Lekeler, Çiller Sivilceler sonrası oluşan delikler.. Kızlar yardım edin..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

beckiboo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
73
3
98
İstanbul
Kızlar 21 yaşındayım cildim yağlı. Sivilcelerden sonra oluşan delikler var cildimde hemde çok fazla. Kil maskesi duydum sizce yağlı ciltte işe yarar mı yada başka tavsiyeniz var mı??

Cildin yaglıysa eger limon suyu ile gece yatmadan önce yüzünü iyi temizledikten sonra sil ve silmeden yıkamadan uyu sabah kalktıgında yüzünü yıka ayrıca kolajen etkisini artırmak için ve yeni hücre yenilemesi için E vitamini kapsülü ve zeytinyagını karıştır günaşırı sabırla 1 ay dene işe yarayacaktır .Evitamini ve zeytinyagını sivilcelerin kuruduktan ve gittikten sonra gece yatmadan önce masaj yaparak parmak uçlarınla ( yüzüne )sür ve uyu :) Hadi geçmiş olsun cnm

Cildin yaglıysa eger limon suyu ile gece yatmadan önce yüzünü iyi temizledikten sonra sil ve silmeden yıkamadan uyu sabah kalktıgında yüzünü yıka ayrıca kolajen etkisini artırmak için ve yeni hücre yenilemesi için E vitamini kapsülü ve zeytinyagını karıştır günaşırı sabırla 1 ay dene işe yarayacaktır .Evitamini ve zeytinyagını sivilcelerin kuruduktan ve gittikten sonra gece yatmadan önce masaj yaparak parmak uçlarınla ( yüzüne )sür ve uyu :) Hadi geçmiş olsun cnm
Bu dediginizi her gun mu yapicam ?

Bu dediginizi her gun mu yapicam ?

limon suyuyla sivilcelerin gidene kadar 1 hafta dene E vitamini ve zeytinyagı masajını da 5 günde bir arayla yap bazıları 15 günde bir yapılması gerek diyor ama cildini sen tanıyorsun.

limon suyuyla sivilcelerin gidene kadar 1 hafta dene E vitamini ve zeytinyagı masajını da 5 günde bir arayla yap bazıları 15 günde bir yapılması gerek diyor ama cildini sen tanıyorsun.

Kahve telvesi ile maske yapıyorum ve sonra elma sirkesi ile cildimi silip sonra gül suyu sürüyorum bu işe yarar mı sizce?

Kahve telvesi ile maske yapıyorum ve sonra elma sirkesi ile cildimi silip sonra gül suyu sürüyorum bu işe yarar mı sizce?

Önce cildini toparla dedigim işlemlerle daha sonra maske olarak bu dediklerini kullanabilirsin çünkü ; dedigine göre cildinde çukurlar var ve bunların hücrelerinin acilen yenilenmesi gerekiyor.Kahve telvesi cilde sadece parlaklık verir ha dersen kahve telvesinin içine limon sıkarakta maske yapabilirsin.O da güzel bir uygulama

Back
X