ah canım kıyamam, senin söylediğin durumu ben 4. haftamda yaşadım, suratıma un dökülmüş gibiydi, nemlendirici zaten sabah akşam sürüyorum ama benimkide banamısın dememişti, dudakları çok yolmuştum, berbattı, birde üstüne uçuk çıkmıştı:1shok: ben 6 ay böylemi olcam demiştim.
banyoya girdikçe elimle hafif hafif peeling yapıyorum yumuşayan deriler kalkıyo, banyodan sonra hindi gibi kızarmış oluyorum tabi nemlendiricimi sürdükten 1 saat sonra falan toparlanıyo yüzüm, dudağıma gelince, kendi haline bıraktım kaç gün elimi sürmedim bepanthene merhem kullanıyorum, o da düzeldi. ağzımın 2 kenarı hala yırtık benneyaptımki onun çözümünü şimdilik keşfetmiş değilim, merhem sürüyorum, yumuşuyo, kuruyunca yine yırtılıyo, sanırım iyileştirmek için yara merhemi falan kullanmak lazım. ama seksisinekçim, ben ağız kenarımı çok elledim yoldum, bile bile, yapmasaydım bu hale gelmezdim, sanırım sende öyle yapıyosunbak elleme yüzünü dudağını, 3 günde eskisi gibi olamasanda düzelecen
ağız kenarlarından bende çok çektim. gece yatarken sürdüğünüz merhemi yoğurt gibi sürün yatın. ben yüzüme sürmek için kırmızı kantoron yağı almıştım ama kokusu yüzünden kullanamadım fazla. onu dudaklarımda yarılan yerlere sürüyodum sabah uyandıgımda yumuşacık oluyodu. 2 günde geçiriyo. yalnız hoş bi kokusu yok dayanabilirseniz çok ii gelicektir.şuanda dudaklarım biraz kuru ama yarılma çatlama yok.
Kızlar her ay farklı bi yan etkiyle kendini gösteriyo bu ilaç. bu ay tek şikayetim vücudum çok kurudu. ben hissetmiyorum kuruluk ama dokundugum yer hemen kanıyo. biyere çarpsam direk ya morarıyo ya soyuluyo. normaldede çok kurudur benim tenim alışkınım o yüzden hissetmiyorum heralde kafamçokkarıştı
tamm okadar aglamim bari...fazla duygusala mı baglamısım ne..yerimseniben şaka şaka valla cok acıyo ya... hani depresyonluk degilsemde yüzümün yanmasından baya cekiyorum.... ya benim daha 1bucuk hafta oldu.. bide benim cildim normaldede cok hassastır.. kolay kolay gecmez yaralar vs.. yüzüm burnum kıpkırmızı... aynen dudak kenarlarım yırtık gibi ama ben oynamadım hiç.. yemek yemek için acınca gidiyo valla... mutasyona ugramıs gibiyim :roflol:kendimi cezalandırıcam zaten dokunursam yüzüme.. bu arada benim sac derimde kocaman kabuk kabuk dökülüyo... sırnaşık şey cıldırmalık oldum tammmdelikafadulden bu arad bir ortak nokta daha var ikimizde bendede suan ucuk cıkıyo :1closedeyes: dogru söyle kahin misin.. yada beni mi takip ediyosun..ŞenizŞeniz
Kahin değilim canım roaccutane mağduersiyim :ecrin_bebek: bak ben güneşe çok maruz kalmıyorum, akşama kadar iş yerindeyim öğle arası çok nadir çıkarım, ama çıkıncada yüzüme alev topu yaklaştırıyolarmış gibi yanıyo, güneşe dikkat. birde yüzünü jel sabun vs yıkıyomusun bilmiyorum ama yıkıyosan, kullandığın köpük, jel miktarını yarıya indir, ben öyle yaptım,daha az kuruyo şimdi yüzüm.yanma da doğal olarak kuruluktan kaynaklanıyo.
Şeniz tamm canım ... gerci ben oldum olası hep sebamed kullanırdım yüzümü yıkamak için ama bayadır onuda sürmüyorum yüzüme... yanlız bişey sölicemm....
arkadasım bugün beni görünce yüzün cok canlı görünüyo makyaj yapmadın demi dedi.. önce sasırdım.. cunku cildim acayip yanıyo acıyo.. ama söyledikleri söyle bir su serpti içime....
aynen aynen.... valla benimde böyle ya.... bide cildim soluk degil.. sürdügüm kremlerden olsa gerek böyle bi canlılık bi parlaklık var :roflol: ayrıca annemde inanmıyo bana.. erkek arkadasımda yüzümü yıkkattı yalan söylüyorum sandı...yau, benim de yüzüm bronz allık sürmüş gibi :))) :CüvCüv:
ablam bile, akşam kızdı, allık mı sürdün sen diye :roflol:
yanaklarım kırmızı kırmızı...hapı içtikten 1 saat sonra, sanki bir sobanın önünde oturuyomuşum gibi, yüzümde bi ısınma oluyo, sonra geçiyor...
aynen aynen.... valla benimde böyle ya.... bide cildim soluk degil.. sürdügüm kremlerden olsa gerek böyle bi canlılık bi parlaklık var :roflol: ayrıca annemde inanmıyo bana.. erkek arkadasımda yüzümü yıkkattı yalan söylüyorum sandı...
delikafadulden ama yanıldı..
YA KIZLAR sizde cok yemek yiyiyormusunuz ya.. ben inek gibi yatıp kaplan gibi yemek yiyiyorum.. ama tık yok kilomda.. aynı stabil...
:roflol::roflol::roflol:
asıl ben koptum şimdi ahuhauheuh :içelim:
ben zaten çok yerim yafrum, o nedenle, pek farkı farkedemedim...ama kilo almam durucak mı yani, tabi yağ salgısnı azaltıyodu bu ilaç di mi :uhm:
ben kilo almaya çalışıyom ama yaaaaa:çok üzgünüm:
ay karmaşık duygulara gark oldum :roflol:
ya ben bu ialçtan dolayı cok fazla mutluluk hormonu salgılamaya basladım galiba...
yada bu ilaç birazda kafa yapıyo... delikafadulden
evet canım tüm yag salgısını azaltıyo.. sende ne kilosu ya... cok kuru degilsen takma okadar.. hem zayıf olman iyi iç hastalıklar sorunu yasamazsın.. ilaç bitince istedigin kiloya ulaşırsın elbet.. :1hug:
Biraz etkisini gostermeye basliyor galiba ilac, 4ncu aya girdim artik olsun.
Ama ilk aylar acaip kusma yasadim ve acaip cildim kurudu putur putur oldu, agizim yarildi, yemek yiyemedim vs vs gulemiyordum fln, berbat donem.
Simdi hala dudagim kuruyor ama nemlendiric kullaniyom, ve normel fondoten kullaniyorum, sadece 1 yara var yanagimda gerisi hep iz...
Cuma gunu 60 mg baslicam ins .
Yan etkiler: megalomani, aynaya yapışma hastalığı, uzun süreli mutluluk, ateş basması, gün içinde değişen renklerde allık sürmüş görüntüsü delikafadulden
Biraz etkisini gostermeye basliyor galiba ilac, 4ncu aya girdim artik olsun.
Ama ilk aylar acaip kusma yasadim ve acaip cildim kurudu putur putur oldu, agizim yarildi, yemek yiyemedim vs vs gulemiyordum fln, berbat donem.
Simdi hala dudagim kuruyor ama nemlendiric kullaniyom, ve normel fondoten kullaniyorum, sadece 1 yara var yanagimda gerisi hep iz...
Cuma gunu 60 mg baslicam ins .
hapın bittiminde cildinizi kendi haline bırakmayın amann bir kaç ay sonra eski haline dönüyor emeğe yazık.. ben tretin kullandım ve hala kullanıyorum leke ve tkrr çıkabilir diye herşey kontrol altında hap biteli 1 yıl oluyor.. çok şahit oldum valla. bir şey kullanmasan tkrar çıkıyor
gecmiş olsun canım.. daha kac ay var bitmesine.. merak etme soyucu kremler falanda verir doktor.. onlarda gecer elbet sunlardan kurtulalımda gerisi kolay olur heralde :1rolleyes:
evet ya tek geçsinde ama benim 2. ayımda çok felaket sivilceler çıktı ben sokağa çıkamıyodum ağlıyodum ama arkadaşlarım çok destek oldular şimdi onlar geçti izleri var ama onlarda git gide kayboluyomuş öyle diyolar benim daha baya kullanmam lazım tahminen bi 6 ay kadar daha sen kaçıncı ayındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?