Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
canım bende kadınlar kulübünde duydum gurbaprenses ve baska arkadaslar tavsiye ediyo 3,5 lira aktardan aldım 3 4 damlayla sabah aksam temiz cilde masaj yapılıyo şimdilik kesin bişey diyemiycem daha 2.gun tatlım cildi yeniliyomuş biraz kullanıyım etkilerini yazcam sende basla istersen tatlım

bende duydum yosun yağını ve bugun aktara sordum yokmus,aslında kullanmaya cekindim cunku birkac tane de olsa aktif sivilcem var yuzumde,kırmızı kırmızı acıyan yaralarım var bunları artırır die korktum.gelişmeleri bizimle paylasırsan cok sevinirim canım bende,umarım ii gelir ve cok cok guzel bi cildin olurrr!! öpüorm ve bekliorm sabırsızlıkla

benim de aknelerim çoktu canım ama bebe pudrası ve dermokilin akneli ciltler maskesi sayesinde kuruttum diyebilirim kaydirigubbakcemile2 deneyebilirsin etkili olabilir

benim de aknelerim çoktu canım ama bebe pudrası ve dermokilin akneli ciltler maskesi sayesinde kuruttum diyebilirim kaydirigubbakcemile2 deneyebilirsin etkili olabilir

tamam canım su yosun yagını alıyım.canım benım maskeyle olcak gıbı degıl bence.senın yuzundemıydı sadece lekeler benım sırtımda bacagımda fılan da var bu maskeyle gecebılırmı sencea.s.

benim sadece yuzumde canım ama dene derim erkek kardesimle aynı zamanla basladık kullanmaya onun cildi pullanmaya basladı bile

kardeşimin kollarında minik minik sivilceler cıkıodu onları yolup yara yaptı leke leke kaldı kolları aktara sordum kantoron yagı verdi 5lira cıvarında bişi pamukla akşam yatareken sürdü gözle görülür bi iyileşme sagladı aktar yüzede kullanılır demişti fikir vermek istedim bende

kardeşimin kollarında minik minik sivilceler cıkıodu onları yolup yara yaptı leke leke kaldı kolları aktara sordum kantoron yagı verdi 5lira cıvarında bişi pamukla akşam yatareken sürdü gözle görülür bi iyileşme sagladı aktar yüzede kullanılır demişti fikir vermek istedim bende

canım aslında o kantaron yagını cok duydumben ama ben o kadar urun kullndım ve okadar cok doktora gıttımkı umıtsızım artık..:gitme:
5 yıllık lekeler benımkıler kardesınınkı tenımı lekelerı.benımde kollarımda var hep oynamaktan

benimde eskiden kalma sivilce izlerim var,çukurluklar halinde güzel ve pürüzsüz bir ciltim olmasını
çok istiyorum.nee yapmalıyım?

canım yosun yağını deneyebilirsin bende cukur yoktu sade iz vardı kırmızı kırmızı ben 1 haftadaır kullanıyorum faydasını gormeye basladım

arkadaşlar aranızda ISOTREXIN jel kullanan oldumu doktor bana verdi 2 gündür kullanıyorum ama öncesinde temizle falan demedi ben yinede sebamed in sabununu aldım ama yüzüm çok kurudu sabundanmıdır sizce ilaçtanmı bilgisi olanlardan yarı bekliyoruuma.sa.

isotrexin kullandim hicbir faydasini gormedim sirf o degil birsürü krem kullandim sonuc ayni napcami sasirdim bende :@
bari yosun yagini deneyim bende

arkadaşlar aranızda ISOTREXIN jel kullanan oldumu doktor bana verdi 2 gündür kullanıyorum ama öncesinde temizle falan demedi ben yinede sebamed in sabununu aldım ama yüzüm çok kurudu sabundanmıdır sizce ilaçtanmı bilgisi olanlardan yarı bekliyoruuma.sa.

ısotrexini ben kullandım çok kuruttu cildimi aktif sivilcelerim vardı kırmızı içi iltihaplı kocaman onları kuruttu fakat bikaç tane kırmızı leke kaldı onları da soyarak geçirmeye çalışıyorum canım ben.artık eylül ayındayız güneş ışınları da leke yapmaz artık ..benim yüzüm soyulaya başladı ama nemlendiriciyi unutma tatlım .ve hergün süme ısotrexini kokusu çok agırdır dudak çevresi ve göz çevresinden uzak tut.1gün arayla kullan derim sana ben tatlım . inşalla geçer bu sivilce ve izleri:Saruboceq:

tşk ederi aynen dudaklarımı bile kuruttu yüzüm hep kuruyor doktor ne nemlendirici ne de temizleyici önerdi zaten birde senin dedğin gibi deneyeyim duyuguludeniz

tşk ederi aynen dudaklarımı bile kuruttu yüzüm hep kuruyor doktor ne nemlendirici ne de temizleyici önerdi zaten birde senin dedğin gibi deneyeyim duyuguludeniz

krem olarak ben bepanten plus kullanıyorum mavisinden (merhem degil)güzel nemlendiriyor

çikolatagelin yosun yağını nasıl uyguladın,her gün mü sürdün,akşam mı gündüz mü ve cildinde ne kadar kaldı?detaylı bilgi verir misin?işe yaradı mı sen de?çok soru sordum ama yoruldum artık bu kırmızı sivilce lekelerinden, her gren yüzüne nolmuş diyor.bir de senin cildinin yapısı ne? yağlı cildime yağ sürüp sivilcelerimi azıtmayayım yine.
Bir arkadaş kantoron yağı demişti, işe yaradı mı?nasıl kullandı bilgi verebilir mi?Şimdiden teşekkürler

merhaba kızlar. bu sabah doktora gittim sivilce izlerim için. ara sıra iltihaplı akne de çıkıyor yüzümde. doktor reçeteme 3 krem yazdı. expigment %2,azelderm ve aknilox jel %4. bir akşam expigment sür,ertesi akşam ..... kremi sür dedi. yani 2 günde dönüşümlü olarak sürcem.gündüzleri de güneş kremi sür dedi. ancak sorun şu ki söylediği diğer krem azelderm mi aknilox mu hatırlamıyorum :/ bu iki kremi nasıl kullanacağımı bilmiyorum prospektüslerine bakarsam sabah akşam sürün diyor her birinde. ama doktor nasıl dediyse öyle kullanmak istiyorum ama kremleri karıştırdım :/ böyle bir tedavi gören var mı? varsa bana yardımcı olabilir mi rica ediyorum...

benimde eskiden kalma sivilce izlerim var,çukurluklar halinde güzel ve pürüzsüz bir ciltim olmasını
çok istiyorum.nee yapmalıyım?

Aynı dert bende de var. Peeling yapıyorum sürekli. Bayağı bir düzelme oldu. Eskiye nazaran çok daha hafifledi izlerim. Ama sanırım çukurluklardan tamamen kurtulmak diye birşey yok. Onlarla yaşamaya alışmak lazım. Hem bir sürü dünya starının bile cildinde sivilce izleri var. Mesela Brad Pitt. Cameron Diaz.

Ben bu aralar lazer olayını araştırıyorum. Başarılı sonuçlar vermiş gibi. Cesaret edebilirsem deneyeceğim inşallah.CADIARZU

Back
X