Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
üniversite yıllarında inanılmaz derecede sivilce sorunum vardı.lekeler de cabası tabi.berbat durumdaydı yüzüm.bir arkadasın tavsıyesı üzerine yüz fırcasıyla traş köpüğünü yumusak bir sekılde sürerek yıkamaya basladım yüzümü.cildimde hafif pullanma oldu.sivilceler kurudu.kısa bir süre sonra ne leke ne sivilce kaldı.pırıl pırıl oldu.ne pahalı kozmetik ürünlere para döktüm zamanında.ama işe yaramamıstı.yüzümün düzelmesini traş köpüğüne borcluyum :)))) denemenizi tavsiye ederim

üniversite yıllarında inanılmaz derecede sivilce sorunum vardı.lekeler de cabası tabi.berbat durumdaydı yüzüm.bir arkadasın tavsıyesı üzerine yüz fırcasıyla traş köpüğünü yumusak bir sekılde sürerek yıkamaya basladım yüzümü.cildimde hafif pullanma oldu.sivilceler kurudu.kısa bir süre sonra ne leke ne sivilce kaldı.pırıl pırıl oldu.ne pahalı kozmetik ürünlere para döktüm zamanında.ama işe yaramamıstı.yüzümün düzelmesini traş köpüğüne borcluyum :)))) denemenizi tavsiye ederim

çok ilginç bişey ya.duymuştum bende 1 -2 kere yaptım üşendim sonraları.peki ne kadar devam ettiniz?hergün mü yaptınız bu yıkama işini?

Son düzenleme:
çoğu genç kız gibi ben de zamanında sivilcelerimden muzdariptim ancak şimdilerde özel dönemler haricinde sivilce çıktığı söylenemez.ama lekeler kaldı geriye...limon karbonat karışımı etkili gerçekten bunun haricinde expigment %2 kullandım 1 ay boyunca.sadece ama sadece lekelerin üzerine yaymadan yedirmeden su tanesi gibi sürüp bıraktım.ilk günler çok kötü bir görüntü oluştu kızardı çürüttü hatta sürdüğüm yerleri 5-6 gün sonra kahverengileşi ve ondan sonra da soyuldular! alttan bebek gibi bir cilt çıktı.zahmetli olmasına oldu ama değdi diye düşünüyorum. bunu yaptığımda kış ayıydı soğuktu ve 1 hafta dışarıya çıkmadığım bi dönemdi .zira expigment içerikli kremler güneş ışığıyla karşılaşmamalı kesinlikle!!! ve ve ve güzel bir nemlendirici bunu tamamlayan unsur güneş kremi de dahil ki zaten o da çok iyi bir nemlendiricidir...bunu deneyecek arkadaşlar olursa hava kararmaya başladığında uygulamalılar yatıncaya kadar kalsa olur ciltlerinde yatmadan önce de güzeeel bir cilt temizliği sonra uyku...tecrübemi paylaşmak istedim kolay gelsin...

çok ilginç bişey ya.duymuştum bende 1 -2 kere yaptım üşendim sonraları.peki ne kadar devam ettiniz?hergün mü yaptınız bu yıkama işini?
evet hergun sabah aksam 2 defa bu sekılde yıkıyordum.zaten yıkar yıkamaz cilt geriliyor yumusacık oluyordu.fırcanın kılları gözenekleri iyice açtıgı için zamanla azaldı sivilceler.bir de aksil diye bir ilaç almıştım fondoten renginde olandan(çeşitleri var çünkü.)onu sürüp yatıyordum.o da cok iyi geldi.ucuz bir ilaçtı.şimdi ne kadar bilmiyorum.

yeni denediğim bişeyi sizlerle paylaşmak isterim.
kabartma tozu ve yoğurt karşıtırılarak elde edilen cilt maskesi cilt lekelerine çok iyi geliyo. cilt rengili açıyo. ven haftada 1 kez uyguluyorum. yüzümde çok fazla sivilce lekesi vardı. tenimin açıldığını hissediyorum. denemenizi öneririm.
1 çay kaşığı kabartma tozu 1 tatlı kaşığı yoğurt.

yeni denediğim bişeyi sizlerle paylaşmak isterim.
kabartma tozu ve yoğurt karşıtırılarak elde edilen cilt maskesi cilt lekelerine çok iyi geliyo. cilt rengili açıyo. ven haftada 1 kez uyguluyorum. yüzümde çok fazla sivilce lekesi vardı. tenimin açıldığını hissediyorum. denemenizi öneririm.
1 çay kaşığı kabartma tozu 1 tatlı kaşığı yoğurt.

peki yüzümüzde kaç dk bekletelim ?

kbrsu sivilce lekesi için 1 yumurta akı 1 çay kaşığı limon suyu 2çay kaşığı mayayı çırpıp yüzüne sür 30 dk beklet ılık suyla yıka.. 1 ay kullan .. hafta 2 3 lez ben yapıyorum çok iyi

inşallah canım sonuçlarını yazarsın ..
ben çok memnun kaldım ve yapıyorum hatta bugün makyajsız geldim işe

arkadaşlar benim ergenlikte omuzlarımda baya sivilce cıkmıştı suan onun kahve lekeleri var cil gibi bunlar için ne yapmam lazım bilgisi olan varmı....anlımdada vardı orflime nin leke kremini kullanmıştım geceleri düzenli baya etkisini gördüm ama suan yok o krem .....biyerdede okudum ki dolapta durmaktan sararmış salatayı ikiye kesip lekenin olduğu bölgeye düzenli sürün dio bunuda demicem ....benimkiler kırmızı kabarıklık veya sivilce sonrası kalmış olan cukurluklar diil çil gibi biraz daha koyu leke sivilce sonrası kaldı

arkadaşlar benim ergenlikte omuzlarımda baya sivilce cıkmıştı suan onun kahve lekeleri var cil gibi bunlar için ne yapmam lazım bilgisi olan varmı....anlımdada vardı orflime nin leke kremini kullanmıştım geceleri düzenli baya etkisini gördüm ama suan yok o krem .....biyerdede okudum ki dolapta durmaktan sararmış salatayı ikiye kesip lekenin olduğu bölgeye düzenli sürün dio bunuda demicem ....benimkiler kırmızı kabarıklık veya sivilce sonrası kalmış olan cukurluklar diil çil gibi biraz daha koyu leke sivilce sonrası kaldı

ben denemedim ama okumuştum defne sabunu çok iyi geliyormuşş...bende yeni alıcam :)

blueeyes bunu canım 1 ay dene haftada 2 yada3 kez.. yüzünlede oyna sakın sonra sonuçlarını yaz umarın sanada yarar çünkü biliyorsun cildin yapısındanda kaynaklanıyor

kızlar ben de maske değil ama bi krem önereyim size.
bikaç ay önce bi markanın nemlendirici jelini almıştım kullanıyodum bi haftada yüzümü sivilceler bastı, sanırım alerji yaptı bana :çok üzgünüm: kendiliğinden geçtiler sonra ama bazı yerlerde yanaklarımda fln kırmızılıklar kaldı, işin garibi o kırmızılıklar tekrar tekrar sivilceye dönüşüyodu.. en sonunda vichy'nin normaderm diye bi kremini buldum tekrarlanan cilt sorunları için iyiymiş fln.. 2aydır onu kullanıyorum %90 etkili oldu diyebilirim..

kbrsu sivilce lekesi için 1 yumurta akı 1 çay kaşığı limon suyu 2çay kaşığı mayayı çırpıp yüzüne sür 30 dk beklet ılık suyla yıka.. 1 ay kullan .. hafta 2 3 lez ben yapıyorum çok iyi

bunu deniycem simdi bi kere kullanmada sonuc gorebilirmiyim sence?

saol cnma.s.
akşam yüünü yıkadıktan sonra salsil kullanman tıkalı gözenekleri açarak kistik akne oluşmunu azaltabilir.ama malesef yok eder diyemem çünkü eğer cilt akne yapmaya müsaitse bunu azaltmak mümkündür.ama arada bir sivilce çıkabilir.
acıyan,cilt altındaki aknelere kistik akne deniyor ve bunla yağ yüzünden tıkanmasıyla başlayan reaksiyonlar sonucu oluşuyor.%bha içeren bir ürün tıkalı gözeneği daha içerede kist oluşmadan açmaya yardımcı olabilir.en uygun fiyatlı alternatif salsil ama,neostrata md formulation vs gibi markalarda da böyle ürünler var.
önemli olan bu ürünü akşamları düzenli olrak kullan.cilt bakım rutininin br parçası haline getir.zaman içinde sonuç alırsın cnm öpüyorumyerimseniben

Önerin için teşekkür ederim.Salsili deneyeceğim.İnşallah olumlu sonuç alırım.

Back
X