Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben kil maskesi kullanıyorum.Benim dehem sivilce izlerim hem de güneş lekelerim var.Fakat kil maskesiyle neredeyse hepsi gitti.Cildi yeniliyor,alttan taze sağlıklı pembe bir cildin gelmesini sağlıyor.

bendekiler iltihaplı sivilce değil ucu olmayan kist şeklindeki aknelerdi. aylarca geçmedi ve hep leke şeklinde suratımda durdu. çenemde çıkmaya başladı, sonra baktım ki yanaklarıma doğru kayıyor bu akneler. bütün suratımı basıcaktı heralde. sinoptaki eczacıyı öğrendim burdan. cildimi daha kötü yapamaz die aradım. ama eczacının konuşma tarzı o kadar güven vericiydi ki hepsini silip yok edeceğine inandım. öyle de oluyor. 13 kez sürdüm cildime o kremi. toplamda 30 kez sürülecek. yani tedavinin yarısında mükkemmel bir sonucum var. fotoma "sis leke kremi kullananlar" konusunun son sayfasında bakabilirsiniz. kullandığımda 1-2 tane daha akne çıktı o şekilde. 1 haftadır fln hiç yeni akne çıkmadı. :nazar:

arkadaşlar ben kantaron yağı sürmüştüm cildime çok iyi gelmişti 1 hafta da bile epey kurutmuştu tavsiye edebilirim bitkisel olarak:3:

arkadaşlar ben kantaron yağı sürmüştüm cildime çok iyi gelmişti 1 hafta da bile epey kurutmuştu tavsiye edebilirim bitkisel olarak:3:

bende garnıerin 3ü bir arada olan ürününü aldım kullanıyorum.
piyasadaki ürünlerin çoğunu denedim sayılır ama hiçbiri işe yaramadı bunu çok sevdim farkını hemen gösterdi cildimi yumuşacık yaptı sanki nefes aldı yüzüm ya oh be dedm:) eşim bile farkediyor.tavsiye ederim.

Madecassol krem iyi geliyor ciltteki lekeleree güzellik uzmanım tavsiye etti banaa.. iğneli epilasyon yaptırıorumm lekeleri gidermek içinn iyii bir krem

bende burdan okuyup madecassol krem aldım. Bi çok kişi 3-4 günde etki etti demiş. Ben akşamları sürüp yatıyorum sabah kalktığımda sivilce izleri ufalmış kızarıklıklar azalmış oluyor ama sonra eski haline dönüyor sanki :( tamamen yok olmadı hiç bi iz :( ne kadar kullanmaya devam etmeliyim?

Elim ayağım kırıldı sanki 17 yaşında bi genç kızım cildim o kadar güzel ki, beyaz tenliyim. Sadece yanak bölgemde geçmeyen kırmızı lekeler için kullanmak istedim. 1 haftadır cildim soyulmuyordu korkarak kullanıyorum zaten istorexsin sürmek istemedim. Bugün 8. günde sürmemle beraber cildime "kezzap" atılmış gibi oldum cildim çok acıyordu gittim aynaya baktım sağ yanağım tamamen yandı.. Ama bordo renkte şuan kırmızı değil ! Direk taksiye atladım pijamalarımla bu soğukta terlikle koştum açık eczane aradım taksiyle. Madecassol ve Bepantene aldım :(( Eczacı cildiye doktoruna gözük dedi.. Ben daha 17 yaşındayım dış görünüşe aşırı önem veririm bu geçmezse mahfolurum intihar ederim.. Yaşayamam böyle yani. Napıcam şimdi ilaç resmen yaktı güzelim yüzümü bordo şuanda yanağım.. Yardım edin nolur geçmez mi bu? Ağlamaktan harap oldum bütün gece uyumadım. Çığlık çığlığa annemleri aradım geçer dediler görünce. Beni teselli etmek için söylüyorlar geçicek gibi değil :(( İki tane sivilce izi geçmezken koskoca bi kırmızılık nasıl geçicek. Ölücek dereceye geldim nolur yardım edin acil nolur. Allahından bulsun bu iki ilacı veren adamda. Acısından duramıyorum. Nasıl geçer bu geçer mi :((

:5::5:

Eczacı sana en güzel kremleri vermiş, yüzün süratle kendini yenileyecektir. Canlıyız biz,vücut yaraları tamir eder, sabırlı ol, ilaçlarını kullan, güneşe çıkma bir müddet. Çıkacaksan da dışarı, sebamed güneş kremi kullan. Ergenlik sivilceleri bunlar ayrıca, olur da yine çıkarsa, uğraşma onlarla, vakti gelince gidecekler kendiliğinden, her şeyin vakti var, yüzün yine eskisi gibi pürüzsüz olacak, yeter ki gereksiz müdahalelerde bulunma, kendi kendine cildini bozma.

Gece çekimi pek belli olmayabilir ama bunun kötü hali işte.. Bu kremleri kullanıyorum sabah akşam bolca sürüyorum :((

Son düzenleme:
biri bana şu Clindoxyl'ı biraz daha anlatabilir mi acaba?
yani pek sivilcem çıkmıyor artık ama bir kaç eski sivilce izim var ve siyah noktalardan bıktım artık
buna karşı gerçekten bir etkisi oluyor mu ,ya da gerçekten gözle görülcek bir etkiye sahip bir ürün var mı bahsettiğim problemlere iyi gelebilecek çünkü siyah nokta ve izlerden kurtulacağım diye cildimi kurutup pul pul dökmek istemiyorum ya da bol bol para harcayıp pek bir sonuç alamamakta..
ya da sonsuza dek böyle mi kalacağım,öyleyse alıştırayım şimdiden kendimi :/
bir yol gösterin arkadaşlar

DDFSkincare

arkadaşlar bugünbi dergide bunun reklamını gördüm araştırmak lazım ama bnm dkkatimi çok çekti. lazer vs kesinlikle denemekten korktuğum şeyler. kantoron yağı lekeleri giderir diyorlar ama düzenli kullanma şansım olmadı. böyle doğal şeyler bulmak istiyorum daha çok ama bakalım :)

merhaba kızlarrr..bende yıllarca o ilaç senn bu ilaç benim denemediğim şey kalmadı avon kullandım vichy kullandım dermotoloğun verdiği ilaçları kullandım ama hiiiiiiiiç bi faydasını görmedim hatta bu ilaçların yan etkisi larak göeneklerim açıldı..
ama şimdi kendim bi yöntem buldum ve çok memnunum yatmadan önce yüzümü beyaz hacışakir sabunla yıkıyorum sonra gözeneklerimin geniş olduğu yerlere çilek yağı sürüyorum bunu uygulamaya başlayalı yaklaşok 1 ay oldu ve gözle görülür bi fark var resmen küçüldüler çok mutluyum ve haftada 1 veya 2 kez de doğal kilden kil maskesi yapıyorum size de tavsiye ederim kızlar

benimde sivilce en büyük sorunum özellikle olmaz zamanlarda çıkmıyormu insan deli oluyor ayrıca cildim tek renk diyil ama yağlı olduğunu biliyorum banada bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Leke gidermede Roc Soya Unify kremi üzerine tanımam... fiyatı biraz pahalı kaçabilir ama bende 2 haftada etkisini gösteriyordu...Az biraz yatırım yapın derim bu kreme :)

Back
X