- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
- Konu Sahibi EbRuM_DeRyAM
-
ben şu an kullanıyorum 2.kullanışım tamam kurutuyo ama olan sivilceyi kurutuyo tekrar çıkmasını engellemiyo uzun süredir yoktu şimdi tekrar 2 tane çıktı
Antibiyotik var içlerinde leke yapar yüzde. Eczacına veya başka bir Dr. Daha danisabilirsin.benim doktorum bana gündüz sürmemi söyledi hatta iki kere bir sabah birde ikindi vakti benimki benzalin ama içinde aynı maddeler bulunmakta
Bende yanaklarım da ki iltihaplı sivilceler için cildiyeye gittim.Tetradox ,benzamycin birde durula sabun verdi.sabah ve akşamları önce bu sabunla yüzümü yıkıyorum sonra da benzamycin sürüyorum.Günde 2 kez tok karnına tetradox'u içiyorum.
Bugün 6.günüm ama özellikle dudaklarımın altını kurutmaktan başka hiç bir şey yapmadı.Hatta yeni bir sivilcem daha çıkdı.
Bu ilaç siz de ne kadar süre de etkisini göster di.
Baş da umutluydum da umudum gitti
:1no2:arkadaşım ben sana bu kremi hemen sürme derim herkese iyi gelen bu krem bana acyip derecede alerji yaptı kaşıntıdan hastanelik oldum şimdi ise amann amannn diyorum oki benim cildim hassas bile değil düşün artık..... bilemiyorum görümcem akşamdan sabaha kadar kremi yüzünde tutuyor ona bişey olmuyor oda onun cildi çok hassas ben mahfoldum nasıl anlarsın alerjin olup olmadığını onuda bilemiyorum artık canımcım.......
merhaba hanımefendi, bu jeli ben de 10 gün boyunca kullandım hiç bir sıkıntı yoktu ama 10. dün eve geldiğimde yorgun ve çok çok stresliydim, bişeylere çok sinirlenmiştim. O gece doktorumun bana jelle birlikte yazmış olduğu antibiyotiği kullandım, bir de alerji için ilaç yazmıştı onu kullanmadım jeli de SÜRMEDİM ve uyudum. Sabah uyandığımda çidimin kabarmış olduğunu fark ettim ve gittikçe arttı. Yüzüm akşama doğru kıpkırmızı ve kabar kabar oldu. ve bu durum haftasonuna denk geldiği için dr'a da gidemedim 2 gün evde oturdum çok fazla yanıyordu ve kaşınıyordu. Ptesi doktora gittip hemen durumu anlattım ama bana verdiği cevap ''ilacı çok sürmüşsün'' oldu. Aksine o gün sürmeden uyuduğumu söyleyince de ''önceki günler çok sürmüşsündür'' dedi. İlacı bıraktırdı ve bir ilaç yazdı ''advantan'' diye. 2 gün onu kullandıktan sonra tekrar gittim lekeler gider mi diye, çünkü hala yüm yüzüm yani ilacı sürdüğüm yerler ile boynum arasında çok belirgin bir ton farkı vardı. sanki ilaç sürdüğüm yerler ince bi çizgiyle ayrılmış gibiydi. Bu seferde Dr advantanı sürme başka bi krem yazıcam dedi, 2 gündür onu kullanıyorum, iyi geldi gibi. Çok uzattım biliyorum ama, sizde de durum böyle miydi? size doktorunuz ne dedi, neden olmuş olabilir? acaba siz de stres yaşamış mıydınız, stresin etkisi olabilir mi? doktorunuz size ne tedavi önerdi? ve en son olarak yüzünüzde leke kaldı mı ya da bu durum tekrarladı mı? yardımcı olursanız çok çok sevinirim. 1 haftadır çok stresliyim yanık lakalaeri kalacak diyeŞimdiden teşekkürler
arkadaşlar dünyadaki en iyi sivilce kremi kıpkırmızı sivilceyi 2 günde söndürüyor geçen almak için gittim eczacı piyasadan kaltı dedi başka yerlerede soramadım işim vardı yarın gideceğim başka eczanelere böyle bir şey var mı ? satılmıyor mu artık ?
arkadaşlar dünyadaki en iyi sivilce kremi kıpkırmızı sivilceyi 2 günde söndürüyor geçen almak için gittim eczacı piyasadan kaltı dedi başka yerlerede soramadım işim vardı yarın gideceğim başka eczanelere böyle bir şey var mı ? satılmıyor mu artık ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?