Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
derin akne sivilciler içten kurutulmalı..
iğne ilaç ve maske üçlüsü..
6 ay ilaç maske ve 1 ay iğne tedavisiyle kurtuldum ben..
ve gerçekden iz felanda kalmıyo baya baya kurtuluyosunuz sivilcelerden..
doğru tedavi önemli herşeyi sürmeyin ve dıştan sivilcelerinizi yok etme çabasına girmeyin..
içten kurutacaksınız başka çözümü yok..:10:

bu kremi 11 gündür kullanıyorum sivilcelerim, sivilce yarası izi, bıyık kısmında epilasyondan kaynaklı leke alın kısmında güneş lekeleri vardı. ten rengini açma özelliği var amaten rengim zaten beyaz ben bu problemler için almıştım ürünü işe yaradı baya düzeltti hemde bu kadar az bi sürede... tavsiye ederim aynı şikayetleri olan arkadaşlara. cildim alerjik ve hassas bi cilt ama az bi kaşıntısı dışında bi zararını görmedim. cildinizi gerçekten düzeltiyor. google da aktarvahdi yazarsanız çok uygun fiyata elde edebilirsiniz 4 kutu daha aldım nolur nolmaz...

arkadaşlar bu izleri geçirmede başka yöntemler bilen, deneyen varsa lütfen paylaşsın

Bence doğala yönelmelisin. mesela cildini gülsuyu veya maden sodasıyla tonikle. acaip canlandırıyo cildi. sonra nemlendirici olarakda bepanthen krem kullan.banyodan sonra da mutlaka soğuk su çarp cildine. bende sorunlu cilde sahibim.kimyasallardan midem bulandı doğal takılıyorum artık,cok da mutluyum böle daha garanti sonuç en azındın :34:

arkadaşlar sivilce izlerinee en ıyı krem clindoxyl jel bende kullandım memnun kaldımm doktorum vermstı tavsıye ederım

arkadaşlar gerçekten genel olarak devamlı sivilce çıkıyorsa cildinizde ve artık bıktıysanız gidin bi cildiyeye sizi aknetren,roaccutane,zoratenin bu 3 ilaçta aynıdır bu tedaviyi görün. ben 2 yıl önce acayip sivilcelenmiştim şimdi cildim bebek gibi ve bir tane bile sivilce çıkmıyor artık cildimde. 6 ay aknetrent kullandım. bu yan etkileri de çok abartıyorlar altı üstü dudak ve cilt kuruluğu yaptı onu kremlerle takviye edebiliyorsun ve bol su içerek kontrol altında tuttum. yok onu sür şunu sür bu soyuyormuş şu iyi geliyormuş herşeyi yüzünüze sürüp mahfediyorsnuz . inanın cildime hayatımda saymaca makyaj yapmışımdır ama bebek gibi oldu bu ilaçla ne bi siyah nokta ne bi sivilce.ve sadece suyla yıkıyorum . sabun bile sürmeyin cildinize.gidin cildiyeye 6 ay sabredin tedavi olun. ilacın fiyatıda öyle pahalı bişeyde değil zaten sigorta yarısnı karşılıyor 20 tl ödüyordum yanlış hatırlamıyorsam.

arkadaşlar gerçekten genel olarak devamlı sivilce çıkıyorsa cildinizde ve artık bıktıysanız gidin bi cildiyeye sizi aknetren,roaccutane,zoratenin bu 3 ilaçta aynıdır bu tedaviyi görün. ben 2 yıl önce acayip sivilcelenmiştim şimdi cildim bebek gibi ve bir tane bile sivilce çıkmıyor artık cildimde. 6 ay aknetrent kullandım. bu yan etkileri de çok abartıyorlar altı üstü dudak ve cilt kuruluğu yaptı onu kremlerle takviye edebiliyorsun ve bol su içerek kontrol altında tuttum. yok onu sür şunu sür bu soyuyormuş şu iyi geliyormuş herşeyi yüzünüze sürüp mahfediyorsnuz . inanın cildime hayatımda saymaca makyaj yapmışımdır ama bebek gibi oldu bu ilaçla ne bi siyah nokta ne bi sivilce.ve sadece suyla yıkıyorum . sabun bile sürmeyin cildinize.gidin cildiyeye 6 ay sabredin tedavi olun. ilacın fiyatıda öyle pahalı bişeyde değil zaten sigorta yarısnı karşılıyor 20 tl ödüyordum yanlış hatırlamıyorsam.

bende kullanmak isterim ama yan etkileri işte.. :/

Dediğiniz ilaçların hepsini kullandım en son simdi sudocream kullanıyorum izler ve kekler için çok iyi geldi devam ediyorum ..

Merhaba kızlar!!!!
Bende de eskilerden kalma sivilce izleri vardı çok sinirimi bozan. Aslında çok dikkat çekici değil de ben farkında olduğum için takmıştım. Göğsümde, boynumda, sırtımda ufak ufak dolu lekeler de onları pek sallamıyorum.
Neyse Ermeni hastanesindeki Serkis Beye gidemedim bir türlü o yüzden çok güvenmediğim bir cilt doktoruna gitmek zorunda kaldım.

Sabahları sürmem için Sivex, akşamları sürmem için eritretin ve 3 gun ıc 4 gun ıcme yontemıyle ıcmem ıcın de azitro verdi. Sıradan derin sivilce izleriymiş. Geçmezse peeling yaparız dedi.

Gel gelelim kullanalı bir hafta olacak cildim mahfoldu :( ilk günler neyse de günden güne tahriş oluyor artık süremiyorum ikisini de, kıpkırmızı garip yanık gibi oldu sürdüğüm yerler üzerine tekrar sürünce acıdan ölüyorum.
Bugün tedaviyi bırakıp yogurt surdum bir güzel rahatladı suratım. Ama hata mı yapıyorum diye içim rahat değil. Mantıken düşününce derinin soyulması için canın acıması lazım ama öteki yandan şimdi oluşan lekeler nasıl gidecek peki aklım almıyor..

Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinicem. Hepinizi öpüyorumm

Merhaba kızlar!!!!
Bende de eskilerden kalma sivilce izleri vardı çok sinirimi bozan. Aslında çok dikkat çekici değil de ben farkında olduğum için takmıştım. Göğsümde, boynumda, sırtımda ufak ufak dolu lekeler de onları pek sallamıyorum.
Neyse Ermeni hastanesindeki Serkis Beye gidemedim bir türlü o yüzden çok güvenmediğim bir cilt doktoruna gitmek zorunda kaldım.

Sabahları sürmem için Sivex, akşamları sürmem için eritretin ve 3 gun ıc 4 gun ıcme yontemıyle ıcmem ıcın de azitro verdi. Sıradan derin sivilce izleriymiş. Geçmezse peeling yaparız dedi.

Gel gelelim kullanalı bir hafta olacak cildim mahfoldu :( ilk günler neyse de günden güne tahriş oluyor artık süremiyorum ikisini de, kıpkırmızı garip yanık gibi oldu sürdüğüm yerler üzerine tekrar sürünce acıdan ölüyorum.
Bugün tedaviyi bırakıp yogurt surdum bir güzel rahatladı suratım. Ama hata mı yapıyorum diye içim rahat değil. Mantıken düşününce derinin soyulması için canın acıması lazım ama öteki yandan şimdi oluşan lekeler nasıl gidecek peki aklım almıyor..

ben yaklaşık bir haftadır bi karışımdan kullanıyonurum daphnesimon arkadaşın açtığı sivilce ve güneş izi lekeleri için serum almak istiyorum en iyisi hangisi? konu başlılığı altında yazılı istersen bir bak canım bugüne kadar burdan duyup kullanmadığım bişey kalmadı ama en sonunda kurtuldum diyebilirim izlerimden en azından görünümü şimdilik baya bi hafifledi ve küçüldü benim izlerde bir senelik felandı ve kahve rengi leke seklindeydi:(

Merhaba kızlar!!!!
Neyse Ermenii hastanesindeki Serkis Beye gidemedim bir türlü o yüzden çok güvenmediğim bir cilt doktoruna gitmek zorunda kaldım.

Bence bırakma canim ya alttakileri de cikarop tamamen kurutup bitirir acili olması mantıklı tedavi ettigini gösteriyor bence. Birakacaksan da kesin doktora sor. Bi cok ilacın birakilma sendromu da oluyo çünkü benim de sivilcelerle başım dertte. Baya bi suredir salyangoz kremi kullanıyorum artık yavas yavaş baska biseye gecis yapcam oriflamede satilan oksijenli kapsül ve pure skin serisini düşünüyorum ya da pisik kremi kullancam bakalim artik sizlerin tavsiyeniz var mi

inanmayarak üstüne basarak diyorum inanmayarak madecassol krem + jojoba yağı evet işte bu kadar akşam yüzümü temizledim ve sürdüm yattım sabah yüzümü yıkadım herzamanki güneş kremini sürdüm dua etmeyi unutmayın ben inanmadan yaptım ama anlıyorum ki inanmak başarmakmış 34 yaşındayım ama bebek gibi oldu 4 günde çukurlarım azaldı gözenekler nerdeyse kapandı deneyin

Arkadaşlar bu sorun hemen hemen herkesin ortak sorunu cildimiz belirli dönemlerde yediğimiz içtiğimiz bazen hatay şartlarından kaynaklanan stres yogunlugu nedniyle bu tür tepkiler verebilmekte.İnternette biraz araştırma yaparak bir çok doğal çözüm önerisine ve ] ürünlere ulaşmak mümkün.Fakat burda önemli olan sonuçlarını nasıl görebileceğimiz ne derece hangi tarz sorunlarda hangi ürünü nasıl kullanarak üstesinden gelebileceğimiz konusunda tatmin olmaktan geçiyor.Dermatologlardan yardım almak en iyisi en güveniliri tabiki ama buna ya zaman ayıramıyoruz yada bu desteğe ayırabilecek bütçeyi bulmakta benim gibi zorlananlar oldugunu düşündüğüm için sizlerle fikirlerimi paylaşmak istiyorum.Amacım ne reklam nede teşviktir sadece incelemenizde fayda oldugumu düşündüğüm ürünler.gibi sorunlarımdan kurtulmak için uzun süreli araştırma ve deneyimlerim sonunda son kullandığım ve sonuç aldığım ürünleri sizlerle paylaşmak istiyorum. markasına ait akne kremini kulanarak bu sorunlarımdan kurtuldum.Fakat burda amacım kremi övmekten çok müşteri bilinçlendirmesi.İnternetten değil resmi internet sitesi üzerinden telefon ve isim bilgisi vererek kolayca beni ara gibi bir form oluşturdum.sonrasında müşteri temsilcilerine sorunumu detaylı şekilde anlattım.Bu kremi alın sorunlarınızdan kurtulun gibi samimiyetsiz bir cevap bekliyordum fakat yaklaşık olarak 45 dk yı bulan bir telefon görüşmesinde ne kadar süredir böyle bir sorun olduğunu ne gibi yöntemler denediğimi içeren karşılıklı konuşmalarım sonrasında ürünün diğer ürünlerden farklı olan yönlerini açıkca dile getirdiler.Ayrıca bu ürünü ne şekilde kullanmam gerektiği konusunda da çok açıklayıcı bilgilere sahip oldum.Etki etmediğini düşündüğümde arayıp yardım isteğinde bulunduğumda bana özel olan müşteri temsilcimden oldukça büyük destek aldım.Sabah akşam temiz bir cilde xxxxx üzerine düzenli ve iletişim halinde uyguladım.İlk kutu bittiğinde çok az bir azalma görsemde tam olarak kurtulamadığım sivilceler için tekrar yardım talebinde bulundum.İkinci kutuya başlayarak aynı destek ile tedavinin sonuc vermesi umuduyla hemen hergün müşteri temsilcimden destek aldım.İkinci kutumun sonuna yaklaştığımda önemli derecede azalmaya sahit oldugumda ürüne ve özellikle bana destek veren sinoz ekibine oldukça minnettar kaldıgımı söyleyebilirim.Bu konu vasıtasıyla sinoz müşteri temsilcilerine(Özge Hanıma) tekrar teşekkür ediyorum.Size tavsiyem xxxxx sivilce ve akne kremine bir gözatmanızı ve en azından beni ara formuyla bilgi edinmenizi tavsiye ediyorum.Dediklerimin yalan olmadığını görmenizi isterim.Sonuçta onlar sizi arıyolar.Hiç bir kaybınız yok.Bahsettiğim internet sitesi xxxxx diğer xxxx ürünlerini satan yerlerden bu destekleri alamayabilirsiniz.Bu site ana bayiye bağlanıyor.Umarım sizde bu dertlerinizden kurtulursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar benim yüzümde çok sayıda sivilce izi var ve ne yaptıysam geçmediler:( bir arkadaşım ameliyat izlerinin giderilmesnde kullanılan "Contractubex" ilacı sayesinde izlerinden kurtulmuştu. bunu yüzüne süren var mı hiç??? ben pek emin olamadığımdan cesaret edemedim henüzz.. sizden cevap bekliyorum.. daha sonra da bir cilt doktoruna danışırım:)

Bu mesajı yazdıktan sonra arkadaşımdan yüzünün resmini istedim. Tedaviden önce ve sonrasını fotoğraflamıştı.. Bunu da ekliyim bari..Fotoğrafı küçülttüğüm için biraz çözünürlük kaybı olabilir kusura bakmayın..
Ben kesin başlıyorum bugün kullanmaya :D

img6116gc0.jpg
[/Q
bu ilacı mutlaka bbende kullanıcam. izler yüzünden sürekli fondöten kullanıyorum ve okulda da yasak :( ne kadar bunun fiyatı ya? :D

Canım bende sivilce sorunuyla yıllarca uğraştım denemediğim şey kalmadı
helehele kapatma işi o fondoten pudra çoğaltıyo
sana çözümümü sölim
ımex krem hem fondoten bazlı
Kapatıcı şeklindede kulanıyosun hemde tedavi ediyo
Dene bende tek çözümü onda buldum
gece nokta nokta sivilceye sür biraz yoğunca gündüz fondoten gbi kulan çok memnunum
şimdi. Kolay gelsn Çokta ucuz ayrıca doktorda yazıyo
Sigortadan al

Canım bende sivilce sorunuyla yıllarca uğraştım denemediğim şey kalmadı
helehele kapatma işi o fondoten pudra çoğaltıyo
sana çözümümü sölim
ımex krem hem fondoten bazlı
Kapatıcı şeklindede kulanıyosun hemde tedavi ediyo
Dene bende tek çözümü onda buldum
gece nokta nokta sivilceye sür biraz yoğunca gündüz fondoten gbi kulan çok memnunum
şimdi. Kolay gelsn Çokta ucuz ayrıca doktorda yazıyo
Sigortadan al

O kremi renkli olduğu için gündüz sürmeyi tavsiye ediyolar yatağa falan bulaşıyo ama yogunca sur demissin:S bana doktor mercimek tanesi kadar alıp tüm yüzüne iyice yedir dedi. Ve bu krem bende siyah nokta yaptı hem de bi suru fondöten etkisi yaptı resmen gozeneklerimi doldurdu siyah nokta oldu bıraktım çoktan ben bunu ama sana iyi etki etmesine sevindim

Back
X