Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
benim cildim çok hassas her ürünü kullanamam sarımsağın yan etkisi yok sivilce iki günde kabuklanır hiç korkma hametan krem sür sivilce iziyle yok olur ben yüzümdeki sivilceye yapmadığım kalmadı çok para döktüm hiç biri işe yaramadı en son sarımsağı denedim inanılmaz ve hızlı sonuç aldım

sarımsağı iyice dövüp sadece sivilceli bölgeye sürmek gerekiyor bu biraz yakar içinde kükürt olduğu için dört beş saat beklettikten sonra yıkayıp sivilceli bölgeye hametan krem sürülmeli.ben gece sürüp sabaha kadar beklettim sora yıkayıp krem sürdüm sonuç inananılmaz bu tavsiyemi deneyenler yorum yaparsa sevinirim

Canım benim yüzümde değil ama sırtımda sivilce şenliği var :( Ergenliğimde hiç bi şey yoktu ama 2002'den beri yazları artan, hem sivilce, hem siyah nokta, hem de izlerinden oluşan ve sırtımı pütür pütür iğrenç bi hale getiren sivilceler var. Bunların bazıları kırmızı ve büyük bazıları da sanki sırtıma bulgur serpmişsin gibi küçük küçük ve beyaz iltihaplı. Defalarca doktora gittim, her şeyi denedim. Ama bir türlü bitmediler. Şimdi yine inanılmaz şekilde arttılar. Elimi sırtıma sürmek istemiyorum. Üstelik de izler yüzünden haritaya döndü :(
Ben bu söylediğini yapmak istiyorum ama anlamadığım bi şey var. Şimdi sen bunu ezip sivilcenin üzerine koyup sabaha kadar beklettiğini söyledin. İyi de sarımsağı ne kadar ezersen ez krem gibi vücut tarafından emilen bi kıvama gelmez ve tabaka olarak cildin üzerinde kalır. Bunun sivilcenin üzerinde durmasını nasıl sağladın, yatarken düşmedi mi? Benim sırt olduğu için onu 5 saat bekletmem için yüzüstü kıpırdamadan yatmam lazım. Bir de bu bahsettiğin krem eczanelerde satılıyor mu, nedir bu kremin özelliği ve fiyatı ne kadar?

bende de sivilce çok vardı dermotolağa gittim akınoks jel ve eczaneye solisyon hazırlattı .kullandım sivilceler geçti ama izi kaldı.niveanın derinlemesine temizlik maskesini aldım.ambalajını nasıl tarif etsem kağıt ambalaj içinde tek kullanımlık ben 4 tane almıştım 1 paket çok geliyor diye yarısını kullanım yarısını bantlayıp her hafta kullandım izlerim azaldı sivilce oluşumuda yok gibi izler yok olana kadar devam edeceğim yüzüne sürüyorsun 20 dakika bekliyorsun yüzün geriliyor uhu gibi oluyor maske sonra elinle soyuyorsun.deneyin derim dermotolokta kendi verdiği ilaçlar iyi geldi zannetti kullanmayı bıraktığımı söylemedim.izler gözle görülür şekilde azalıyor.:roflol:

ben sağlık karneme yazdırıyorum bi arada bepanthene plusla beraber karıştırarak kullandım bu da sivilcelerin üzerine sürüyorsun antiseptik ve yenileyici özellikleri birarada kullandım hem sivilcem iyileşti hemde izi.
gerçi çok pahalı değil ama ne varsa yine bu kremlerde var kozmatik ürün artık hiç kullanmıyorum sadece yıkama jeli ve nemlendirici o kadar.umarım iyi gelir sanadaa.s.

Valla o kozmetik ürünler hakkında haklısın canım...Bu işe yatırdığım paraya cidden acıyorum şimdi...En azından işe yarasaydı canım yanmazdı...

tabii alabiliyorsun . fiyatı 5 - 6 lira civarı kocaman bir tüp içinde. çok uzun süre kullanabilirsin . haaa birde cildini gül suyuyla temizledikten sonra ince bir tabaka halinde sür. harikalar yaratıyor valla. herkese lekesiz ,fondotensiz, mutlu günler..a.s.:dance:

Sağol canım...zaten makyajdan hoşlanan bir tip değilim ama benim asıl sorunum kollarım...Gerçi yüzümde de var ama çok sorun değil onlar.Yazın sıcağında uzun kollularla dolaşmak istemiyorum artık...

canım sarımsağı sürdükten sonra yüzün sarmısağın sıvısını emer geriye kalanlar düşsün zaten on dakika içinde kuruyor sırtüstü yatabilirsin etkisini yok etmez hametan bildiğimiz pişik kremi

ben sağlık karneme yazdırıyorum bi arada bepanthene plusla beraber karıştırarak kullandım bu da sivilcelerin üzerine sürüyorsun antiseptik ve yenileyici özellikleri birarada kullandım hem sivilcem iyileşti hemde izi.
gerçi çok pahalı değil ama ne varsa yine bu kremlerde var kozmatik ürün artık hiç kullanmıyorum sadece yıkama jeli ve nemlendirici o kadar.umarım iyi gelir sanadaa.s.

peki siyah noktalara da iyi geliyor mu canım?

arkadaşlar sarımısagı denedim yaklaşık yarım saat kaldı yüzümde çok yakıyor ayrıca derisi soyuldu hemen yara oldu kabuk bagladı

shempating arkadaşım bende elme sirkesi kullanıyorum ilk başta çok yakıp kızartıyormu yüzünü yoksa sadece bendemi oluo ama iyi gelio 2 kere kullandım hem cildim güzelleşti hemde sivilce yok yakında lekeleride yok edicek inş:dance:

Ben de bugün pek çok arkadaşın önerdiği madécassol a başladım

Cildimi öncelikle gülsuyu ile iyice silip (gülsuyunun kokusundan da hiç hoşlanmam gerçi) madécassol u bepanthene plus ile karıştırıp uyguluyorum(sivilceleri de yok etmesi için)

Cildimde gelişme olursa yazarım

kızlar yaa bende sivilcelerimle başım dertte bu elma sirkesini denemeyi düşünüyorum. kullanıpta faydasını gören varmı?

kızlar yaa bende sivilcelerimle başım dertte bu elma sirkesini denemeyi düşünüyorum. kullanıpta faydasını gören varmı?

ben varım benn:sm_cool: ama tek sorunum ilk başta yüzümü kızartması sonra gidio benim sivilceler yok artık dene derim ben :enbuyukkk::kahve:

arkadaslar ben size bana mucizevi bi etki yapan kremden bahsetmek istiyorum..
Kremin ismi AKSIL. 8 YTL KADAR SANIRIM VE EMEKLI SANDIĞI YA DA SSK'DA GECMIYOR..ZATEN COK PAHALI BIR SEY DEGIL.
IKI CESIDI VAR.BIRISI TEN RENGI AYNI FONDOTEN GIBI, DIGERI ISE BEYAZ RENKTE.SADECE RENKLERI FARKLI, ISLEV OLARAK AYNI. FONDOTEN DEDIYSEM KAPATICI DEGIL YANLIS ANLASILMASIN:) SIVILCELERI YOK EDIYOR
BANA DA BUNU DOKTOR VERDI YAKLASIK 15 GUNDE GECIRDI.
UMARIM SIZE DE FAYDASI OLUR
SIVILCE SAVASINDA GALIP GELDIM YASASIN!!!!!!!!!!!:) (TAM 6 YILIN SONUNDA:)))

shempating arkadaşım bende elme sirkesi kullanıyorum ilk başta çok yakıp kızartıyormu yüzünü yoksa sadece bendemi oluo ama iyi gelio 2 kere kullandım hem cildim güzelleşti hemde sivilce yok yakında lekeleride yok edicek inş:dance:
Bakın yalnış yerde çareler arıyorsunuz bütün arkadaşlarıma söylüyorum ne kremler ne ilaçlar kullandım sivilcelerim geçmedi.bende bu sitede ama ''sivilcelerimden yıllar sonra bu su sayesinde kurtuldum'' başlığı altında arayın çok tavsiye ediyorum.ben bir ilaç yaptırdım eczene hazırlıyor sıvı ve karışım bir ilaç, inanılmaz derece sonuç alıyorsunuz lütfen deneyin sirkeye falan hiç gerek kalmayacak, görünce eminim sizde şaşıracaksınız.a.s.
ben yaklaşık 3-4 şişeden sonra artık kullanmıyorum çünkü sivilcem çıkmıyorrrrr:dance:
bu karışım temizleme toniği ve başka hiçbir şey kullanmıyorsunuz.isteyen olursa ilaa.s.ç reçetesini seve seve yazarımmmm....
o kadar çok arkadaşıma tavsiye ettim ve kullandırdım ki hepsi çok çokkk memnun kaldılar.
Bu dertten herkesin kurtulması dileğiyle....

Bakın yalnış yerde çareler arıyorsunuz bütün arkadaşlarıma söylüyorum ne kremler ne ilaçlar kullandım sivilcelerim geçmedi.bende bu sitede ama ''sivilcelerimden yıllar sonra bu su sayesinde kurtuldum'' başlığı altında arayın çok tavsiye ediyorum.ben bir ilaç yaptırdım eczene hazırlıyor sıvı ve karışım bir ilaç, inanılmaz derece sonuç alıyorsunuz lütfen deneyin sirkeye falan hiç gerek kalmayacak, görünce eminim sizde şaşıracaksınız.a.s.
ben yaklaşık 3-4 şişeden sonra artık kullanmıyorum çünkü sivilcem çıkmıyorrrrr:dance:
bu karışım temizleme toniği ve başka hiçbir şey kullanmıyorsunuz.isteyen olursa ilaa.s.ç reçetesini seve seve yazarımmmm....
o kadar çok arkadaşıma tavsiye ettim ve kullandırdım ki hepsi çok çokkk memnun kaldılar.
Bu dertten herkesin kurtulması dileğiyle....

evt benimkilerde o karışımla geçti:içelim:

Back
X