Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
slm kızlar ben yüzüme bebekler için kullanılan pişik kremini hafta 1 maske olark uyguladım ve soncutan gayet memnun kaldım tavsiye ederim

Mrb arkadaslar ben de yillardir kadinlar kulübünü takip ederim aldim her kozmetik urune doktorlarin verdigi sivilce ilaclarina kullanmadan once burda bakardim simdi ben de tecrubelerimi sizinle paylasmak istiyorm benim de kucul kucuk kapali komedon tarzinda sivilcelereim vardi yuzumun her tarafinda neredeyse kullanmadigim krem kalmadi bunlar arasinda bana faydali olanlar benzamycin ile clyndoksil adli kremlerdi ama birakinca tekrar olustugu icin sonunda doktorumu ikna edip zoretanin kullandim ve sonunda kurtuldum bu kapali komedon derdinden yuzumde ayrica ciller de vardi onlar icin de tca kullandim ve yillar suren arastirmalar ve ugraslar sonunda benim de cildim guzel denebilecek seviyeye geldi darisi sizin basiniza insallah

arkadaşlar dermotolaga falan gıttım imex önerdi kremı sabunu kullandı ama gene devam ettı farklı urunlerde kullandım gecer gıbı oldu ama devam yaklasık 3 haftadır yas maya karbonat 5 6 damla sut maskesını kullanıyorum ve cıdden daha guzel cıldım oldugunu fark ettım . haftada 3 kez yapıyorum ama 2 kez onerılen kuruma olabılıyor hafıf onun ıcın bal askesı yapabılırsınız deneyın ozellıkle yaglı cılde saıp olanlar pısman olmayacaksınız

eğer yüzünüz kıllanmaya meyillise mayalı maske kullanmayın.maya kıl kökünü besleyip yüzde kıllanmayı arttırır.kıl tüy sorununuz yoksa ılık suda ya da sütte erittiğiniz mayayı cilde sürebilirsiniz,maya peeling etkisi gösterir cildi temizler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim çok sivilce yok 2 ya da 3 tane var. Leke de birkaç tane var.Elimden geldigince tüm yazıları okumaya çalıştım kantaron yağını leke için vermişsiniz sanırım ama sivilceyi tetikler mi yani bu yağ maskeler falan sivilce varken uygulanabilir mi? Yanıtlarinizi bekliyorum :-)

ben ağda yüzünden yanağmda ve çenemde çıkan sivilceler ve izler için benzamycn ve azitro kullanıyorum. limon elma sirkesi gibi şeyler de duydum ama denemedim açıkçası. bence kesin çözüm o kılları iğneliyle temizlemek böylece sivilce çıkmasını durdurmuş ve tedaviden de sonuç beklemek mantıklı hale gelmiş oluruz:) benle aynı dertten muzdarip olanlar için söyledim

ben ağda yüzünden yanağmda ve çenemde çıkan sivilceler ve izler için benzamycn ve azitro kullanıyorum. limon elma sirkesi gibi şeyler de duydum ama denemedim açıkçası. bence kesin çözüm o kılları iğneliyle temizlemek böylece sivilce çıkmasını durdurmuş ve tedaviden de sonuç beklemek mantıklı hale gelmiş oluruz:) benle aynı dertten muzdarip olanlar için söyledim

Ah be canım bende bu dertten çekiyorum, hayatımda 2 kere ağda yaptırdım suratıma 2sinden sonra yüzümü basan sivilcelerde uğraşıyorum geçmek bilmediler, böyle alerji tarzında ufak ufak ama ici dolu yani sıkılmaya müsait.

Sirke sürdüm, limon sürdüm, antibiyotik kullandım geçmiyor geçmiyor geçmiyor. Az kaldı kafam bi atıcak doktora gidicem roaccutane ver dicem o olcak :(

merhaba, infertilite tedavilerinde tanıştığım sivilcelerim ve ardından ikiz gebelikte edindiğim korkunç lekeler sonucunda ben kimyasal peeling yaptırdım 4 kez. önceleri harikaydı cildim. sivilceler zaten hamilelikte kaybolmuştu izleri vardı ama lekelerim yanaklarımda cok fazlaydı. her seansta 1 ton acıldı yüzüm. acayip mutlu oldum. ta ki bir sonraki yaza kadar. bir sonraki yaz yüzümde leke olmayan hiç bir yer kalmadı göz altlarım haric. ki yaz kış koruyucu kullanıyorum. bundan bir hafta 10 gün öncesine kadar beyaz tenli olmama rağmen yüzüme bakınca esmer olduğumu zannederdiniz. kimyasal peelingten agzımın payını almış olduğumdan lazerle soydurmayı araştırmaya başladım. bu arada lazerle soydurma yaptıran biri ile tanıştım ve lekelerinin soymadan önce cok daha az olduğunu söyleyince hemen vazgectim. bana bir eczacının geliştirdiği sonradan üretim tesislerinde üretime geçen ve bakanlık ve üniversite onaylı bir markadan bahsetti. (aslında bunu dün cilt bakım ürünleri tavsiyeleri başlığı altında da yazdım) ürünleri internet sitelerinden aldım. (eczanelerde de var ama her eczanede değil bulamadım) ve gercekten bir hafta içinde lekeler parça parça kaybolmaya başladı. şimdiye dek kullanmadığım bir ürün ilaç vs. kalmamıştı. aslında e bari bunu da deneyeyim yoksa bu lekelerle yaşamaya alışıp porselen makyaj ürünleriyle kapatmaya devam ederim diye düşünüyordum. bu arada ürünlerin içinde kimyasal madde yok. ufak tefek akneler için de akne solüsyonunu kullanıyorum. yegenimin yoğun aknelerinde de gözle görülür bir fark yarattı. dün yazdıklarımı cilt bakım ürünleri tavsiyeleri başlığı altında bulabilirsiniz

merhaba

anlattığınız ürün hangisi? öğrenebilir miyim?

Arkadaşlar sorunumuz tek olduğu için başlığı genelleyerek yeniliyorum
Birçoğumuzun sorunu olan akne izlerini geçirmek için yaptığınız,yapmakta olduğunuz iyi veya kötü sonuçlar aldığınız
kısacası bu konuyla ilgili olan bütün tecrübelerinizi burda paylaşmanızı rica ediyorum kızlar...
Özellikle de kimyasal peeling,dermabrazyon,lazer ve benzeri uygulamaları yaptıran arkadaşlardan mutlaka yanıt bekliyorum
Herkese sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim.
Saygılar...
mrb amwayin
beautycycle™ Cilt Bakımı serisini tavsiye ederim çok güzel sonuçlar elde ediliyor isterseniz yardımcı olabilirim.

Mrb arkadaslar ben de yillardir kadinlar kulübünü takip ederim aldim her kozmetik urune doktorlarin verdigi sivilce ilaclarina kullanmadan once burda bakardim simdi ben de tecrubelerimi sizinle paylasmak istiyorm benim de kucul kucuk kapali komedon tarzinda sivilcelereim vardi yuzumun her tarafinda neredeyse kullanmadigim krem kalmadi bunlar arasinda bana faydali olanlar benzamycin ile clyndoksil adli kremlerdi ama birakinca tekrar olustugu icin sonunda doktorumu ikna edip zoretanin kullandim ve sonunda kurtuldum bu kapali komedon derdinden yuzumde ayrica ciller de vardi onlar icin de tca kullandim ve yillar suren arastirmalar ve ugraslar sonunda benim de cildim guzel denebilecek seviyeye geldi darisi sizin basiniza insallah

zoretanin riskli bir ilaç değilmiydi? ne kadar süre kullandın? bazı doktorlar tavsiye etmiyo kullanımını

arkadaşlar dermotolaga falan gıttım imex önerdi kremı sabunu kullandı ama gene devam ettı farklı urunlerde kullandım gecer gıbı oldu ama devam yaklasık 3 haftadır yas maya karbonat 5 6 damla sut maskesını kullanıyorum ve cıdden daha guzel cıldım oldugunu fark ettım . haftada 3 kez yapıyorum ama 2 kez onerılen kuruma olabılıyor hafıf onun ıcın bal askesı yapabılırsınız deneyın ozellıkle yaglı cılde saıp olanlar pısman olmayacaksınız

maya yüzde tüylenme yapabilir ki benim yüzüm tüylenmeye müsait, mayayı çıkarsak karbonat ve süt nasıl olur acabaa

Arkadaşlar benim çok sivilce yok 2 ya da 3 tane var. Leke de birkaç tane var.Elimden geldigince tüm yazıları okumaya çalıştım kantaron yağını leke için vermişsiniz sanırım ama sivilceyi tetikler mi yani bu yağ maskeler falan sivilce varken uygulanabilir mi? Yanıtlarinizi bekliyorum :-)[

doğal kantaron yağı kullandım uzun bir süre evet biraz faydası oldu kullanırken ama bırakınca yine eskisi gibi oldu ayrıca yüzümde çok fazla tüylenme oldu...ben neden olduğunu uzun süre anlayamazken sonradan öğrendimki aslında kantaron yağı saç içinde kullanılan bir ürünmüş saçı besliyormuş...yani anlayacağınız ciltte de tüylenme yapıyor.artık bana ders oldu...kayısı yağıymış,badem,kantaron,susam yağı bilmem ne, saça sürülen yağları kesinlikle cildime sürmüyorum...saçı beslemek için kullanılan yağ cilttede tüylenme yapıyor...tecrübeyle sabit...

Kullanmadıgım ilaç gitmedigim doktor kalmadı hicbiri fayda etmedi mucize limondaymıs yatmadan önce pamuga sıkıp yüzüme sürüorm sabah uyandgmda ne sivilce ne bi iz pırıl pırıl oluor

bendedede izler çok yoğundu arkadaş tavsiyesiyle aloe vera lı kremler kullandım şu an cildim eskisine göre mükemmel ben ürünleri forever dan almıştım..

Back
X