ayy canım benimm bence korkma sağdan soldan duyup ben gibi pişman olucağına bırak ta doktorun karar versin ne kullanıcağına
ben ARAP KIZI die bi kremi kullanıp maf oldum burda yorumları okudum salak gibi aktardan alıp yüzüme sürdüm üç gün boyunca şuan yüzümün halini anlatmama imkan yok çok gergin ve çok fazla sivilceli hale geldi
belkide hayatımda hiç çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım kuşum üzme kendini kurtalcaz inş emin ellere teslim etmek lazım
yarın ablam gelicek ve cildiyeye gidicez başka bi çözüm yolu göremiyorum çünkü
sakın bilmedğim kremleri yada vs işte neolursa olsun kullanma
ben bunu tasdiklemiş oldum kendimde
yok kuşum kullanmam,
bu doktorun verdiği kremi ve antibiyotiği kullancam işte bi süre
kaldı ki antibiyotik de çok kullanmam
memlekete döndüğümde de bi prof a gidicem
berbat dedi yüzüme yaa
geç kalmışsın gelmekte dedi
düzelmez dedi
of çok moralim bozuldu mafoldumben
saol kuzum :kedi:mafoldumbenarkadaşım bozma moralini o kadar morall bozacak gibi değil bence cildin. o kırmızılıklar zaten geçicek ömür boyu kalsa herkesin cildi kötü olurdu. Sen bu ilaçları kullan bisüre. Kendini olumlu motive et. .
resim koydum kuşum yukardaalla alla yaaa izler varmı peki canım yüzünde yoksa sivilcemi sadece bende panik oldum şimdi
Çok kötü durumda görünmüyor bence. Tetradox'u ve benzamycini düzenli kullanırsan sonuç alırsın. Almazsan bile bir sürü yolu var, kimyasal peeling var lazer var ki senin cildinde o kadarlık bir sorun bile yok. Nasıl bir doktormuş öyle cüzzamlı muamelesi yapıyor. Artık yüzü yanmış insanlara deri nakli bile yapılırken ne aksi davranmış. Başka bir doktorla uzun süreli tedavi görmen daha mantıklı. Kaldı ki hiçbir şey yapmasan bile cilt kendini yeniler, biraz uzun sürer ama yeniler. Moralini bozma hiç. Geçmiş olsun.
canım cildin o kadar da sorunlu değil sadece düzgün ilaç tedawisiyle hallolucak bi iş.cildi ne kadar kötü olaanlar war.sen bu durumu takarsan cildin daha da kötü olur ayrıca her doktorun dediğine de inanma)
cnm şu anda o kadar sorunlu değil ki cildin.ben de aknetrende başladım bu 2. günüm senin gibi yeniyim yani.çok tereddütlüydüm ama bununla illa ki geçecekse denemek lazım diyerek başladım.tek korkum ilk başta sivilceleri kusturması.eğer ki başlarsan ilacına destek oluruz birbirimize burada.kafaya takmamak lazım bunları
roac gbi benimki de.eşdeğer ilaç olduğınu söyledi doktor.kusma dönemi sende yaşamayız dedi.çünkü ben çok tereddütlüydüm kusma yaparsa ilaç diye.roaccatune çok kusma yapıyor dedi ama bu da yapıyor.belki de beni ikna etmek için kusma yapmıyor demiştir.daha 2. günüm bişey anlamadım.şimdiden dudağıma bepanten sürdüm kurutmaması için.başta bana 2 ay kullan dedi.eğer dozu tamamlamazsam tekrarlayacağını okudum internetten dediğimdde o zaman 4 ay falan kullanırsın dedi.sabah 20 akşam 20 olmak üzere günlük mikterım 40 mg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?