Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
görkemcim bunu netten buldum

Trombosit Sayısı (PLT=Platelet):

Trombosit Sayısı,kanın pıhtılaşmasında rol oynar.Kandaki düşük düzey,kemik iliğinin yetersizliğinde,çeşitli anemide,hemarojilerde intravaskular pıhtılaşma görülebilir.Yüksek düzeyi ise,kan damarlarında bir harabiyet,yaralanma veya kanser ile ilişkili olabilir..

bence de doktorunu bi değiştirmeyi düşün ya. bende çok memnunum doktorumdan. hemde özel falan değil devlet hastanesinin poliklinik doktoru yani kadın. elinde tahlil sonuçların olduktan sonra başka doktora devam etmen farketmez nasılsa.

seksisineğim :) ben yorum yapmıştım bi kerem o yüzden üstüme almıyorum :dilcikar: sırnaşık şey

cok tesekkür ederim tatlim bende internetten ögrendim gelince ne oldugunu iyiki internet diye bise var yoksa vay halime kaydirigubbakcemile2 :delphin:
evet kesinlikle degistirmeliyim orda bi sürü dr var nasilsa koskoca üniversite hastanesi :dilcikar:
bu arada sizlerin kolesterol degerleri nasil benimki normalin altinda 80 :bbo:

bu arada seksisinek senin yüzündede belirgin bir fark var
sanirim kusma dönemi yasamiycaksin ohhh ne güzel
7nci gün olmasina ragmen ilac oldukca etkili olmus
tedavin 1 ayda biter heralde senin sırnaşık şey

görkemcim bunu netten buldum

seksisineğim :) ben yorum yapmıştım bi kerem o yüzden üstüme almıyorum :dilcikar: sırnaşık şey

:içelim:kaydirigubbakcemile5Şeniz
bu arada seksisinek senin yüzündede belirgin bir fark var
sanirim kusma dönemi yasamiycaksin ohhh ne güzel
7nci gün olmasina ragmen ilac oldukca etkili olmus
tedavin 1 ayda biter heralde senin sırnaşık şey

ay insallah.. ya bu moral bozucu arkadasım varya sinir ediyo beni..:mymeka:
işte daha sonra cok beter olcakmısımda falan filan..:tomato: ama ben umutlu ve mutluyum.... insallah canım insallah kısa süede biter.. sizlerinkide aynı sekilde...Şeniz :Saruboceq:

kızlar bugün kan aldırmaya gittim, kan alındıktan sonra kolum yumurta büyüklüğünde şişti, ilk defa böyle oldu, çok korktum, krem filan sürdüler ama akşam oldu hala şiş ve ağrıyo:çok üzgünüm:. ne iş ya anlamadım, sizde böyle oldumu, ilaçtan mı acaba, başımıza taş düşse roaccutaneden bilecez
kızlar birde benim eklediğim resmi farketmediniz galiba önceki sayfaya gidip bakarmısınız.
seksisinek canım senin resmi ben göremiyorum anlamadım valla, yani yazını altı boş

kızlar bugün kan aldırmaya gittim, kan alındıktan sonra kolum yumurta büyüklüğünde şişti, ilk defa böyle oldu, çok korktum, krem filan sürdüler ama akşam oldu hala şiş ve ağrıyo:çok üzgünüm:. ne iş ya anlamadım, sizde böyle oldumu, ilaçtan mı acaba, başımıza taş düşse roaccutaneden bilecez
kızlar birde benim eklediğim resmi farketmediniz galiba önceki sayfaya gidip bakarmısınız.
seksisinek canım senin resmi ben göremiyorum anlamadım valla, yani yazını altı boş

canım cok gecmiş olsun.. bence kan alan adam gibi alamamıstır.. cok acıyo mu:çok üzgünüm: ben cok korkarım kan alırlarken damarım catlar baska bişey olur.. allah korusun o nedenle bilegimden basparmagımın bittigi bilekle birleştigi yerden aldırıyorum.. almak istemezsede bagırmak zorunda kalıyorum bazen.. en son alındıgında şapşal grur mu yaptı ne derimi cizdi baya igneyi cıkarırken yada takarken bakamadıgımdan göremedim.. aksam gec saate kadar gecmezse bi acile git.. buarada koydugun resme baktım mucize olmuş resmen.. tatlım bide hepimizin resimleri görünüyo... baktım tekrar... gecmiş olsun :1hug:

cok tesekkür ederim tatlim bende internetten ögrendim gelince ne oldugunu iyiki internet diye bise var yoksa vay halime kaydirigubbakcemile2 :delphin:
evet kesinlikle degistirmeliyim orda bi sürü dr var nasilsa koskoca üniversite hastanesi :dilcikar:
bu arada sizlerin kolesterol degerleri nasil benimki normalin altinda 80 :bbo:

benim kolestrol 195 çıkmış mart kontrolünde ama bunu çok şey etkiler sanırım. yeme alışkanlığından kullandığımız mglara göre değişiklik olur sanırsam benneyaptımki :uhm:

VE GELDıM BAKALIM MORALLER YERıNE GELECEKMı.. KULLANAN VE KULLANACAK ARKADASLARDA... (Benim kolestrol 171 cıkmıstı ekliyeyim hemen)
*---------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
SEKSıSıNEK valla 7 günde pek bi iyileşme gösterceeni pek anlayamadım...dkrtorlar 6 aydan önce iyileşilmez diolar daha kanının temizlenmesi gerek bu ilaç kanımızı temizlio..tabi bu kişiden kişiye deişir pek bi yorum yapamıcam ama..bnmde ilk 1 ayda yüzüm bayaa temizlendi ama şimdi berbat..yanlış anlama lütfen sni korkutmak için ve üzmek için dmeiorum böle olur büyük bi ihtimal korkma diorum :) bide bn snn yüzünde pek fazla bi durum görmedim mesela bnm yüzüm snnkinden çok berbat :( belki bu yüzden de erken bitebilir..
bide resimler çok iii oluo saol...

SEKSİSİNEK valla 7 günde pek bi iyileşme gösterceeni pek anlayamadım...dkrtorlar 6 aydan önce iyileşilmez diolar daha kanının temizlenmesi gerek bu ilaç kanımızı temizlio..tabi bu kişiden kişiye deişir pek bi yorum yapamıcam ama..bnmde ilk 1 ayda yüzüm bayaa temizlendi ama şimdi berbat..yanlış anlama lütfen sni korkutmak için ve üzmek için dmeiorum böle olur büyük bi ihtimal korkma diorum :) bide bn snn yüzünde pek fazla bi durum görmedim mesela bnm yüzüm snnkinden çok berbat :( belki bu yüzden de erken bitebilir..
bide resimler çok iii oluo saol...

valla tatlım inandırmak için ne yapabilirim bilemiyorum..:çok üzgünüm:... ne desemki şimdi.. sadece kullanacak ve kullanan arkadaslara motivasyon olsun istiyorum.. bide daha öncede söylemiştim cok agır degil benimkiler sadece 8 senedir ugrasıyorum ve içten sert agrılı.. dısa vuranlarda yara görüldüğü üzere.. neyse... =/

bu hali bile bile eskisine göre cok cok yeter bana.. daha fazlasında gözüm yok ama kullanıyorum işte.. bi ay kullan dedi doktor.. insallah dahada faydasını görücem.. insallah birden patlak vermez diye umuyorum.. ama içim rahat yüzümün bu halini gördükten sonra cokta koymaz bana. şu an cok rahatım o konuda..

sana tabiki inanıorum cnm,zaten snnde dediğin gibi çok ağır deil galiba sivilcelerin,bu snn için çok büyük avantaj..hele şimdiden bu ilacı kullanmaya başlaman harika..kaç doktora gittim hiçbirisi şu ana kadar ilgilenmedi sadece losyonlar verip gönderdiler,şimdiye kadar bnde keşke bu ilacı bilseydimde bun kadar yoğun olmadan kurtulsaydım..sn ne şanslısın ki fazla çoğalmadan başladın ilaca ve iz kalmadan iyileşiceksin kısa sürede.. rahat ol tabi hepimz öleyiz zaten bu ilacı kullanırken iyileşicemizi bilioruz hepimiz..doktorun 1 ay demiş,o zmn dicek bişi yok demekki kısa sürede iyileşicek snnki ne güzel...birimiz 1 ay diğerimiz 8 ay..kurtulcaz ya bundan yeter bize...

cnm tabiki sana inanıorum..sadece bu kjadar kısa sürede nasıl iyileşme gösterir diorum..snde zaten çok ağır deil sivilcelerim demişsin ne güzel işte şimdiden başlamışsın en etkili ilaca hiç iz olmadan iyilkeşirsin inş.bnmde gezmediğim doktor kalmadı ama losyon yazıp gönderdiler keşke önceden başlasaydımda bu kadar çoğalmasaydı,bu konuda çok şanslısın..doktorun demiş zaten 1 ay tedavi die,öyleyse sorun yok..kimimiz 1 ay kimimiz 8 ay iyileşicez ya sonunda :D

pardon cnm ya ileti gitmedi sandım ondan 2 kere yolladım..kusura bakma... :( tmm cnm o zmn açıorum özelimi...

zoretanin 40 mg hergün.. 20mg lıktan 2 tane atıyorum.. bide hametandan baska bişey sürmüyorum yüzüme.. bide günes kremi. sabun falan dokundurmuyorum..

SEKSıSıNEK : ayss harika olmuş cnm bnm yhaa inş. hep böle gsel gider tedavinn bn 4. aya giricemm hala senin ilacı kullanmadan önceki halin gibi ayss cnm süper oluosun allah nazardan saklasınn tütütütü hihoyyyt

SEKSİSİNEK : ayss harika olmuş cnm bnm yhaa inş. hep böle gsel gider tedavinn bn 4. aya giricemm hala senin ilacı kullanmadan önceki halin gibi ayss cnm süper oluosun allah nazardan saklasınn tütütütü hihoyyyt

sizinkilerde gecicek insallah.:Saruboceq:.. cok saol canım ya.. =) Şeniz

bu arada kızlar doktor bana yaglı seyler tüketme dedi makyaj hiç yapma dedi..... yagı tamamen cıkarttım hayatımdan.. zeytin yaglı yiyiyorum yemeklerde yersem oda cok az olmak kaydıyla ama bunun yanında kola ve asitli seyler sürmüyorum bir bucuk aydır. fakat asırı su içiyorum artı maden suyu mutlaka.... çikolata cips kraker cerez vs.. aburcuburda yemiyorum... bide galiba en önemlisi yüzüme hiç makyaj yapmıyorum fondoten pudra krem tonik vs.. gecenlerde garnier edindindim onu bile sürecekken vaz gectim..nebilim öyle işte...

Back
X