Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
benim yaklaşık 7 senedir sivilce izleriyle problemim var ne denediysem olmadı uff ama şimdi yeni bişi kullanmaya başladım akniloks jel sivilceyi kurutuyo azelderm de sivilce izine iyi geliyo faydasını görenler var 2si birlikte eczanelerde 20 ytl gayet ucuz denemeye değer doktorunuza danışın tabiiii.bide gülsuyunun içine kekik atarsanız 1 dal gözenekleri sıkışlaştırıyo bitinceye kadar kalsın kekeik içinde çıkarmayın ama:)

arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim. cilt lekeleri için yeni birşey öğrendim,250 ml. suya 3 çorba kaşığı elma sirkesi koyularak kaynatılır.daha sonra ateşi kıs ve başına bir örtü alarak buharında dur.sonra yarı yarıya suyla karıştırılmış elma sirkesini yüzüne sür.haftada 2 defa.ben bunu uygulamaya daha yeni başladım nasıl bir sonuç vereceği konusunda kesin bir bilgim yok ama denemekte fayda var diyi düşünerek sizinle paylaşmak istedim.

benimde çenemde sivilce izleri geçmiyoo ve alnım çok kötü parlıyor ve kızarıyor...SIRTIMDAKİ ve kalçadaki sivilcelker de hiç geçmiyor.hassas bi cilde sahibim.ne yapabilirim acaba?????

Arkadaslar amerikalilarin acmis oldugu akne sitesi var mukemmel bir site.Eger ingilizceniz varsa mutlaka inceleyin cok guzel bir site.orada akne ile savasan mukemmel seyler yaziyor.Ben akne ile savasan dogal yontemleri aradim ve sunlar cikti.deneyenler ve memnun kalanlar oy vermis.oylarin cokluguna gore cok ilginctirki en memnun kalinan sey akneye yani sivilcenin uzerine dis macunu surmekmis :)incelemek icin iste linki :

Ama ben size ceviriyim isterseniz :)

Oylama yapilmis ve en etkili secilenler cok oy alanlar :

1.Toothpaste ( dis macunu )296 oy almis en cok etkili olan buymus

2.Baking soda(kabartma tozu)293 oy

3.Aspirin mask(aspirin maskesi)195 oy

4.Tea tree oil(cay agaci yagi)190 oy

5.Egg white mask(Yumurta aki maskesi)150 oy

6.Vinegar(sirke)139 oy

7.Jojoba oil(jojoba yagi)124 oy

8.Lemon juice(applied topically)(limon suyu topikal uygulamak yani surmek)116

9.green tea(yesil cay)116 oy

10.Lemon juice(as a drink)(limon suyu icmek)105 oy

11.Flaxseed oil(keten tohumu yagi)84 oy

12.Garlic(sarimsak)68 oy

13.Acuzine natural skin antioxidant(bunu bilmiyorum)

14.Honey mask(bal maskesi)55 oy

15.Emu oil(bunu da bilmiyorum :))

16.Fish oil(balik yagi)13 oy

17.Apple cider vinegar(as a drink) elma sirkesi icmek)12 oy

18.manuka oil(bunuda bilmiyorum)

19.White tea(beyaz cay)9 oy

20.Witch hazel(cadi finfigi)9 oy

Bazilari haric edinilecek malzemeler ve uygulanacak taktikler :)Ben denicem kendi adima :)

bunlar dogal tedaviler birde ilac bazinda kullanilip eniyi sonuc alinan tedaviler var.o kadar mukemmel siteki anlatamam.Akne izlerinin tedavisi konusunda denenip oylanan yontemlerin en ise yarayani oylanmis.

Looking for something in particular? Use the search box below.

yaziyor onun altindaki bosluk kutusuna natural yazdim ve bu dogal akne

tedavisinde kullanilan seyler cikti.Ama kullanilan eritromisin vs. tarzi

antibiyotikli krenlerin falanda oylamasi yapilmis muthis bir site.

296 oy almis 296 kiside ise yaramis

kizlar..Sivilce izleri ve lekeleri icin aktarda 2,5 liraya satilan bi karisim var..icerigi:bugday unu,yulaf unu,kil..boyle kum gibi bir sey..sutle sulandirip camur haline getiriyorsunuz ve sivilcelere ya da lekelerin uzerine suruyorsunuz..sonra bekleyip yikadiktan sonra da yine 3 lira civarinda olan ArabKizi kremini surup nemlendiriyorsunuz..bu krem cildin rengini de biraz aciyor..ama sakin internette satilanlari almayin..ayni urunu 20 milyon civarinda satiyorlar,insan kazikliyorlar..tatlicadiarzu

ben bunlari kullandim.daha 3 gunde lekelerim azaldi..

kizlar..Sivilce izleri ve lekeleri icin aktarda 2,5 liraya satilan bi karisim var..icerigi:bugday unu,yulaf unu,kil..boyle kum gibi bir sey..sutle sulandirip camur haline getiriyorsunuz ve sivilcelere ya da lekelerin uzerine suruyorsunuz..sonra bekleyip yikadiktan sonra da yine 3 lira civarinda olan ArabKizi kremini surup nemlendiriyorsunuz..bu krem cildin rengini de biraz aciyor..ama sakin internette satilanlari almayin..ayni urunu 20 milyon civarinda satiyorlar,insan kazikliyorlar..tatlicadiarzu

canım arap kzından ben de aldım,kokusu çok hoş gerçekten.sadece 2 gündür kullanıyorum.biyerde okudum gözenekleri kapıyomuş hava almıyomuş cilt.korktum açıkçası.ben ankaradan 2.5 ytl ye aldım...senin dediğin o karışım ne peki,içeri tam nedir?burda belki olmayabilir...kullanırken sonuçlarını paylaşırsan bizimle çok seviniriz canımma.s.

kızlar madecassol ya da contratubex'i merak ediyorm geceleri mi gündüzleri mi kullanıyorsunuz? eğer gündüzleri kullanıyorsanız yüzde soyulma yapıyor mu? ben differini sabahları kullanıyordum yüzüm o kadar soyulmuştu ki dışarı çıkamıyordum, hemen bıraktım, akniloxun da bi faydasını görmedim açıkçası..

kızlar madecassol ya da contratubex'i merak ediyorm geceleri mi gündüzleri mi kullanıyorsunuz? eğer gündüzleri kullanıyorsanız yüzde soyulma yapıyor mu? ben differini sabahları kullanıyordum yüzüm o kadar soyulmuştu ki dışarı çıkamıyordum, hemen bıraktım, akniloxun da bi faydasını görmedim açıkçası..

birde tretin i tavsiye ediyolar canım ama akşamları süemek gerekiyomuş çünkü o da soyucu bir krem. uzun vadede çok iyi sonuçlar dogurdugunu duydum. ama azar azar sürmek gerekiyomuş , cildin birden soyulmaması için. bende alıcam ama henüz cesaret edemedim. trerin ayrıca ciltteki fazla yağı dengeleyen ve gözenekleri sıkıştıran bir ürünmüş bu arada..ama sabırla kullanmak lazım.

Merhabalar,güsel bi ürünle karşılaştım ve sizlerle paylaşmak istedim,adı arap kızı ve krem şeklinde,aktarlarda satılıyor,henüz denemedim ama kuzenim kullanmış,önerdi ve fiyatı çok ucuz..
Bu ürün sivilce lekelerini 1 hafta içinde geçirmeye başlıyormuş,kuzenim memnun olduğunu söyedi,gece yatmadan sivilce izi leke cillerin üzerine sürülüyormuş,sabah güzelce yıkanıyormuş.. ve sonuç harika diyor,sivilcelerinede iyi gelmiş. Bende aktara gidip alıcam,denemek istedim onca denediğimiz şeylerin yanında vız gelir herhalde.. Ama iyice araştırmadan almayın derim.. Hassas ciltlerde nasıl bi etki gösterir bilmiyorum.. Sadece paylaşmak için yazdm.. Sonucu haber ederim, sevgiyle kalın...

Ha bu arada Naz ELMAS ve Hande ATAİZİ'de bunu kullanıyormuş.. Bi yerde okumuştum..:nazar:

Bu arada kusura bakmayım sizlerde keşfetmişsiniz arap kızını yazıyı okumadan yolladım bunları..:1no2:

arkadaşlar bi konuda tereddüte düştüm sizinle paylaşmak istedim, ben de dahil olmak üzre herkes akne iziyle ilgili tecrübelerini ve tavsiyelerini paylaşmış, şuan ortada bisürü ürün ismi mevcut amma izden kastımız ne asıl mesele o bence yani tavsiye edilen bi ürün ewet ize iyi gelir ama hangi ize kırmızımsı hafif kabarık ize mi yoksa hiçç sivilce olmayan ama eski sivilcelerin çukurlaştırdığı yüzdeki ize mi ikisi çok farklı şeyler...mesela benim yüzümde diil sivilce kızarıklık bile yok, yıllardır sivilce çokmıyo artık ama 15 yaşımdan kalma 10 yıl önceki sivilcelerin çukurlukları var.. bu bahsedilen ilaçların bi kısmı aynı zamanda sivilce tedavisi için de etliki oluyo, e bu durumda benim durumumdakilerde ters etki bile yapabilir..

Merhabalar,güsel bi ürünle karşılaştım ve sizlerle paylaşmak istedim,adı arap kızı ve krem şeklinde,aktarlarda satılıyor,henüz denemedim ama kuzenim kullanmış,önerdi ve fiyatı çok ucuz..
Bu ürün sivilce lekelerini 1 hafta içinde geçirmeye başlıyormuş,kuzenim memnun olduğunu söyedi,gece yatmadan sivilce izi leke cillerin üzerine sürülüyormuş,sabah güzelce yıkanıyormuş.. ve sonuç harika diyor,sivilcelerinede iyi gelmiş. Bende aktara gidip alıcam,denemek istedim onca denediğimiz şeylerin yanında vız gelir herhalde.. Ama iyice araştırmadan almayın derim.. Hassas ciltlerde nasıl bi etki gösterir bilmiyorum.. Sadece paylaşmak için yazdm.. Sonucu haber ederim, sevgiyle kalın...

Ha bu arada Naz ELMAS ve Hande ATAİZİ'de bunu kullanıyormuş.. Bi yerde okumuştum..:nazar:

teşekkürler aktara gidersem bunu sorucam canım.

arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı
Lancome Resurface Peel Kit
ben sivilce izleri için mikrodermabrazyon veya bu kit işe yarar biye düşünüyorum

arkadaşlar bütün sayfaları okudum ama hiç birşey anlamadım
benimde sivilce izlerim var sınavlara hazırlanırken sivilcelerimi çok kaşımamdan dolayı kalmış olan izler ne yapmam lazım belirgin bişeyler söylerseniz çok memnun olurum

arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı
Lancome Resurface Peel Kit
ben sivilce izleri için mikrodermabrazyon veya bu kit işe yarar biye düşünüyorum

evde yapılabilen kimyasal peeling setlerinden mi canım?bir yerde okumuştum bunları ama yan etkisi olur diye korkuyorum.

arkadaşlar bütün sayfaları okudum ama hiç birşey anlamadım
benimde sivilce izlerim var sınavlara hazırlanırken sivilcelerimi çok kaşımamdan dolayı kalmış olan izler ne yapmam lazım belirgin bişeyler söylerseniz çok memnun olurum

valla bir sağlık stesinde tretin öneriliyo.. amma kullanımı dikkat istiyor.

canım bu dediklerini(buğday unu,yulaf unu ve kili)bir karışım olarakmı satıyorlar yoksa biz ayrı ayrı alıpta mı hepsini karıştırıyoruz.eğer ayrı ayrı alcaksak.hepsinden ne kadar miktarda alıp karıştırıyoruz.bu sivilcelerede iyi geliyormu?

loreal.jpg

Loreal Refinish Kit

Cilt yüzeyi yenileyici krem seti.

Cildin üst katmanlarını yenileyerek gençleşmiş cildi ortaya çıkaran mikrodermabrazyon kremi ve bakım sonrası uygulanan E vitaminli ve UVA-UVB filtreli özel nemlendirici .

(Editörün Notu: Çok etkili bir peeling seti ,hassas,çok ince yapılı ve sorunlu ciltlere önerilmiyor, uygulamadan sonra güneş ışığından sakınılması gerekli cilt üst katmanı tazelendiği için, en uygun zaman gece uykusundan önce dermabrazyon kremiyle peeling yapıp sonrasında E vitaminli bakım kremi sürmek)

kozmetikcim.com da buldum, isteyen bakabilir.sette iki krem var.fiyatı 55 ytl.

ama benim cildim hassas ve yapabileceğimi hiç sanmıyorum:((((((

merhaba arkadaşlar ya ben madecassol adında bi krem kullandım sivilcelere faydası yok ama sivilce izlerini büyük oranda azaltıyor öyle pahalı bir kremde deil tavsiye ederim yani

madecassol
Lokal deri ülserleri, meme başı çatlak ve yaraları , küçük cerrahi müdaheler, perine yırtılmaları, epizyomotiler ve sünnet sonrası yara iyileşmesinde, yüzeysel 2. derece yanıklarda,radyoterapi sonrası görülen radyo-epidermitis tedavisinde, bağ dokusu oluşumunu hızlandırır.
BEN BURDA İZLERE DAHİL BİR YAZI BULAMADIM LÜTFEN DORU BİLGİ VERELİM ARKADAŞLAR:oklava:

Back
X