Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
garnier 3ü bir arada kullanıyorum bezelye tanesi kadar her gün yüzüme yediriyorum 5 dk bekletiyorum sonra suyla yüzüme masaj yaparak temizliyorum. bu kalkar kalkmaz tabi. yarım saat sonra gül suyuyla temizliyorum ve evden çıkmadan nemlendirici sürüyorum gün içinde kolonyalı mendille yüzümü temizliyorum ve özel dönemler hariç yüzümde hiç sivilce yoktur tek yaptığım şey de bu. yatarken de dove'un sabunuyla temizliyorum.

benim cildimde çok fazla sivilce çıktı ve sivilceleri sıktığım için izler kaldı ne yapmalıyım doktora gittim ama verdiği krem işe yaramadı doğal bir şeyler arıyorum yardımcı olabilir misiniz

Doktor bana differin jel kullan ve 1 ay sonra gel dedi ama 10-15 eczaneye sordum yoktu kullanamadım. Sonra kimyasal peeling yaparız demişti ondan da korkuyorum ama benim cilt lekelerim çok kötü, yüzüm bembeyaz yanaklarımda kıpkırmızı izler var.

Merhaba benim de çil ve leke sorunum var.Fakat yeni bir ürün duydum.Belki bir çoğunuz duymuştur.Ersağ adlı %100 yerli bir firmanın (doğa dostu imiş ürünleri ve içinde fosfat yokmuş) leke giderici beyazlatıcı bir kremi.Gece sürmek gerekiyormuş.Siparişini verdim .Bakalım bugün yarın gelir.Kullanıp buradan sonuçları yazarım.Ama bu firmanın bir iyi yanı var üye olunca başkasından alacağınız üründe satış fiyatında %20 indirim yapıyor.Ben bakıp kullanacağım eğer beğenirsem deneyimlerimi buradan paylaşmayı düşünüyorum.google dan ersağ diye ararsanız site çıkıyor.Benim üye numaram :518699 Bunu neden mi yazdım?Çünkü eğer üye olmak isterseniz başka birinin üye nosuna ihtiyacınız olacak.

selam ,
yazını OKUYUNCA heyecanlandım ,ama artık hiçbir ürüne inanamıyorum ,hepsi kandırmaca ,hepsi para kazanma derdinde .
aynı dertlerden bende muzdaribim.seni yakından takip edeceğim hatta dayanamayıp alabilirmde ,umarım yine hayal kırıkığı yaşamyaız ,lütfen gelişmeleri buradan aktar.

Merhaba.Handanirem arkadaşım sana şunu söyleyeyim ben de belki senden çok bu konuda para harcamışımdır ve aslında paradan çok hayaller ve hayal kırıklıkları...Ama denemeden asla bıkmayan biriyimdir.Yani biz kadınları kim aklına koyduğundan vazgeçirebilir ki :)
Konuya dönersek dün mesai bitmeden siparişlerim masamdaydı.Eve girer girmez kutuya sarıldım.Ürünleri açınca bir daha mutlu oldum.Sipariş ettiğim ürünlerin yanında 5 tane de hediye ürün koymuşlar hem şaşırdım hem mutlu oldum.Yani benim krem bedavaya gelmiş oldu ;) Veee gelelim kreme elinizde varsa gerek yok ama benim yoktu o yüzden yüz temizleme sütü ve toniğinide ersağdan aldım.Önce kokladım..."Benim koku takıntım vardır da :)" Neyse ürünlerin hepsi harika kokuyorlar.Sonra tabi sertifika ve izinlerini okudum firmanın çünkü ben pek makyaz yapmam kimyasal olduklarını düşündüğüm için.Sonra klinik test sonuçlarına baktım ürünlerinde fosfat kullanmadıklarını söylemişlerdi gerçektende fosfat yokmuş.(Ne bu fosfat takıntısı derseniz. fosfat doğayı kirleten ve doğada çözülmeyen bir kimyasal o yüzden fosfatsız bir dünya istiyorum :) ) Ben birçok alerjisi olan toza polene ve tabi kimyasallara alerjisi olan biriyim tüm aklıma takılan negatif şeylerden emin olduktan sonra önce temizleme sütünü sonra toniği kullandım,en sonra da renk açıcı kremi kullandım.İlk kullanım günüm belki psikolojiktir ama rengin açıldığını hissettim.Cildim yumuşacık.Eşim kokusunu beğendi.Ve yüzümdeki lekelerin ve çillerin resmini çektim bir ay sonra kıarşılaştıracağım.Bu alanada her gün yazmaya çalışacağım.Bu arada başta dedimya 5 ürün hediye göndermişler.Bunlardan biri de bulaşık sıvısı idi.Tez canlılığımdan Hemen bulaşık deterjanımın yerine onu kullandım aynı şekilde kullanılıyor.Ürünün faydalarında ellerdeki egzamaya kabuk atmaya iyi geldiği ve bulaşıktan sonra el kremi kullanmaya gerek kalmadığı yazıyordu.Ne mi oldu akşamki bulaşıktan beri ellerim hala yumuşacık :) ve ben dedim ya alerjim var diye ilk defa bulaşık yıkarken hapşırmadım.Bakalım inşallah böyle gider.Ve de hatırlatma google dan ersağ diye ararsanız site çıkıyor.Benim üye numaram :518699 Bunu neden mi yazdım?Çünkü eğer üye olmak isterseniz başka birinin üye nosuna ihtiyacınız olacak.

Merhaba.Handanirem arkadaşım sana şunu söyleyeyim ben de belki senden çok bu konuda para harcamışımdır ve aslında paradan çok hayaller ve hayal kırıklıkları...Ama denemeden asla bıkmayan biriyimdir.Yani biz kadınları kim aklına koyduğundan vazgeçirebilir ki :)
Konuya dönersek dün mesai bitmeden siparişlerim masamdaydı.Eve girer girmez kutuya sarıldım.Ürünleri açınca bir daha mutlu oldum.Sipariş ettiğim ürünlerin yanında 5 tane de hediye ürün koymuşlar hem şaşırdım hem mutlu oldum.Yani benim krem bedavaya gelmiş oldu ;) Veee gelelim kreme elinizde varsa gerek yok ama benim yoktu o yüzden yüz temizleme sütü ve toniğinide ersağdan aldım.Önce kokladım..."Benim koku takıntım vardır da :)" Neyse ürünlerin hepsi harika kokuyorlar.Sonra tabi sertifika ve izinlerini okudum firmanın çünkü ben pek makyaz yapmam kimyasal olduklarını düşündüğüm için.Sonra klinik test sonuçlarına baktım ürünlerinde fosfat kullanmadıklarını söylemişlerdi gerçektende fosfat yokmuş.(Ne bu fosfat takıntısı derseniz. fosfat doğayı kirleten ve doğada çözülmeyen bir kimyasal o yüzden fosfatsız bir dünya istiyorum :) ) Ben birçok alerjisi olan toza polene ve tabi kimyasallara alerjisi olan biriyim tüm aklıma takılan negatif şeylerden emin olduktan sonra önce temizleme sütünü sonra toniği kullandım,en sonra da renk açıcı kremi kullandım.İlk kullanım günüm belki psikolojiktir ama rengin açıldığını hissettim.Cildim yumuşacık.Eşim kokusunu beğendi.Ve yüzümdeki lekelerin ve çillerin resmini çektim bir ay sonra kıarşılaştıracağım.Bu alanada her gün yazmaya çalışacağım.Bu arada başta dedimya 5 ürün hediye göndermişler.Bunlardan biri de bulaşık sıvısı idi.Tez canlılığımdan Hemen bulaşık deterjanımın yerine onu kullandım aynı şekilde kullanılıyor.Ürünün faydalarında ellerdeki egzamaya kabuk atmaya iyi geldiği ve bulaşıktan sonra el kremi kullanmaya gerek kalmadığı yazıyordu.Ne mi oldu akşamki bulaşıktan beri ellerim hala yumuşacık :) ve ben dedim ya alerjim var diye ilk defa bulaşık yıkarken hapşırmadım.Bakalım inşallah böyle gider.Ve de hatırlatma google dan ersağ diye ararsanız site çıkıyor.Benim üye numaram :518699 Bunu neden mi yazdım?Çünkü eğer üye olmak isterseniz başka birinin üye nosuna ihtiyacınız olacak.

peki yazını takip edeceğim ,lütfen bizi bilgilendirmeye devam et...ben de celerit spf25 ve salisilik asit&laktik asit aldım ,eğer bu 2 ürünü almadan önce yazını görseydm senin aldğın ürünü alırdım ,bu iki ürüne ben de 100 tl gibi bir rakam ödedim ibir daha bu ürünü alsam heralde ablam beni bu kez öldürürdü :) onun k.kartını kullanıyorum çünkü,umarım ikimizde olumlu sonuç alırız.
bir de bugün cosmelan diye bir tedaviinin araştırmasını yaptım hatta dr.ile telefonda bile görüştüm ama yaklaşık 2.500 tl gibi bir rakamdan bahsediyor ,bütçem şu an buna müsait değil ama eğer param olsaydı bir an bile düşünmez hemen yaptırırdım,çok olumlu konuştu çünkü ,,kendisi de aynı tedaviyi yapmış ve çok memnun olduğunu söyledi.son çare sanırım o ,umarım yine paramız boşa gitmez.
gelişmeleri bekliyorum...

merhaba zehra ,
inan yazını okuyunca senin adına çok sevindim ,sanki benim lekelrim geçmiş gibi :)
umarım faydasını en kısa zamanda görürsün ,ben seni takip ediyo olacağım ya da dayanamayıp ersağ dan alacağım ,ben geçen gün 60 tl lik bir ürün daha aldım maalesef.:( inşallah ben de faydasını görürüm ,

Merhaba Handanirem .
Evet.Bende senin yorumlarını takip ediyorum.Sanırım bir eczaneden karışım yaptırdın.Nasıl gidiyor,değişiklik var mı?Benim gayet iyi devam ediyo.Ne kadar yorgun olursam olayım kremi sürmeden yatmıyorum.Benim kullandığım ersağ ürünleri yanma yada kaşıntı gibi yan etkiler yapmadı.Sen cildinin tonikten sonra alev alev yandığını yazmışsın,umarım tahriş olmamıştır.Gelişmeleri yaz takip ediliyorsun :)

Merhaba Handanirem .
Evet.Bende senin yorumlarını takip ediyorum.Sanırım bir eczaneden karışım yaptırdın.Nasıl gidiyor,değişiklik var mı?Benim gayet iyi devam ediyo.Ne kadar yorgun olursam olayım kremi sürmeden yatmıyorum.Benim kullandığım ersağ ürünleri yanma yada kaşıntı gibi yan etkiler yapmadı.Sen cildinin tonikten sonra alev alev yandığını yazmışsın,umarım tahriş olmamıştır.Gelişmeleri yaz takip ediliyorsun :)

selam ,
evet üsküdar da bir eczaneden karışım yaptırdım ,kullanan kişiler memnun kalmış ,ben de denemek istedim :) zaten yüzüm resmen deneme tahtasına döndü :)
toniği ilk kullandığımda gerçi halen öyle ,acayip bir yanma sözkonusu ama nasıl anlatayım sana ,tahriş falan olmuyo ,böyle ferahlatıcı ama tatlı bir yanma :) umarım anlatabilmişimdir :)birkaç gündür kullandığım için alıştım yani beni rahatsız etmiyo zaten birkaç dakika sürüyo yanması ,ondan sonra geçiyo ,ve kremi kullanıyorum ,eczacı soyma falan yapmayacak dedi ,şu an için bir etki yok ama bilmiyorum sonuç ne olacak merak ediyorum. bende hergece ve akşam kullanıyorum aslında eczacı gün içinde saat 11de 1de ve 3de de sürmem gerektiğini söyledi , ama kullanamıyorum ,çalıştığm için,belki o şekilde kullansam daha faydalı olur ama fondöten kullandığım için gün içerisinde süremiyorum .
bakalım mutlaka bu şekildede cevap verir diye bekliyorum,
senin leke tedavinin iyi gittiğine sevindim ,kremden memnunsun yani :)

merhaba ,
yine reklam amaçlı üyelik......kime inanacağız biz....insanlar neden bu kadar çıkarcı oluyolar anlayamıyorum ,nerdeyse gidip ersağ ürününü alacaktım ,insanlara niçin hayal kırıklığı yaşatıyolar ,gerçekten yaşama ,hayata olan sevincimi kaybettiriyolar ,yazık yaa,herşey para değil ki, paradan önemli şeyler var...başka da bişey demiyorum...

kızlar merhaba. ben bişey sorucam. roaccutane tedavimi yeni bitirdim. izler için doktorum acnelyse ve nadixa karışımı verdi. kullanmış olanlardan tecrübelerini anlatmalarını istiyorum. bazı yorumlar okudum. hiç iyi bişey görmedim. "yüzüm kimyasal yanık gibi oldu, aylardır kıpkırmızı dolaşıyorum" gibi yorumlar var hep.. çok korktum bunları okuyunca. iyi bişeyler söyliyebilicek biri yok mu?? yüzümün biraz kızarması sorun değil, roaccutane de neler yaşadım ama çok fazla kızarır diye korkuyorum :(

Ben oldum olası sivilceli bir insanımdır. Bir sivilcem gecer yerine küçükte olsa mutlaka yenisi gelirdi. Cildiyeye birkaç defa gittim ama cildime hersey allerji yapıyordu. Basit seyler denemeye basladım. Fakat 5-6ay kadar önce artık geçen sivilcelerimde izler olmaya başladı. Kırmızı ve gecmek bilmeyen lekeler,çene bölgem çok kötü olmustu. İnternette doğal kürler arastırmaya basladım ve ne bulduysam yaptım. Bayanlar en çok ve en çabuk işime yarayan şey "Yulaf Ezmesi" oldu. Hiç zahmetli ve masraflı değil.

Yapılışı:
1bucuk yemek kaşığı yulaf ezmesi
1-2 bardak su

Yulaf ezmesini suyun icine atın ve kaynatın,köpürüyor kaynayınca altını kapatın,süzün ve kaşıkla ezin biraz soğuduktan sonra cildinize sürün. 15dakika cildinizde bekleyip suyla durulayın. Bunu 2günde 1 kez yapın. Cildinizin her yerine sürebilirsiniz hiçbir zararı yok. İnanın 3.yapışımda sivilce lekelerimin kırmızılıkları tamamen geçti. Bir leke kayboldu bile. Birkaç kere daha yaptığımda tamamen biteceğini düşünüyorum arkadaslar şiddetle tavsiye ediyorum.

Süpermarketlerde yulaz ezmeleri bulunuyor 500gramı 3,5TL gibi bir fiyat :)

arkadaşlar benim çenemde çok sivilce çıkıyor ve sıkıyprum devamlı leke kaldı oda benım çok sınırımı bozuyor napmalıyım sizc? benle bilginizi paylaşırsanız sevinirim...

sivilceler icin kullanmadigim ilac, ürün kalmadi. su an biraz iz kalsa da, asil sivilcelerden beni kurtaran dogum kontrol haplari oldu. turkiyedeki doktor yazz 7 24 vermisti, onu bir yil kadar kullandim ve azaltti. sonra almanya'daki doktora aynisini yazdirmak istedim, bana yazz'in iyi olabilecegini ancak dozaj olarak icindeki hormonun dusuk oldugundan cok da fazla etki beklememem gerektigini soyledi. onun yerine biraz fazla dozajlisini yazdi ( turkiye'de o isimle satilmiyor, yasmin muadili olabilir). ondan sonra gercekten azaldi, gozenekler sikilasti. izler konusunda da biraz etkisi oldu cilt sikilastigi icin. ama yillarca o kadar fazla sivilce cikti, gecti sonra tekrar cikti ki buna da sukur diyorum.

sunu da soylemem lazim, dogum kontrol haplari cilt sorunlarini tedavi etmiyor ve kullanildiklari surece etkili. biraktiginizda sorunlar tekrarlayabilir.

bir de en buyuk degisiklik moralle ilgili. sivilcelerim arttigimda cok mutsuzdum gecmek bilmediler. simdi iyi oldugum icin, yuzume de yansidi.

merhaba, roaccutanı ben 22 yaşında kullandım, herkez gibi bendede geçici sonuç verdi, su an 30 yaşındayım, şu an yeni bir tedavi uygulatıyorum ve 3. seansta olmasına rağmen yıllardır uğraştığım akne ve sivilcilerden nispeten kurtuldum diyebilirim, bakalım 3 seansım daha var, sonucu iyi olacak inşallah.

kızlar merhaba. ben bişey sorucam. roaccutane tedavimi yeni bitirdim. izler için doktorum acnelyse ve nadixa karışımı verdi. kullanmış olanlardan tecrübelerini anlatmalarını istiyorum. bazı yorumlar okudum. hiç iyi bişey görmedim. "yüzüm kimyasal yanık gibi oldu, aylardır kıpkırmızı dolaşıyorum" gibi yorumlar var hep.. çok korktum bunları okuyunca. iyi bişeyler söyliyebilicek biri yok mu?? yüzümün biraz kızarması sorun değil, roaccutane de neler yaşadım ama çok fazla kızarır diye korkuyorum :(

Merhaba kızlar,

bende roc akne kremi kullanmıştım. Suratımda beyaz beyaz soyulmalar başladı. büyük ihtimalle kuruttuğundan dolayı ama çok kötü hissediyorum. acaba üstüne bide krem falan kullansam mı nemlendirici falan.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere, Japon kadınları dünyada en temiz, pürüzsüz ve parlak cilde sahip kadınlar... Yüzlerinde bir tane bile leke, sivilce olmaz. Bunun sırrı ise, öncelikle sağlıklı beslenmeleri. Balık ve soya fasulyesi, soya yağı ana yemeklerini oluşturuyor. Fast food tarzı şeyler neredeyse hiç yemiyorlar. Soyanın ise vücuttaki yağ dengesini sağladığı biliniyor. Sivilce oluşumunu engelleyen bir bitki. Diğer bir sebep ise bakımlı olmaları! Bakımdan kastım MAKYAJ değil. -bakım deyince nedense makyaj olarak algılanıyor- TEMİZLİK. Yüzü mümkün olduğunca temiz tutmak ve kozmetik yerine doğal ürünlerle cilt bakımını sağlamak... En önemlisi yediğimiz şeyler... Neyle besleniyorsak cilt de onu yansıtıyor.

Son düzenleme:
kızlar siyah noktalar için acayip güzel bi yöntem var deneyin derim çok kolay marketten kil alıyosunuz toz şeklinde oluyo bi kaba biraz döküp üstüne macun kıvamına gelicek kadar su ekliyosunuz bunu yüzünüze sürüyosunuz hem ilk yapmada gözenekleri açıp siyah noktaları azaltıyo hemde yüzü gerdiriyo çok güzel yumuşacık yapıyo tavsiye ederim :34:

benimde çenemde sürekli başı olmayan sivilceler çıkıyo. deri altında. deli olcam ya bde lekeleri kalıyo söndükçe:50:
bu tarz sivilcesi olanlar naptı da geçirdi? b aya temizliğe dikkat ediyorum günde 2 defa yıkayıp tonikleyip cleocin t kullanıyorum ama düzelme yok:27:

Ben achroactive max krem ve serumunu kullandım,çok memnun kaldım. galatacosmetic.com sitesinden sipariş verdim diğer siteler gibi pahalı değil aynı zamanda türkiye distribütörülermiş ,çok uygun fiyatı ve ücretsiz kargo ile 1 gün içinde yolladılar bide keçi sütlü bi krem vardı goats milk diye onunda leke giderici etkisi varmış keçi sütlü olmasıda ilgimi çekti onuda almayı düşünüyorum aynı siteden..

Back
X