum eskiden cok fayda ediyodu simdi ise hicnbir faydasi yok aksine yuzum kuruydu simdi yagli cildim var. Sabah kalktigimda sanki yuzume su sepmissim gibi

Maddi durumun uygunsa bir uzmana kimyasal peeling yaptır ama tam düğün erefesi riskli. Bak şöyle bir şey önereyim sana; % 100 geçmez ama hafifletir kuzenimde denedik biz o da gelin olmak üzere. :)
1 kutu acnelyse krem, 1 paket (5'li evican) evicap ya da evin denen e viyamini iğnesi, 1 kutu avica a vitamini kapsülü, 1 tüm % 40 çinko oksit krem..
E vitamini iğnelerini kır, a vitamini kapsüllerini iğne ile patlat... Kremleri de ekle bir kapta güzelce karıştır ve her akşam kalınca yüzüne sür sabah yıka.. Çinko oksit kızarıklıkları alıyor, e vitamini besliyor, a vitamini antioksidan ve ölü deriyi atıyor, acnelyse ise cildin soyulmasını sivilcelerin geçmesini sağlıyor. Bu kesinlikle sert bir soyulma değil. Sabah da peçeteyle fazlasını al, güzelce yıka yüzünü Avene termal yıkama jelini çok şiddetle tavsiye ederim ama bulamaz ya da pahalı bulursan Nutregena greyfurt da iş görür. Nemlendirme için de aynı markanın yağsız nemlendiricisi.
10 gün yeterli olacaktır.
Umarım işe yarar, mutluluklar şimdiden..
Edit: Cilti çok pürüzsüzleşiyor ve bir profesyonel makyajda kusursuz gözüküyor..

Sivilcelerimi saydim 9 10 tane var bi kac tanesi cenemde digerleri alnimda ve siyah ve beyaz gozeneklerim var yag bezleride cikti yuzumde eskiden bunlarin hic biri yoktu ben birsey ler surdukcede kotulesti simdi ise hic birsey surmuyorum umarim faydasini gorurum bir ay sonra buraya tekrar yazicam gelismeleri :)

herkesin cildi o kadar farklı ki yüzümüze uygun olan uygulamayı bulana kadar deneme tahtası oluyoruz ben de bozdum bir ara cildimi. bence hiçbirşey sürmemek yerine en az bir jelle yıkayıp ardından yağsız nemlendiriciyle güzelce nemlendir. cildim yağlı diye krem sürmemezlik etme ikisi farklı şeyler. ben çok sorunlu olduğum zamanlarda böyle yapıyorum. bi sabun (ya da jel) ve bi nemlendirici cildin sakinleşmesini sağlıyor. düğünün ne zman canım?

ilaçlar var düğünden sonra başla. adı neydi ya roakutanmıydı öyle bişeydi benimde vardı kullandım geç ti. hemde yıllarca çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…