Sivilceli Ciltler sivilce

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bade_123

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
5
1
8
35
Bursa
arkadaşlar benim çok siyah noktlarım var youutbeden bişley buldum yumurta akını yüzüne sürüyosun sonra o onun üzerine pcete yapıstıyosun kuruyana kadar beklıyosun ve sıyah noktalar gitmiş oluyo da benim aklıma bişey takıldı acaba yüzdeki tüyleri alırmı almasını istemiyorum çünkü o yüzden size sormak istiyorum

İLGİNÇ ilk defa senden duydum denesem mi ki kararsız kaldım

Merhaba benim cildim hem karma hemde hassas yüzümde hemde sırtımda çok fena sivilce ve siyah nokta lekeler çiller ne ararsan vardı ve özellikle böyle ağrılı sivilceler çene kenarında ve burnumun kenarında sıksamda sıkmasamda orda öyle kalıyordu ve onu bile söndürdü inanamadım 1 haftada söndü LR WORLD cilt ürünleriyle kuruttu resmen ürünler Almanyadan gelior ve gerçekten 26 yaşıma kadar sivilce ile cebelleştim en sonunda kurtuldum.Eğer kullanmak istersen haceryakali@gmail.com adresinden veya LR Hacer İnce facebook ekleyip bilgi alabilirsiniz.ben sürekli foruma giremiorum çalıştığım için o yüzden mail adresi ve facebook verdim.
resimlerdende görebilirsiniz cnm farkı bendeki hem sivilceleri kuruttu hemde lekelerin rengi açıldı 15 günlük kullanımda...

sivilce için tek çözüm acnelyse kremi...kesinlikle tavsiye ediyorum benimde siyah noktalarım ve sivilcelerim vardı ama geçti hepsi çok şükür :) gece yatmadan önce acnelyse kremini sadece sivilcelerine ve siyah noktalarına sürüyosun... sonra öyle bırakıyon yani yıkamıyosun... sabah kalkıp yüzünü yıkıyosun yüzlerinin gerildiğini hissediyosun aynı şekilde 2 gün felan sür ama dikkat et sadece sivilce ve siyah noktalarına sür diğer yerlere sakın sürme... 2 gün sonra sivilcelerinin olduğı deri soyumaya başlıyo soyulurken çok az yanıyo ve iz de bırakmıyor...sonra yeni deri geliyo bebek cildi gibi yüzün oluyo benim şuan yüzüm bebek gibi oldu çok mutluyum yeni deri geldikten sonra artık kremi sürmene gerek kalmıyo...yani elveda sivilceler elveda siyah noktalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…