arkadaşalr bn İMEX diye bı krem kullanıyorum dr. 2 sene öncevermişti bn bıttıkçe alıyorum 20ytl eczanelerde karneye yazılmıyo kremın rengı fondeten gibi sivilcenın ustune dokunun yeter akşam yuzmu yıkar yıkamaz suruyorum sıvılceyı kurutuyo ve çabuk geçmesını sağlıyo hatta bn makyaj yapmadan önce sivilce yerlerıme pudra falan zarar vermesın önce krem surpu sonra makyaj yapırum istersenız deneyın derım diğer sayfaları okumadım kullanan varmı bilmıyorum
slm bende bu forum da özellikle sık duymaya başladım imex i sabunuda kremide sabunu denemeyi düşünüyorum ama artık her ürüne para harcamaktan bıktım bu yüzden de yeni bir şeyler alırken tereddütte kalıyorum.kremin faydasını gördün sanırım sivilcelerini bitirdimi bu krem.benim eskisi gibi sivilcelerim aşırı iltihaplı degil şuan ara sıra iltihaplı olmak üzere küçük ama ve genelde kızarık şeklinde kabarık oluyor ve leke gibi duruyoryani sivilcelerim kızarık şeklinde görülüyor bunlarada faydası varmı.tam olarak daha açıklayıcı yazarmısın nasıl kullandın ve makyaj yapmadan önce sanırım kullanıyorsun sanırım sen.bu krem konusunda herkes farklı bişeler söylüyor yaradı diyen yaramadı diyen.bende şaırdım lütfen biraz daha bilgilendirirsen sevinirim