Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ayyyy bebek gibi olmussun meltemre :nazar:
darisi basimiza insallah :Saruboceq:
benim 3. ay bitti ama hala cikmaya devam ediyor cok sinirleniyorum özellikle sag tarafim cok kötü :çok üzgünüm:

ayy teşekkür ederim :utangac:

canım kaç mg kullanıyorsun ve doktor kaç aylık bi tedavi verdi sana?
mesela ben günde 50 mg kullanıyorum ve 4 aylık tedavi olarak başladım ama 4 ay yetmedi dedi doktor -ki gerçekten tamamen geçmemişti- 2 ay daha ekledik. ayrıca bu ilacı kullandıktan sonra hiç çıkmayacak diye bi garantimiz yok. mesela adet zamanları bir iki tane çıkması normal yada aşırı stres durumlarında çıkar. ama önemli olan çok fazla ve sürekli çıkmaması a.s.

ayy teşekkür ederim :utangac:

canım kaç mg kullanıyorsun ve doktor kaç aylık bi tedavi verdi sana?
mesela ben günde 50 mg kullanıyorum ve 4 aylık tedavi olarak başladım ama 4 ay yetmedi dedi doktor -ki gerçekten tamamen geçmemişti- 2 ay daha ekledik. ayrıca bu ilacı kullandıktan sonra hiç çıkmayacak diye bi garantimiz yok. mesela adet zamanları bir iki tane çıkması normal yada aşırı stres durumlarında çıkar. ama önemli olan çok fazla ve sürekli çıkmaması a.s.

30 mg kullaniyorum 60 kiloyum dr tedavi sürecinin belli olmadigini söylüyor :kızgın:
zaten agzindan zorla laf aliyorum hepte uyduruk cevaplar veriyo kötükedihüso
su yüzüm bi gecsin tamamen sonra cikacak olan tek tük sivilcelere raziyim :1no2:

30 mg kullaniyorum 60 kiloyum dr tedavi sürecinin belli olmadigini söylüyor :kızgın:
zaten agzindan zorla laf aliyorum hepte uyduruk cevaplar veriyo kötükedihüso
su yüzüm bi gecsin tamamen sonra cikacak olan tek tük sivilcelere raziyim :1no2:

bende 62 63 kilo civarıyım ve doktorum kilomla aynı mga kadar kullanabileceğimi söyledi tabi her ay kontrollerde bi sorun olmazsa, bende olmadı. böyle doktorlara sinir oluyorum ben. madem işini yapmayacaksın ne diye yer kaplıyorsun :kızgın:
sorularını bana söyle ben doktoruma sorarım 5 gün sonra 5 ay bitecek kontrol zamanım yerimseniben

kaşınan varmı:uhm: kaşınıyorum vücudum çok kurudu ondan olabilirmi:a015:
ellerim ve vücut için excipial die bişi kullanıorum doktor verdi bunu kullanan varmı yoksa normal bi vücut losyonu nemlendirici falanmı kullansam :uhm:

MELTEMRE inanamıyorum muhesem olmussun.. benimde ilk resmindeki gibi yüzüm.. ama baya bi gecti sanki.. insallah birden patlak vermez sivilceler... cok hos olmus yüzün ya... sabrına degmiş.. ya bende 55-56 kiloyum dedim doktora 40 mg verdi.. kiloyla alakası varmı ki.. sasırdım dogrusu fisfisfis neyse bizler sonuca bakalım.. insallah bir ayın sonunda bende baya yol katetmiş olcam.. inanclıyım.. sırnaşık şey

LıZıM; bu arada benimde yüzüm acayip kasınıyo vücudumda öyle.. kuruluktandır diye düşünyorum.. vücuduma habire vücut kremi sürüyorum işe yarıyo.. ama yüzüme süremiyorum sürmicemde kozmetik olan hiç bişeyi.. bide benim yüzüm ince ince soyuluyo ondanda kasınıyo.. kasındıkca hametan basıyorum.. kasıntısı gidiyo....

ben sınava gidiyorum şimdi haberlerinizi bekliyorum kızlar...:içelim:a.s.

aaaaaaaa unutmadan kızlar bu arada benim cildim normalde yaglı oldugu için. yanaklarda geniş göenekler var onlar gecmez degilmi.. yada medikal peeling denen bişey varmıs nasıl oldugunu bilmiyorumda ne sekilde ne sartlarda yapılıyo ve niçin yapılıyo bilgi verirseniz cok sevinirim.. öptm hepinizi teker teker..:icecream: moraliniz üksek olsun... muckkk Şeniz

arkadaşlar 3 gün sonra 4.ayıma girmek içn kontrole gidicem :1closedeyes: ama inanın felaket durumdayım ben günde 50 mg kullanıorum ve kilom 50 :oklava: artık çıldırma aşamasına geldim .. yanaklarım heleki sağ yanağım felakettt o kadar kötüü ky yüsüme bakınca kendimden nefret etmeye başladım bnm bu kusmalar 2. ayıma girerken başladı ve halada kusuyor sivilceler birde öle böle diil dedim yha sağ yanağım felakett oldu sol yanağımında ondan kalır yanı yok :uhm: arkadaşlar sürekli okuyorum yasdıklarınızı bende sadece dudak kuruluğu ve arada sinir yapmasının dışında yan etkisi yok ama ne yalan söyeleyim ilk 2. aya girerken bunalıma girmeye az kalmıştı ilaç bir anda bütün dengemi bozmuştu ama daha sonradan kendimi topladım sonuçta her şey beyinde bitiyor.. biliyorum çok güsel olucas ama dayanamıyorum 4.ayıma giricem yüksek doz kullanıyorum ama hala çıkıo hala çıkıoo yardımcı olun bnm gibi bu durumda olan war mı :uhm: :a015:

kaşınan varmı:uhm: kaşınıyorum vücudum çok kurudu ondan olabilirmi:a015:
ellerim ve vücut için excipial die bişi kullanıorum doktor verdi bunu kullanan varmı yoksa normal bi vücut losyonu nemlendirici falanmı kullansam :uhm:

kullan senyerimseniben bende kullanmıştım onu

aaaaaaaa unutmadan kızlar bu arada benim cildim normalde yaglı oldugu için. yanaklarda geniş göenekler var onlar gecmez degilmi.. yada medikal peeling denen bişey varmıs nasıl oldugunu bilmiyorumda ne sekilde ne sartlarda yapılıyo ve niçin yapılıyo bilgi verirseniz cok sevinirim.. öptm hepinizi teker teker..:icecream: moraliniz üksek olsun... muckkk Şeniz
EVET cnm aynen bnmde cildim çok yağlıu olduğu için geniş gözenekler var bnde aynı soruyu soruyorum ve gözeneklerime çok gıcık kapıorum inş. geçer bu ilaçla..
Bu arada resimler ve moraliniz için teşekkürler kızlarkaydirigubbakcemile5sizlerde olmasanız nasıl geçiririm bu sivilcelerle günleri bilmem:teytey:

meltemere resimleri ben neden göremiyorum, kızlar sayfadaki resimleri seksisinek internetten eklemiş, meltemerenin resmi yok, sorun bende mi yoksa :uhm:
meltemere resimleri tekrar ekleyebilirmisin
seksisinek o resimdeki bayanda mı roaccutane kullanmış

kızlar bu arada tedaviilerlemeden yüzümün halini koyuyorum.. iki yanak bölgemide cektim.. insallah tedavi olumlu gecerse her ay sonunda resim eklemeyi düşünüyorum hemde görmüş olur aklında soru işareti olan arkadaslar yada yeni başlayacak olanlar... cok feci hale geldi yüzüm ya.. cok üzülüyorum..:a015:
------------------------------------------------------------
kızlar hemen ekleyip gidicem.. dayanamadım gene actım actım kkyı..=):sm_cool:
yukardakini ilk basladıgım gün koymustum bu resimde bugünden.. fark varmı acaba sizde bi bakın ya.. ben sanki farkediyo gibi hissediyorum..
---------------------------------------------------------------

bugün ya 7 ya sekizinci günüm bu arada tam bilemiyorum.. hapları saymam lazım...

Son düzenleme:
meltemere resimleri ben neden göremiyorum, kızlar sayfadaki resimleri seksisinek internetten eklemiş, meltemerenin resmi yok, sorun bende mi yoksa :uhm:

walla arkadasım attı bana o resimleri internette bulmus roaccutane kullananları arastırmıs oda.. onun yalancısıyım.. ama yüzüne eski halini tutan erkek varya o roaccutanın sitesinden.. öncesi ve sonrası diye koymuslar.. daha örneklerde var orda..

görünüyormu

Eklentiler

• $106936592_9609d20459_o.webp
    $106936592_9609d20459_o.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 73

resimler görünüyor canım senin pcde bişey vardır belkim :uhm:

MELTEMRE inanamıyorum muhesem olmussun.. benimde ilk resmindeki gibi yüzüm.. ama baya bi gecti sanki.. insallah birden patlak vermez sivilceler... cok hos olmus yüzün ya... sabrına degmiş.. ya bende 55-56 kiloyum dedim doktora 40 mg verdi.. kiloyla alakası varmı ki.. sasırdım dogrusu fisfisfis neyse bizler sonuca bakalım.. insallah bir ayın sonunda bende baya yol katetmiş olcam.. inanclıyım.. sırnaşık şey

LİZİM; bu arada benimde yüzüm acayip kasınıyo vücudumda öyle.. kuruluktandır diye düşünyorum.. vücuduma habire vücut kremi sürüyorum işe yarıyo.. ama yüzüme süremiyorum sürmicemde kozmetik olan hiç bişeyi.. bide benim yüzüm ince ince soyuluyo ondanda kasınıyo.. kasındıkca hametan basıyorum.. kasıntısı gidiyo....

ben sınava gidiyorum şimdi haberlerinizi bekliyorum kızlar...:içelim:a.s.

sağol canım bende gerçkten işe yaradı yani. o resimdeki halim 3. ayın sonuydu bu arada ben 5i bitiriyorum hihoyyyt daha bi hafta olmuş sen başlayalı ama çok çabuk etki etmiş maşallah :nazar:
evet kiloya bağlı verileiliyormuş ben de doktorumdan öğrendim. genelde tam kilo verilmiyormuş 10mg altı tercih ediliyomuş ki ikimize de aynı vermişler.

bende 62 63 kilo civarıyım ve doktorum kilomla aynı mga kadar kullanabileceğimi söyledi tabi her ay kontrollerde bi sorun olmazsa, bende olmadı. böyle doktorlara sinir oluyorum ben. madem işini yapmayacaksın ne diye yer kaplıyorsun :kızgın:
sorularını bana söyle ben doktoruma sorarım 5 gün sonra 5 ay bitecek kontrol zamanım yerimseniben

ayyy cok sagol canim benim
benim dr tam bir hanzo böyle odun bir kadin görmedim
bugün yine deli etti beni zorla israrlarim sonucunda 30dan 40 a cikardi dozaji ben demesem bise degismicekti ve bu sefer zoretanin yazdi
plt degerim yüksek cikmis bu ne anlama geliyor diye sordum önemli bise degil o dedi
bende yüksek olmasi bi anlam ifade ediyodur mutlaka dedim bana söylesem anlicakmisin dedi tibbi bir terimle söyledi bende halkin anliyacagi bir dil avrdir mutlaka dedim bu seferde benim uzmanlik alanim degil o genel cerrahiye sorarsin dedi :oklava:
ne kadar sorunlu bir tip cok suratsiz bise cok sinir oldum yaaa kötükedihüso

arkadaşlar 3 gün sonra 4.ayıma girmek içn kontrole gidicem :1closedeyes: ama inanın felaket durumdayım ben günde 50 mg kullanıorum ve kilom 50 :oklava: artık çıldırma aşamasına geldim .. yanaklarım heleki sağ yanağım felakettt o kadar kötüü ky yüsüme bakınca kendimden nefret etmeye başladım bnm bu kusmalar 2. ayıma girerken başladı ve halada kusuyor sivilceler birde öle böle diil dedim yha sağ yanağım felakett oldu sol yanağımında ondan kalır yanı yok :uhm: arkadaşlar sürekli okuyorum yasdıklarınızı bende sadece dudak kuruluğu ve arada sinir yapmasının dışında yan etkisi yok ama ne yalan söyeleyim ilk 2. aya girerken bunalıma girmeye az kalmıştı ilaç bir anda bütün dengemi bozmuştu ama daha sonradan kendimi topladım sonuçta her şey beyinde bitiyor.. biliyorum çok güsel olucas ama dayanamıyorum 4.ayıma giricem yüksek doz kullanıyorum ama hala çıkıo hala çıkıoo yardımcı olun bnm gibi bu durumda olan war mı :uhm: :a015:

aynen beni anlatmissin ayni durumdayiz cildirmama az kaldi bugün deli etti dr beni :oklava:

sağol canım bende gerçkten işe yaradı yani. o resimdeki halim 3. ayın sonuydu bu arada ben 5i bitiriyorum hihoyyyt daha bi hafta olmuş sen başlayalı ama çok çabuk etki etmiş maşallah :nazar:
evet kiloya bağlı verileiliyormuş ben de doktorumdan öğrendim. genelde tam kilo verilmiyormuş 10mg altı tercih ediliyomuş ki ikimize de aynı vermişler.

bu dr larinda biri birine tutmuyo nasil is anlamadim
bi arkadas 48 kg 50 mg kullaniyo
ben 60 kiloyum 30 mg kullandim 3 ay boyunca bu ay 40 a cikard
bu nasil bi celiski hayret dogrusu

canım GÖRKEMcim.. elbette kiloyla alakası olabilir ama bence direk kiloyla alakalı degil.. o yapılan kan tahlilinde kan degerlerin kolestrolün vs.. bidünya sey var. Doktor ona göre yazıyodur.. bide cok streslisin canım ya bana mı öyle geldi yoksa :sm_confused:.. biraz sakin ol hayatım. :1hug:. eger gidebiliosan baska bir doktora git.. ben tıp fakültesine gidiyorum. 2 ayrı doktor var orada tercihe göre görünüyosun mesela.. menun degilsen ya aynı hastanedeki farklı doktora gitmeye calıs yada komple hastaneyi degiştir..

cunku iletişim cok önemli.. benim doktorumda bayan. ve herseyimle ilgileniyo. anlatıyo sorularıma cevap veriyo.. bende ama her gittigimde beni hatırlamayacagı söz konusu olsa bile önce günaydın diyorum halhatır soruyorum sırnaşık şey =) kadın bi sevindirik ifade takınıyo sonra aynı ifadeyle benle ilgileniyo :içelim:

nekadar moralli olursak okadar iyi.. bu arada kimse bana yorum yapmamıs.. :dilcikar: küsücem valla...

görkemcim bunu netten buldum

Trombosit Sayısı (PLT=Platelet):

Trombosit Sayısı,kanın pıhtılaşmasında rol oynar.Kandaki düşük düzey,kemik iliğinin yetersizliğinde,çeşitli anemide,hemarojilerde intravaskular pıhtılaşma görülebilir.Yüksek düzeyi ise,kan damarlarında bir harabiyet,yaralanma veya kanser ile ilişkili olabilir..

bence de doktorunu bi değiştirmeyi düşün ya. bende çok memnunum doktorumdan. hemde özel falan değil devlet hastanesinin poliklinik doktoru yani kadın. elinde tahlil sonuçların olduktan sonra başka doktora devam etmen farketmez nasılsa.

seksisineğim :) ben yorum yapmıştım bi kerem o yüzden üstüme almıyorum :dilcikar: sırnaşık şey

canım GÖRKEMcim.. elbette kiloyla alakası olabilir ama bence direk kiloyla alakalı degil.. o yapılan kan tahlilinde kan degerlerin kolestrolün vs.. bidünya sey var. Doktor ona göre yazıyodur.. bide cok streslisin canım ya bana mı öyle geldi yoksa :sm_confused:.. biraz sakin ol hayatım. :1hug:. eger gidebiliosan baska bir doktora git.. ben tıp fakültesine gidiyorum. 2 ayrı doktor var orada tercihe göre görünüyosun mesela.. menun degilsen ya aynı hastanedeki farklı doktora gitmeye calıs yada komple hastaneyi degiştir..

cunku iletişim cok önemli.. benim doktorumda bayan. ve herseyimle ilgileniyo. anlatıyo sorularıma cevap veriyo.. bende ama her gittigimde beni hatırlamayacagı söz konusu olsa bile önce günaydın diyorum halhatır soruyorum sırnaşık şey =) kadın bi sevindirik ifade takınıyo sonra aynı ifadeyle benle ilgileniyo :içelim:

nekadar moralli olursak okadar iyi.. bu arada kimse bana yorum yapmamıs.. :dilcikar: küsücem valla...

cok sagol tatlim ilgin icin valla normalde sakin biriyim ama bu kadinin tavirlarini görünce delleniyorum sürekli bi afra tafra var anlayamadigim Çok üzgünüm çoook
neyse bidahaki sefere rica edeyim baska doktora versinler beni insallah verirler :dilcikar:

Back
X