aynı dert bende de var malesef ama çok şükür eskisine göre çok iyi sana tavsiyem düzenli kullan gerçekten geçiyor...geçmiş olsunBnece de doktora danışmadan brakılmamalı, bana da 1 hafta önce verdi doktorum ve 1 ay kullanıp kontorle gideceğim, şimdişik iltihaplı sivilcelerim kurudu ama sadece bu kremi kullanmıyorum yanında antibiyotik filan da var, 1 ayın sonunda geçmezse mecburen roaccutane başlıcam, 28 yaşındayım hala kurtulamadım sivilcelerimden
banada çok iyi geldi ama pahalı bir krem 40 a yakındı en son, birde içerisinde alkol olduğu için benim gibi ergenlikte olmayıp sivilcesi olanlar dikkatli kullanmalı, cildi kurutup kolay kırışmasını sağlıyormuş
bende bugün dokroa gittim ve bana bu kremi verdi. eczaneye gittim almak için ama eczacı bana kremi 10 gün kullandıktan sonra bırak dedi. acaba sizede böyle bir şey söylediler mi?
kremi hergğn düzenli kullandım, bi dün gece kullanmadım, sanki çenemde yine sivilce çıkıo ya
benim doktorum bana gündüz sürmemi söyledi hatta iki kere bir sabah birde ikindi vakti benimki benzalin ama içinde aynı maddeler bulunmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?