Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
goldensun un daha bitkisel çay ağacı özlü tonik ve kremi var kullanın facebookta goldensun ürünleri grubumuz var girin açıklamalı anlatırım.
cilde birebir.

ben elicina kullanıyorum %85 salyangoz özlü hemde dıger salyangoz kremlerı gıbı %35 lık oranda degıl
ınanılmaz bısı akneler önce kurudu sonra cılt kendıını yenıledı eskı lekeler fln kalmadı kesınlıkle tavsıye ederım
hatta güneş lekelerıne ve dogum çatlaklarına fln bire bır benım izlerım resmn kayboldu
bçle söylemekle olmaz aslında alın deneyın

hatta isteyen olursa krem ıcın ırtıbata gecebılırler turkıyede 160 mılyon ama bı arkadasım lıısanslı patentlı orjınal ürün satıyo 90 mılyona orjınal yurt dısından gelme
bana msj atın ben sızınle ırtıbata geceyım

arkadaslar bende yıllardır sivilcelerle savastım gıtmedıgım doktor kalmadı kullanmadıgım pahalı üründe kalmadı en sonunda careyı kendım aradım ve buldum salyangoz özlü sabun ve ilvina aldım ilk suratımda sivilceler doldu tastı dokunmadım sabır dedım ınat devam ettım duzenlı sekılde yatmadan 2 saat önce ilvina kıremı surdum 2 saat sonrada expigment krem surdum izler için ve suan cildim pürüzsüz

bide çok unutmadan haftada 1 limon yemenızı tavsıye ederım hamıleler yemesın limonuda bırakmadım bekleyın sabredın ve ınanın 1 ayda sıvılcenız kalmasın

sabah ve akşam imex sabun ile yüzümü temizleyip imex akne kremimi sürüyorum
ayrıca akşam yemeğinden 2saat sonra da prof dr ibrahim adnan saraçoğlu'nun lavanta kürünü uyguluyorum
3hafta oldu
gözle görülür bir azalma var sivilcelerimde
imex akne kremini kullanan bilir,zaten fondoten gibidir
kızarıklıkları kapatıyor ve gün içinde daha rahat oluyorum
hem tedavi hem moral verici bi şey
sağlıklı günler :nazar:

benimde sivilce ve leke problemim var
öncelikle düzenli cilt bakımı yaptırmak lazım
ve lekeler çok derinse ne kullanırsanız kullanın bir sonuç alamazsınız
belki aha içeren ürünlerle düzeltebilirsiniz ama sabırlı olup düzenli kullanmak gerekir
neoStrata ve m.d formulation ürünleri çok uygun mesela
elimdekiler bitsin neoStrata almayı düşünüyorum

kızlar kk bır topıkte okumustum bulamıyorum ama ızler ıcın hemoten mıydı krem bılen yazssın kızlar

ucuz ve hesaplı muhteşem bişi lavanta yağı ve sabunu.... akşamdan lavanta yağını sürün sabaha sabunla yıkayın renk açıyo bide muhteşem bişe ciildim kuru ama nadir çıkıyo leke kabartı ne varsa götürüyor birde maya arkadaşlar hem besliyo hemde yumuşacık yapıyo badem yağı bir iki damla çok iyi geliyo.yediklerimizde çok önemli tabi direkt cilde geçiyo herşeya.s

akne sivilce sorunu olan arkadaşlar, üstünkörü kulaktan dolma ürünlerle bitkisel kürlerle filan vaktinizi paranızı sağlığınızı boşa harcamayın lütfen. mutlaka ve mutlaka uzman bi doktora gidin ve tedavi görün. ben de yıllarca yok maskeymiş yok kremmiş yıllarca yaşadığım sivilce akne derdinden kurtulamadım iyice kafaya taktım. sonunda doktora gittim tedavi gördüm ve şu an bebek gibi bi cildim var. sivilceden eser yok cildimde.
leke konusuna gelince de çantanızda mutlaka en az 50 faktörlü yağ içermeyen güneş kremi bulunsun. mutlaka her iki-üç saatte bir sürün. bir gün bile sürmezseniz cildiniz hassassa hemen güneş lekeleri çıkıverir. bunlar benden size tavsiyeler. sormak istediğiniz bişey olursa cevaplamaya hazırım..

oriflame in dışı mor renkte bir leke kremi var ondan çok memnunum ben hem nemlendirici hem güneş korumalı hem lekelere iyi geliyo yeni oluşanlarıda engelliyo nemlendirici yerine onu kullanıyorum şu anda stoklarda yok bir üst serisi çıkacağı için

ucuz ve hesaplı muhteşem bişi lavanta yağı ve sabunu.... akşamdan lavanta yağını sürün sabaha sabunla yıkayın renk açıyo bide muhteşem bişe ciildim kuru ama nadir çıkıyo leke kabartı ne varsa götürüyor birde maya arkadaşlar hem besliyo hemde yumuşacık yapıyo badem yağı bir iki damla çok iyi geliyo.yediklerimizde çok önemli tabi direkt cilde geçiyo herşeya.s

cildin kuru olduğu için iyi geliyor.. yağlı cildi olan arkadaşlara önermem lavanta yağını, badem yağını :umursamaz:

cilt kuru olsa bile sivilceli yerler yağlı demektir zaten ve yağ iyice artırır gibi sanki
ben imex merhem kullanıyorum,kurutuyor doktor vermişti
izler için de madecassol ve bepanten sürüyorum biraz

cilt kuru olsa bile sivilceli yerler yağlı demektir zaten ve yağ iyice artırır gibi sanki
ben imex merhem kullanıyorum,kurutuyor doktor vermişti
izler için de madecassol ve bepanten sürüyorum biraz

madecassol ve bephantene de yağ salgısını arttırır canım
kuru ciltlerde de isilik gibi küçük küçük sivilceler çıkabiliyor heralde arkadaş ondan bahsetmiş
bizim sivilceler gibi değildir heralde onunkisi

kuru ciltlerde de isilik gibi küçük küçük sivilceler çıkabiliyor heralde arkadaş ondan bahsetmiş

arkadasim yuzum cok kuru hatta putur putur kuru buna ragmen kistik sivilcelerim var keske isilik gibi olsaydi reaccutane dahi kulladim gerisini sen dusun artik:))

benim sadece çene bölgemde sivilce sorunum oluyor
ve imexle sivilceleri kurutup bepanten ve madecassolle lekeleri gidermeye çalışıyorum
bayağı faydası oldu

Back
X