- 18 Nisan 2015
- 99
- 9
- 86
- 34
- Konu Sahibi elagozlum2015
-
Cnm ama ben patlattimsöner canım merak etme. benim geçen hafta yüzümde yaklaşık 10 tane birden sivilce çıkmıştı hem de kocaman olanlardan. bu hafta hepsi geçti. izleri de bayağı hafifledi. sen içini ferah tut geçicek hepsibir anda o kadar sivilce çıkınca ben de panik olmuştum ama geçiyor zamanla. sende sivilce yaptığını bildiğin yiyecekler varsa uzak dur düğüne kadar
Merhaba canım. Ben babytv.sudocremi kullanıyorum sürekli.iyi gidiyor diyebilirim. Beyaz kilin markası ne canım? Toz şeklinde mi yoksa hazır mı?gül suyunu aldım.öyle duruyor yapamadım:/doktora görün acilen cnm. bir de önermeye korktum ama kil maskesi denedin mi hiç ? ben beyaz kil kullanıyorum da memnunum. bir aydır kullanıyorum haftada bir iki kez. sivilce siyah nokta gözenek komedon leke hepsine iyi geldi bende. hatta bugün birçok konuya yazdım belki faydalanan olur diye. benim cilt tipim karma çok yağlı da değil.
Cnm ama ben patlattimizleri gidermi yinede? Cukurda olustu maalesef.
Merhaba canım. Ben babytv.sudocremi kullanıyorum sürekli.iyi gidiyor diyebilirim. Beyaz kilin markası ne canım? Toz şeklinde mi yoksa hazır mı?gül suyunu aldım.öyle duruyor yapamadım:/
Cnm icime su serptin gecer insaallah izlerde gecende yine bisey denedim daha kotu ettim en iyisi kendi haline birakmakben de patlatıyorum benimkiler geçiyor. bence seninkiler de geçer
Cnm icime su serptin gecer insaallah izlerde gecende yine bisey denedim daha kotu ettim en iyisi kendi haline birakmak
Tamam canım. sağol.ilk fırsatta bakıcam.dermokilin maskesini almıstım.bitsin o bakıcam o zaman.:))merhaba :) beyaz kili aktardan aldım toz şeklinde. suyla karıştırıp kendim yapıyorum. çok faydalı oldu inşallah devam eder böyle. kil maskesini yaparken gülsuyu kullanabilirsin. ben maske ardından tonik olarak da kullanıyorum bazen maskenin içine koyuyorum. kilin markası usvital ama marka farketmez herhalde
Tamam canım. sağol.ilk fırsatta bakıcam.dermokilin maskesini almıstım.bitsin o bakıcam o zaman.:))
Ben de senin gb toz kil almıştım.becerip de uygulayamadım bir türlü. Sıvı oldu hep.sonra da unuttum kullanmayı.geçen seneler pek takmıyordum yüzüme ama bu sene takmış durumdayımne demek :) ben hazır kil maskesi almayayım dedim kimyasal içerikli olur diye güvenemedim. doğala takmış durumdayım
Ben de senin gb toz kil almıştım.becerip de uygulayamadım bir türlü. Sıvı oldu hep.sonra da unuttum kullanmayı.geçen seneler pek takmıyordum yüzüme ama bu sene takmış durumdayım
Sıvı yapınca akmiyor mu yüzünden?biraz katı olması lazım değil mi?ben de 7 aydır düzenli bakım yapıyorum. Dermoliga toz peelinge dünya kadar para verince kullanmak zorunda kaldımben de sıvı yapıyorum zaten boşver. sürmesi daha kolay oluyoişe yarıyo sonuçta önemli olan o yüzüme ben de pek bakmıyordum bu sene düzenli yapmaya başladım
Sıvı yapınca akmiyor mu yüzünden?biraz katı olması lazım değil mi?ben de 7 aydır düzenli bakım yapıyorum. Dermoliga toz peelinge dünya kadar para verince kullanmak zorunda kaldım
Aa iyimiş o zamanakmayacak kadar yapıyorum. galiba bir çay kaşığı kile iki üç çay kaşığı su oluyo. hiç ölçmedim. aktardan al bacım ya ben 3 liraya aldım 200 gr kiliama etkili olmasaydı ben de alırdım da baktım iyi geliyo devam ederim artık
Aglamak istiyorum hickira hickiracogaliyolar ve bendr onune gecemiyorum...
Canim doktora gitmeyi bende dusundum ama dahada kotu olur diye cok korkuyorum. Yuzume birsey surdugumde hep dahada kotu etti. Kendi haline birakmak istiyorum cildimin toparlanmasi icin uzun zaman gerek heralde cok yiprattim gerci ben elleyerwk patlatarak en buyuk hatayi yaptim..doktora git bence hiç durma. birşeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum ya çok üzüldüm. keşke birşeyler yapabilsem. bu kadar yıpratma kendini cnm ya.çok kafaya taktıkça inadına çıkıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?