Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşalr bn İMEX diye bı krem kullanıyorum dr. 2 sene öncevermişti bn bıttıkçe alıyorum 20ytl eczanelerde karneye yazılmıyo kremın rengı fondeten gibi sivilcenın ustune dokunun yeter akşam yuzmu yıkar yıkamaz suruyorum sıvılceyı kurutuyo ve çabuk geçmesını sağlıyo hatta bn makyaj yapmadan önce sivilce yerlerıme pudra falan zarar vermesın önce krem surpu sonra makyaj yapırum istersenız deneyın derım diğer sayfaları okumadım kullanan varmı bilmıyorum

slm bende bu forum da özellikle sık duymaya başladım imex i sabunuda kremide sabunu denemeyi düşünüyorum ama artık her ürüne para harcamaktan bıktım bu yüzden de yeni bir şeyler alırken tereddütte kalıyorum.kremin faydasını gördün sanırım sivilcelerini bitirdimi bu krem.benim eskisi gibi sivilcelerim aşırı iltihaplı degil şuan ara sıra iltihaplı olmak üzere küçük ama ve genelde kızarık şeklinde kabarık oluyor ve leke gibi duruyoryani sivilcelerim kızarık şeklinde görülüyor bunlarada faydası varmı.tam olarak daha açıklayıcı yazarmısın nasıl kullandın ve makyaj yapmadan önce sanırım kullanıyorsun sanırım sen.bu krem konusunda herkes farklı bişeler söylüyor yaradı diyen yaramadı diyen.bende şaırdım lütfen biraz daha bilgilendirirsen sevinirim

mrb kızlar, ben bu sabah önerilerinizi okuyarak imex sabun, bebanthene plus aldım.. kullanıcamn bakalım...

şimdi sizden hem güneş kremi hem nemlendirici olarak kullanacağım krem tavsiyeleri istiyorum...

(eczacı sebamed baby olabilir dedi ama...???

arkadaşlar imex krem içerisinde tetrasiklin denen antibiyotiği içeriyor ve bu antibiyotiğin yağ bezlerini ufaltıcı,iltihabı azaltıcı etkisi vardır
sivilceleri önlemez ama iltihaplı sivilce çıkmamasını sağlar
içinde petrolatum(vazelin) baz madde olarak kullanıldıgı için cildinize fondöten gibi büyük miktarlarda kullanmanız önerilmez
çünkü bu madde gözeneklerini daha da tıkayarak,kremin yarardan çok zarar vermesini sağlayabilir
imex kremi kibrit başı büyüklüğünde bir miktarı bütün yüzünüze yayarak kullanmanız gerekir ki yararı zararında çok olsun

bu arada okudugm bölüm ve ilgim itibariyle sivilce ilaçları ve ürünleri konusunda bilgi sahibiyim.sorunuz olursa bana sorabilirsiniz.bilgim dahilinde cvplarıma.s.

mrb kızlar, ben bu sabah önerilerinizi okuyarak imex sabun, bebanthene plus aldım.. kullanıcamn bakalım...

şimdi sizden hem güneş kremi hem nemlendirici olarak kullanacağım krem tavsiyeleri istiyorum...

(eczacı sebamed baby olabilir dedi ama...???

cilt tipiniz nedir?eğer cildiniz yağlıysa sebamed baby biraz agır gelebilir.

eee sorduk AMA SİVİLCELİ VE LEKELİ BİR CİLT İÇİN HEM NEMKENDİRİCİ HEMDE KORUYUCU GÜNEŞ KREMİ????? HANGİ MARKA VE NE???

cnm sebamedin bebekler için olan değil de yetişkinler için olan yüz için güneş kremi var
onun sana olacagını düşünüyorum
özellikle yaz aylarında zaten cilt daha da yaglanacagı için daha agır birşey kullanırsan cildin yaglanır ,yüzündeki güneşten koruyucu ürünler de akar faydası olmaz
akşamları da cildini temizledikten sonra yagsız bir nemlendirici sürebilirsin
sebamedin güneş koruması çok iyidir üstelika.s.

AMA OİL FREE DEĞİL SANIRIM....

BEN SABAH SÜRÜP ÇIKICAM AKŞAMA KADAR YÜZÜMDE OLACAK ÇOK YAĞLANDIRMAZ MI???

VEYA ÖNERDİĞİN MARKA VAR MI... EN İYİSİ SEBAMED Mİ??

(çok sordum kusura bakma ..teşekür ederim)

cnm oil free istiyorsan lotion olanından alabilirsin
ama onun da nemlendirici özelliği yoktur
gerçi yaz için yaglı bir cilt kendi nemini kendi üretir ben olsam lotion kullanırdım ki kullanmıştım da
güneş koruması güçlü olan bunun dışında benm bildiğim la roche posay,avene,vichy var
içlerinde fiyat olarak en uygunu sebameddir ve diğerlerinin yaptıgı işi yapar
yine nemlendiricili istersen olayın böyle ürünleri var
ama güneş koruması için kullanılan madde miktarı sebameddeki kdr yüksek değil malesef
ona da bir bakabilirsin
a.s.

arkadaşlar imex krem içerisinde tetrasiklin denen antibiyotiği içeriyor ve bu antibiyotiğin yağ bezlerini ufaltıcı,iltihabı azaltıcı etkisi vardır
sivilceleri önlemez ama iltihaplı sivilce çıkmamasını sağlar
içinde petrolatum(vazelin) baz madde olarak kullanıldıgı için cildinize fondöten gibi büyük miktarlarda kullanmanız önerilmez
çünkü bu madde gözeneklerini daha da tıkayarak,kremin yarardan çok zarar vermesini sağlayabilir
imex kremi kibrit başı büyüklüğünde bir miktarı bütün yüzünüze yayarak kullanmanız gerekir ki yararı zararında çok olsun

bu arada okudugm bölüm ve ilgim itibariyle sivilce ilaçları ve ürünleri konusunda bilgi sahibiyim.sorunuz olursa bana sorabilirsiniz.bilgim dahilinde cvplarıma.s.

merhaba,
üniversiteyi kazandığım sene ağustos sonu gibi başladı akne sorunum ve ben strestendir die ihmal ettim daha sonra temizlik ürünleri ile yok etmeye kurtulmaya çalıştım ama her gün bi başka akne ile yüzüm mahvoldu.en son doktoro gittim geç kalmışsın iz kalabilir dedi yok mu iz bırakmadan tedavi dedim bakıcaz dedi.bana tetradox yazdı tahliller yapılmıştı ve 4 ay kullandım 1. aydan itibaren akneler geçmeye yenisi de çıkmamaya başladı daha sonra sanırım yüzüm yenileyici özlelliğe sahip kalan izler hafif çukurlarda geçmeye yüzüm düzelmeye başladı.tedavi bittiğinde çok mutluydum.sonra kış geldiğinde tekrar arada çıkmaya başladılar ama o akne gibi değillerdi ondan çok korkuodum 5 yıl oldu kışın hala çıkıolar yazın düzelio.şimdilerde yüzümü sebamed sabunla yıkayıp tonikleyip nemlendirici kullanıorum ve gayet ii.bu sorunla o kadar mücadele ettim ki şanslı olduğumuz noktada şu bence bebek gibi cildi olanlar 30unda yaşlancak ama bziim gibi yağlı olanlar 60ana kadar taş kalacaknaniknanik
annemden biliorum 62 yaşında daha yeni yaşlanıo:teytey:

bu arada imex kullanıorum bende ama kızlar sakın bütün yüzünüze sürmeyin o ilaç akne üzerine geceleri sürülüo.fondoten niyetine kullanılmaz doktor sakın güneşe çıkma akşamları sür dedi.benden demesi:)

:teselli:
evet canım bir kitapta okumuştum kızıldereliler yağlı cilt için kutsanmış cilt diyorlarmış lakin otuzuma kadar çok çektim:kahve:

bunu duymamıştım ben kutsanmış ha çok hoşuma gitti:)
ayrıca cildi sürekli yıkamak daha çok yağlanmaya sebep verio sadece gün içinde ihtiyaç duyduğunuzda su ile yıkamanız daha iyi demişti annemin cildiye uzmanı arkadaşı.
su cilde gerekli olan şey değil mi zatenyerimseniben

gizemcim ben zoretanin kullanıyorum da 15 gün oldu yanıyo suratım bu seba med 28 verdi dr ama yapış yapış sanki parlıyor sivilceleri artırmaz mı birde benim dudak üstü yani bıyık kısmı çok terliyor güneş kremi gidiyordur bi çözüm varmı teşekkürler

Merhaba arkadaşlar bendede aynı sorun var. Şunu kesinlikle öneriyorum normal nemlendirici kremlerden kullanmayın. Bende nemlendirici bile akne yaptı. O yüzden kullanacağınız krem su bazlı olmalı. Birde cildinizin yağlanmaya başladığını anladığınızda limon suyunu pamuğa döküp cildinizi iyice silin bir süre beklettikten sonra yıkayıp su bazlı nemlendirci krem sürün. Bana çok iyi geldi sizlede paylaşmak istedim.

ya kimyasal peeling te riskli ama mevsimi şartları falan varmış. kaş yaparken göz çıkarmayın. kese ve peeling özellikli maskelerle idare edin.

ben size akne ve lekeler için ideal marka krem var sabunu ile birlikte satılmakta.Suriyeden getirtiliyor.Buradan da temin edbilirsiniz.Ben size yardımcı olurum ürünü bulmak için.Kesinlikle iddia ediyorum(çünkükullandım)Piyasadaki en etkili leke giderici kremdir.Hem de öyle çok pahalı da değil.Akşamları yüzünüzü ideal sabun ile yıkayıp kuruladıktan sonra sürüyorsunuz.sabah kalkınca yüzünüzü tekrar sabun ile yıkayıpkuruluyor.daha sonra evde hangi nemlendirici kreminiz varsa farketmez onu sürüyorsunuz.İşlem bu kadar . 1 hafta bu işlemi uygularsanız hemen sonucu farkedeceksiniz.mutlaka denemenizi tavsiye ederim.İdeal krem sadece gece sürülür.bunuda not edeyim.Sağlıklıgünler........

nereden bulabiliriz bu kremi ve sabunu

gizemcim ben zoretanin kullanıyorum da 15 gün oldu yanıyo suratım bu seba med 28 verdi dr ama yapış yapış sanki parlıyor sivilceleri artırmaz mı birde benim dudak üstü yani bıyık kısmı çok terliyor güneş kremi gidiyordur bi çözüm varmı teşekkürler

cnm merak etme sivilce yapmaz.hadi tuttu yaptı desek bile yararı zararından çok çok fazla olur güneş kreminin.güneş kremi kullanmazsan kullandıgın ilaç sebebiyle incelen cildinde çok sayıda güneş lekesi oluşabilir.sebamed bu konuda gzl bir marka güvenebilirsin
malesef bütün güneş kremleri bir miktar parlama yapıyor.en yapmadıgını iddia edeni bile.eger sen şimdi krem olanını aldıysan sebamedin,daha hafif lotion olanı var bir dahaki sefere ondan alabilirsin.o çok daha hafiftir,bu sen üstelik spreyli kutularda çıkarmışlar.
terleme için ise cnm btn gün dışarda durdugun bir işin yoksa,mesela sadece sbh güneşe maruz kalıyorsan,evden çıkmadan yarım saat önce sürmen yeterli.ama bütün gün güneşli bir yerdeysen gün içinde tekrarlamalısın çünkü terlemeyle ve sürtünmeyle kremin etkisi azalır.
bu arada vichy fluid şu ana kdr gördüğüm en az yağlanma yapan güneş koruyuculardan,la roche posay anthelios da aynı şekildeymiş.istersen bir dahaki sefer onlara da bakabilirisn.ya da eczaneye gidip küçük testerlarından isteyerek deneyebilirisn.eczaneler tester vermemeye çalışırlar ama birkaç yerde sorarsan mutlaka veren bir yer bulursun cnma.s.

merhaba fazisun, ben yeni ve yıllaaaaardır sivilcerden muzdarip bir üyeyim. üniversite yıllarımdan beri uğraşıyorum geçsin diye . benim de denemediğim ilaç kalmamıştı. evlendim , hamile kaldım. yüzüm feci bir hale geldi .kıpkırmızıydı her yerim. neyse doğum yaptım.eşi doktor arkadaşının önerdiği AKNEFUG adlı kremi getirdi. yıllardır antibiyotiklerin bile yapamadığını aknefug yaptı. cilgim şuan çok düzeldi. yine sivilce çıkıyor ama kremi sürünce ertesi güne geçiyor. ben de güneş korumalı krem alırken çok araştırdım. 2 yıldır lancomun 30 spf li nemlendiricisini kullanıyordum bitti fena da değildi. bu sene eczaneden sorarak aldım . la roche possey. hiç yağlanma , parlama ,sivilce yapmadı. çok memnun kaldım öneririm sana

Back
X