- Konu Sahibi EbRuM_DeRyAM
-
Canım bende ilk yaptığımda biraz pütürlü bir yapısı olmuştu, 2. yaptığımda da gene biraz pütürlü oldu tam krem gibi olmuyor sanırım... Alkol şişesini sıcak suyun altında tutarak yaptım bir süre...
Bıraktıktan sonra çıkarmı bilmiyorum ben hala hafif hafif devam ediyorum ufak tefek bişey çıkarsa... Leke bırakacağını sanmıyorum bende öyle bir durum olmadı...
Aşırı kurutan sabunlarla yıkamanı önermem, yüzün çok kurur... Nemlendirici olarak da La Roche-Posay Hydreane önerebilirim, yağsız bir yapısı var ve güzel nemlendiriyor, içeriğinde paraben fln da yok ben memnunum... Veya bephanten krem sürebilirsin...
İlacı buzdolabında saklamanız gerekiyor,biginiz olsun...ben de kullandım bunu işime yaramadı....
bende de işe yaramadı biraz geçirir gibi oldu ama tamamen değil ne yazık ki
canım bende kullandım kullanalı yaklaşık 3 ay oldu. oldukça etkili bence. bana doktoeum vermişti. başta sivilceleri çıkarttı deri altında kalanlarıda daha sonrada kuruttu. etkisini görmek istiyorsan mutlaka sabırla kullanmalısın ama doktor tavsiyesi olmadan kullanma derim :)
bende bugün dokroa gittim ve bana bu kremi verdi. eczaneye gittim almak için ama eczacı bana kremi 10 gün kullandıktan sonra bırak dedi. acaba sizede böyle bir şey söylediler mi?
mrb kızlar sıvılce ıcın bı krem duydum..Benzamycin aranızda kulllanan veya kullanmıs olan varsa bana bılgı verırmısınız sımdıden tşkler
hayır canım bana eczacı söyledi 10 gün sonra bırak diye ama ben bırakmıyacağım. bir ay sonra kontrole gel dedi doktor o zaman o kullanma derse bırakırım.bende kullandım 1 gün gece benzamycin 1 gün gece eritretin 1 ay kullan dedi. doktorum ve bugün 1 ayım bitti yarında zoretanıne başlıcaz. size doktorunuz mu dedi ? bir bildigi vardır
hayır canım bana eczacı söyledi 10 gün sonra bırak diye ama ben bırakmıyacağım. bir ay sonra kontrole gel dedi doktor o zaman o kullanma derse bırakırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?