Lekeler, Çiller Sivilceden kalan delikler için izler ve kızarıklardan kurtulmak için ne yapmalıyım:(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Sivilce izlerinden deliklerden kurtulmak için ne yapmalıyım?6 aylık tedavi gördüm zoretanin tedavisi.Lazer ya da kimyasal peeling yaptırcam yaptıranlar var mı deneyimlerini yazarsanız sevinirim..

Bende roaccatuane kullanmıştım. Bendede izler var.
Cilt doktoru bana lazer yaptırabilirsin kışın demişti.
Bu kış bende düşünüyorum.

Zaten kullandığın ilaçla zoretanin içeriği aynı..banada kışın yaptırmalısın dedi ama şüphelerim var yaptıranlarn çoğu memmun değil bazılarının yüzü yanmış bazılarının yeni lekeleri oluşmuş..Memmun olan çok az.Lazer iyi yapıldığnda kimyasal peelingden daha etkili ama iyi yapılmazsa sonucu kimyasal peelngn kötü sonucundan daha kötü.Oyuzden kimyasal yaptırcam önce ama nerede yaptıracağım hakkında hiçbir fikrim yok.Oyüzden forma yazıyorum memmun olan varsa nerede yaptırdığınıda yazsın diye..

Ben ve oğluşum dermaroller kullanıyoruz. 5. Seanstayız roaccutane dan kalma izlerimiz iyice soluklaştı. Kullanma tekniğide önemli. Dermaroller kullanırken cildi kanatmayın yeter. Bide en fazla haftada 1 sıklıkta yapın cilt ürünlerinizi iyi seçin. Dermaroller dan önce cilt bakımınızı ve özel serumlarınızı sürün ardından roller işlemini gerçekleştirin. Bu püf noktalara uyduğunuzda herşey harika oluyor. Hemen sonuç beklemeyin. Insanların hücreleri ayda 1 yenileniyor her ay mutlaka sonuç alacaksınızdır.

Kendiniz nasıl yapabiliyorsunuz :) doktora gitcem diyorum güvenemiyorum ki hiç..çoğu insan memmun değil oyuzden kendim bişeyler yapayım diyorum ama yanlış bişey olmasından korkuyorum

Ben ve oğluşum dermaroller kullanıyoruz. 5. Seanstayız roaccutane dan kalma izlerimiz iyice soluklaştı. Kullanma tekniğide önemli. Dermaroller kullanırken cildi kanatmayın yeter. Bide en fazla haftada 1 sıklıkta yapın cilt ürünlerinizi iyi seçin. Dermaroller dan önce cilt bakımınızı ve özel serumlarınızı sürün ardından roller işlemini gerçekleştirin. Bu püf noktalara uyduğunuzda herşey harika oluyor. Hemen sonuç beklemeyin. Insanların hücreleri ayda 1 yenileniyor her ay mutlaka sonuç alacaksınızdır.

merhaba benimde yüzümde sivilcelerin neden olduğu çukurluklar var. sizin tedaviniz nasıl gidiyor? yardımcı olabilir misiniz?

Bu kadar önemli bir mevzuda bu kadar mı cevap var hanımlar hadi canlanın biraz öneri ve tüyo hiç fena olmaz ;) sivilce sonrası lekeler ve delikler için bir hücre yenileyici krem olabilir belki diye düşünüyorum ama hangisi etkili? Bende roaccutane kullanıyorum 6.ayım bitmek üzere

Back
X