arkadasim yuzum cok kuru hatta putur putur kuru buna ragmen kistik sivilcelerim var keske isilik gibi olsaydi reaccutane dahi kulladim gerisini sen dusun artik:))
reaccutaneden sonra tekrardan cıktımı sıvılcelerın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadasim yuzum cok kuru hatta putur putur kuru buna ragmen kistik sivilcelerim var keske isilik gibi olsaydi reaccutane dahi kulladim gerisini sen dusun artik:))
bende bu ürünü denemiştim çok çok etkili değil bence ama şöyle birşey var benim tiroid hormonum az çalışıyor ve bu ürünlerin içinde biliyorsun ki doğal tuz çamur vs gibi maddeler var şuna geleceğim bu normalde guatr rahatsızlıkları olanlara satılmayan bir ürünmüş tabi kullandıktan sonra ve boğazım sıkışmaya başlayınca tesadüfen başka bir kozmetikçiden duydum bu ürünün tiroid rahatsızlığı olanlara satılamyacağını.çünkü vücut dışarıdan tuz depoladığı için oldukça zararlı ve krizlere kadar gidebiliyomuş allahtan hemen farkettim ve aldığım yere gittim sadece satmak için insanların sağlıkları ile oynuyorsunuz diye ne yazıkkı piyasada satılan her ürüne satış elemanı iyi demek zorunda benim içinde böyle bir tecrübe oldu bu marka şimdi bedava verseler dahi kullanmambenim çok güzel bir cildim vardı.Fakat doğum kontrol iğnesi kullanmaya başladıktan sonra,iğneyi olduktan 1 hafta sonra kocaman 2-3 sivilce çıkıyor ve bunlar iz olarakda kalıyor.Ne kullandıysamda o sivilcenin çıkmasını engelleyemedim.Bakalım şimdi doktor kontrolunde iğneyi bırakıp yasmin d.kontrol hapını deniyicem umarım işe yarar.
Benim derdimde bu sivilcelerden kalan izler.Yanaklarımda kaldı.Geçen gün bi parfümeride çalışan bayan önerdi sea beauty diye bi markanın seti.Leke gidericiymiş.İşte temizleme sütü,peeling,bide bi krem daha.Şimdilik onu araştırıyorum.Bu markanın ürünlerini kullanan varmı işe yarıyormu? 3 tane şeye 140 tl dedi.Hemen almak istemedim önce bi araştıralım dimi amaDD(satış yapanlara pek güvenemiyorum artık ürünü satabilmek için her şeye çok iyi diyorlar:) ))))
bende bu ürünü denemiştim çok çok etkili değil bence ama şöyle birşey var benim tiroid hormonum az çalışıyor ve bu ürünlerin içinde biliyorsun ki doğal tuz çamur vs gibi maddeler var şuna geleceğim bu normalde guatr rahatsızlıkları olanlara satılmayan bir ürünmüş tabi kullandıktan sonra ve boğazım sıkışmaya başlayınca tesadüfen başka bir kozmetikçiden duydum bu ürünün tiroid rahatsızlığı olanlara satılamyacağını.çünkü vücut dışarıdan tuz depoladığı için oldukça zararlı ve krizlere kadar gidebiliyomuş allahtan hemen farkettim ve aldığım yere gittim sadece satmak için insanların sağlıkları ile oynuyorsunuz diye ne yazıkkı piyasada satılan her ürüne satış elemanı iyi demek zorunda benim içinde böyle bir tecrübe oldu bu marka şimdi bedava verseler dahi kullanmam
adı neee
kızlar akne sonrası kalan çukurluklardan ve lekelerden kurtulmayı başaran var mı kimyasal peelingin sonuçları çok mu ürkütücü bir ay yüzün ciğer gibi kıpkırmızı dolaşmak zorunda kalındığı doğru mu yada madakassol kullanıp da çukurluklarından kurtulmayı başarabilen var mı lütfen başaranlar yardımcı olsun şimdiden teşekkürler