Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarımsağı iyice dövüp sadece sivilceli bölgeye sürmek gerekiyor bu biraz yakar içinde kükürt olduğu için dört beş saat beklettikten sonra yıkayıp sivilceli bölgeye hametan krem sürülmeli.ben gece sürüp sabaha kadar beklettim sora yıkayıp krem sürdüm sonuç inananılmaz bu tavsiyemi deneyenler yorum yaparsa sevinirim
ben sağlık karneme yazdırıyorum bi arada bepanthene plusla beraber karıştırarak kullandım bu da sivilcelerin üzerine sürüyorsun antiseptik ve yenileyici özellikleri birarada kullandım hem sivilcem iyileşti hemde izi.
gerçi çok pahalı değil ama ne varsa yine bu kremlerde var kozmatik ürün artık hiç kullanmıyorum sadece yıkama jeli ve nemlendirici o kadar.umarım iyi gelir sanadaa.s.
tabii alabiliyorsun . fiyatı 5 - 6 lira civarı kocaman bir tüp içinde. çok uzun süre kullanabilirsin . haaa birde cildini gül suyuyla temizledikten sonra ince bir tabaka halinde sür. harikalar yaratıyor valla. herkese lekesiz ,fondotensiz, mutlu günler..a.s.:dance:
ben sağlık karneme yazdırıyorum bi arada bepanthene plusla beraber karıştırarak kullandım bu da sivilcelerin üzerine sürüyorsun antiseptik ve yenileyici özellikleri birarada kullandım hem sivilcem iyileşti hemde izi.
gerçi çok pahalı değil ama ne varsa yine bu kremlerde var kozmatik ürün artık hiç kullanmıyorum sadece yıkama jeli ve nemlendirici o kadar.umarım iyi gelir sanadaa.s.
kızlar yaa bende sivilcelerimle başım dertte bu elma sirkesini denemeyi düşünüyorum. kullanıpta faydasını gören varmı?
Bakın yalnış yerde çareler arıyorsunuz bütün arkadaşlarıma söylüyorum ne kremler ne ilaçlar kullandım sivilcelerim geçmedi.bende bu sitede ama ''sivilcelerimden yıllar sonra bu su sayesinde kurtuldum'' başlığı altında arayın çok tavsiye ediyorum.ben bir ilaç yaptırdım eczene hazırlıyor sıvı ve karışım bir ilaç, inanılmaz derece sonuç alıyorsunuz lütfen deneyin sirkeye falan hiç gerek kalmayacak, görünce eminim sizde şaşıracaksınız.a.s.shempating arkadaşım bende elme sirkesi kullanıyorum ilk başta çok yakıp kızartıyormu yüzünü yoksa sadece bendemi oluo ama iyi gelio 2 kere kullandım hem cildim güzelleşti hemde sivilce yok yakında lekeleride yok edicek inş:dance:
Bakın yalnış yerde çareler arıyorsunuz bütün arkadaşlarıma söylüyorum ne kremler ne ilaçlar kullandım sivilcelerim geçmedi.bende bu sitede ama ''sivilcelerimden yıllar sonra bu su sayesinde kurtuldum'' başlığı altında arayın çok tavsiye ediyorum.ben bir ilaç yaptırdım eczene hazırlıyor sıvı ve karışım bir ilaç, inanılmaz derece sonuç alıyorsunuz lütfen deneyin sirkeye falan hiç gerek kalmayacak, görünce eminim sizde şaşıracaksınız.a.s.
ben yaklaşık 3-4 şişeden sonra artık kullanmıyorum çünkü sivilcem çıkmıyorrrrr:dance:
bu karışım temizleme toniği ve başka hiçbir şey kullanmıyorsunuz.isteyen olursa ilaa.s.ç reçetesini seve seve yazarımmmm....
o kadar çok arkadaşıma tavsiye ettim ve kullandırdım ki hepsi çok çokkk memnun kaldılar.
Bu dertten herkesin kurtulması dileğiyle....