Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 4 çeşidi var: salyangoz özlü, hurmalı, diger ikisini hatırlayamadım.. çünkü cilt lekesi için hurmalı ve salyangozlusunun iyi geldigini söyledi
hayatım bu maske nerede satılır nekadar acaba bilgilendirirmisin
biraz geç kaldım cevap vermek için kusura bakma işlerden dolayı pek bakamadım.bizim arkadaş iskenderunda yaptırdı peelingi kimyasal değildi sanırım fiyatıda 50,00ytl idi seans başına,ama yüzü sivilcelerinden dolayı çok kötü iz bırakmıştı ama şimdi iyi kalmadı o çukurları.hatta bi defadaha yaptırıcak sonra kimyasal olmayan bir krem önermişler onu alcaktı en son gördümde arkadaşı.
ben de yeni basladım tedaviye.ama benim tedavim biraz uzun sürecek.9 ay kadar.yüzümde ara ara cıkan ve iz bırakarak gecen sivilcelerden sikayetciydim ama sanırım cok ciddi bi tedavi beni bekliyor.zoretanin tedavisi olcam.bilenler bilir.15 gün sonra baslanacak.suan benzalin jel,numis med arındırıcı sıvı sabun ve ismini vermek istemediğim bi antibiyotik kullanıyorum.
9 ay boyunca doktor kontrolünde olcam.ama zoretanin,yani eski ismiyle roacutane tedavisinden cok korkuyorum açıkcası.pek iç açıcı seyler okumadım.kullananların yüzü tedavi asamasında cok berbat olmus.benim yüzümde tektük sivilce var.bunun icin değer mi diye düsünüyorum.neyse.doktorumuz karar verecek tabiki de ama,bakalım ne olacak yüzümüzün hali