ben yosun yağına basladım bugun
sıvılce ızlerı ıcın mı o canım.faydasını gorenler varmıyımıs bende baslıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yosun yağına basladım bugun
benim de aknelerim çoktu canım ama bebe pudrası ve dermokilin akneli ciltler maskesi sayesinde kuruttum diyebilirim kaydirigubbakcemile2 deneyebilirsin etkili olabilir
benim sadece yuzumde canım ama dene derim erkek kardesimle aynı zamanla basladık kullanmaya onun cildi pullanmaya basladı bile
kardeşimin kollarında minik minik sivilceler cıkıodu onları yolup yara yaptı leke leke kaldı kolları aktara sordum kantoron yagı verdi 5lira cıvarında bişi pamukla akşam yatareken sürdü gözle görülür bi iyileşme sagladı aktar yüzede kullanılır demişti fikir vermek istedim bende
arkadaşlar aranızda ISOTREXIN jel kullanan oldumu doktor bana verdi 2 gündür kullanıyorum ama öncesinde temizle falan demedi ben yinede sebamed in sabununu aldım ama yüzüm çok kurudu sabundanmıdır sizce ilaçtanmı bilgisi olanlardan yarı bekliyoruuma.sa.
tşk ederi aynen dudaklarımı bile kuruttu yüzüm hep kuruyor doktor ne nemlendirici ne de temizleyici önerdi zaten birde senin dedğin gibi deneyeyim duyuguludeniz
Canım bu kremi sordum ancak mavi olanının plus yokmuş eminmisin mavi plus krem olduğunakrem olarak ben bepanten plus kullanıyorum mavisinden (merhem degil)güzel nemlendiriyor
benimde eskiden kalma sivilce izlerim var,çukurluklar halinde güzel ve pürüzsüz bir ciltim olmasını
çok istiyorum.nee yapmalıyım?