Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

buda benden az önce çektim sırnaşık şey
yüzüm normalde daha kırmızı burda ışık vurmuş tam rengim belli değil
ama lekelerim belli senağlama

canım lekelerde gecer zamanla ama cok güzel olmussun ya.. buyuk buyuk sivilceler yok.. yaralar yok varsın olsun iziolsun onlarda gecer elbet.. gececekte zaten degilmi ?yerimsenibenŞeniz

canım şaştım kaldım valla yazdıklarına... ya sen bişeyde yanlıs yapıyosun yada doktorunda bi yanlıslık var... hiç baska doktora görünmeyi denemedin mi... 2 doktor denemişsin gerci ama yinede bi 3. doktpra gitsen bize anlattıgın gibi anlatsan.. yada stress beselnem bozuklugu günese maruz kalma veya baska bi hastalık gibi problemlerin varmı... onlarda etkiliyor olmasın... cok gecmiş olsun canım.. hersey gececek umarım.. moraller yüksek olsun...Şeniz

valla bu sefer sana kızamıcam.. ama ikimize birden kızıcam... :tomato:

al işte bende dayanamadım dün elledigim yetmiyomus kendime söz verdigim yetmiyomus gibi gecede iki sivilcemle oynadım....:mymeka: derdimiz ne bizim... daha gec mi iyileşmek istiyoruz...klava: daha cok mu bu sekilde dolaşmak istiyoruz...:tomato: bence aklımızı basımıza toplama zamanı geldi... ve birdaha oynamamaız gerekli degil mi:1closedeyes: yoksa sende bende RRRRÜYAMIZZDA görücez iyileşmeyi...:mymeka:

(canım elleme valla bak kendini tutmaya calıs olurmu...:teselli:)

ellemicem tamam ama elledim artik ve cok igrenc bir goruntu olustu fondotenle kapamaya calistim ama iki dakikaya bir kanlaniyor ve kocadikca buyuyor boh

tüm tahlillerim yapılmıştı her şey normal çıkıyordu, çok fazla stresim de yok, normal besleniyorum ama yine de çıkıyor işte. anlamadım gitti. sabah akşam en iyi yüz yıkama jeliyle temizliyorum (MD FORMULATIONS) maske yaparım bakarım cildime ama yok yok yok! dr bana 4. kere kullananları bile anlatmıştı en son gittiğimde. varmış yani. gerçi her gittiğimde bana bundan sonra sivilcen çıkmıcak diyorlardı ama. ben her şeye harfiyen uydum, tam doğru dozajda kullandım ama malesef. son kullandığımdan beri de kolesterolüm yüksek çıkıyor artık gerçekten pişmanım kimsenin sözüne de güvenim kalmadı dr.ların fln.. şu an MD formulationsla yıkıyorum, yine MDnin güneş koruyucusu, nemlendiricisi ve illuminating serum'u kullanıyorum eczacılara da güvenim kalmadı poffff... :çok üzgünüm:

ellemicem tamam ama elledim artik ve cok igrenc bir goruntu olustu fondotenle kapamaya calistim ama iki dakikaya bir kanlaniyor ve kocadikca buyuyor boh

olmuş için yapılacak bişey yok.. ama oynamayacagımıza söz verelim ve oynamayalım.. kendimiz için güzelligimiz için.. olan içinde moralini bozma.. kapatmaya calısma artık bırak bari orası acık kalsın hava alsın benneyaptımki

canım yüzüne su dısında bişey sürmesen.. yani temizleme jelleri maskeler vs... ilacını alıp yüzünüde bepanten vs. gibi medikal kremler hariç rahat bıraksan...hımm nedersin.. denemekten zarar gelmez...yerimseniben

2. ayımın 1. günü
kıslar doktordan geldim şimdi, tahlil sonuçlarıma baktık kolesterol 126 dan 151 e çıkmış :sm_cool: herşey normal dedi doktor. 30 dan 40 a çıktık. hepiniz belli dozajı tamamlicakmısınız, ben tamamlicakmışım, iyi giderse ben erken biter sanıyodum. aman geçsinde razıyım sürenin uzamasına, herhangi bişey çıkmazsa gayet iyiyim, kuruluk var tek bende birde sırt göğüs kafesi ağrılarım.
a.s. hepinizi öpüyorum

canım lekelerde gecer zamanla ama cok güzel olmussun ya.. buyuk buyuk sivilceler yok.. yaralar yok varsın olsun iziolsun onlarda gecer elbet.. gececekte zaten degilmi ?yerimsenibenŞeniz

geçicek dio doktorum ama ben hiç inanamıyorum. bi tanıdıgım güzellik uzmanı var 6 ay sonra ipl lazer yaparız hiçbişey kalmaz dio bilgisi olan varmı acaba bunun hakkında. hem tüylerden hemde lekelerden kurtulcakmışım kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hadi hayırlı olsun.. sevindim degerlerinin normal cıkmasına ve mutlu olmana ..:icecream:Şeniz

canım ben zaten ilaç kullanmıyorum artık biteli 1 sene oluyor. her şeyi denedim liseden beri. en son senin dediğin gibi hiç bi şey sürmiyim dedim sadece suyla yıkıyım dedim (hatta bikaç hafta önce uyguladım daha) bi baktım kocaman bi siyah nokta oluştu yüzümde sivilce gibi. bitane de sivilce oldu yeni. o yüzden mecbur kullanmaya başladım. hemen eczaneye de gittim ben yüzümü yıkayıp hiçbişey sürmezdim şimdi nemlendirici güneş koruma fln onlara başladım artık, 6 ay kullancam düzenli, bakalım nolcak. pek umutlu değilim aslında ama yine de umut fakirin ekmeği napalım.. zaten bundan da sonuç alamazsam daha hiçbişey yapmıcam en pahalı şeyleri deniyorum artık benim vücüdum çok dirençli malesef ilaçlara kozmetiklere çok cvp vermiyo bildiğini okuyo :1no2:

Canım bizim komşumuzun da böyle bi sorunu vardı. sürekli roaccutane kullanıyodu. Bıraktıktan belli bi süre sonra tekrarlıyodu sivilce sorunu çünkü. Hani bide evli barklı 40-50 yaşlarında bi adam. Güzellik uğruna değil sağlığı için. Yani büyük ağrılı sivilceler için. Sürekli nemlendiricilerle geziyodu kuruluktan. Dudakları çatlaktı hep.
Çok ilginç ama roaccutane ın yapamadıgını imex yaptı ona. Şuanda sürekli imex kullanıyo bırakınca yine tekrarlıyo ama roaccutane dan iyidir yani. Hatta onun hevesiyle bende imex kullandım destekleyici ilaçlarla birlikte. Ama bana hiç etki etmedi bünyeden bünyeye değişio demekki

hmm önerin için teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka, belki bana da iyi gelir çok teşekkürler :asigim:

Bugün okulda arkadaşalrım cildimdeki farkı farketti =)))

çok mutluyum kızlar, sizler de morallerinizi bozmayın :))

bende hala soyulma başlamadı hihoyyyt sanırım nemlendiricim iyi :)):uhm: a.s.

barrett rica ederim :1hug:
nazimsin ne güzel pozitifliğini yansıtıyosun iyi akşamlar canım kaydirigubbakcemile5

Bari ben bişiy anlatim. Benim en yakın arkadaşımın uzaktan tanıdığı biri varmış kızı uzun zamandır görmüyomuş, ama kızın yüzü sırf sivilceymiş, yakınlarda karşılaşmışlar şimdi kızda hiç bişey kalmamış, arkadaşımda sormuş yüzün ne kadar güzel olmuş, naaptın demiş, kızda bizim ilacı 6 ay kullandığını söylemiş. Arkadaşımda benimde arkadaşım kullanıyo demiş, o da biraz ağır bir ilaç ama pes etmesin demiş, bir dönem yüzü eskisinden daha sivilceli olabilir, hiç geçmicek diyip ilacı bırakmasın devam etsin demiş.Bunun gibi birini daha anlattı, onunda sonuç pozitifmiş. sositososito böyle şeyler duyunca daha da iyi hissediyorum kendimi, sizede feyiz olsun, sonuç güzel olcak kızlar, sabredelim ve umudumuzu yitirmeyelim kaydirigubbakcemile5
benim ilk zamanlarımda aklımdan hiç çıkmıyodu, 1 gün 2 gün... yine sayıyorum ama durup düşünmeyince kaçıncı günümde olduğumun farkında değilim. ha sivilcemi çıkacak, ha dudağımmı kabuklanıyo, ilk ayımda elim aynama yapışmış gibi bırakmıyodum. şimdi daha rahatım tabi gidişatın iyi olmasınında faydası var sırnaşık şey yüzüm kaymak gibi. biraz unutmak lazım kızlar, günde saymayalım, aynaya daha az bakın ve elinizi yüzünüze sürmeyin. tamammı a.s.

ben 4ncü aya girdim ama hala bi gelisme yok yanaklarim berbat siyah noktalarda gecmedi pöffff
herkesin 6 ayda geciyomus 2 ayda mucizemi gerceklescek yani birden geciekmi bunlar

Kızlar nerdesiniz ya sesiniz soluğunuz çıkmıyo, özledim sizi.. Seksinek sen neredesin tatlı şekerr

DEPRESYONDAYIM... senağlama senağlama senağlama senağlama

AGIZ CEREM BURUN CEVREM KUPKURU OLDU.. BEPANTEN HAMETAN NE VARSA SÜRÜYORUM.. KABUKLAŞIYO VE SONRA DÖKÜLÜYO KOCA KOCA KABUKLAR.. ALLATADA DAHA TAZECİK VE BİR OKADARDA KIRMIZI DERİ AMA YANIYO.... SÜRDÜKÇEDE YANIYO.. senağlama

BİDE GECE UYURKEN OYNADIGIM MİNİK SİVİLCEMİ YOLMUSUM SANIRIM KANAMIS KURUMUS.. YARA GİBİ SURATIMIN ORTASINDA... senağlama AGZIMI ACAMIYORUM YEMEK YİYEMİYORUM.... senağlamasenağlama

SADECE AGLAMAK İSTİYORUM... DERİM YANIYO... DUDAKLARIM ACIYO....senağlama

ben 4ncü aya girdim ama hala bi gelisme yok yanaklarim berbat siyah noktalarda gecmedi pöffff
herkesin 6 ayda geciyomus 2 ayda mucizemi gerceklescek yani birden geciekmi bunlar

FISTIGIM SINIF ARKADASIM 1 SENE KULLANMIS.... BEKLE SABRET... :1hug:

ah canım kıyamam, senin söylediğin durumu ben 4. haftamda yaşadım, suratıma un dökülmüş gibiydi, nemlendirici zaten sabah akşam sürüyorum ama benimkide banamısın dememişti, dudakları çok yolmuştum, berbattı, birde üstüne uçuk çıkmıştı:1shok: ben 6 ay böylemi olcam demiştim.
banyoya girdikçe elimle hafif hafif peeling yapıyorum yumuşayan deriler kalkıyo, banyodan sonra hindi gibi kızarmış oluyorum tabi nemlendiricimi sürdükten 1 saat sonra falan toparlanıyo yüzüm, dudağıma gelince, kendi haline bıraktım kaç gün elimi sürmedim bepanthene merhem kullanıyorum, o da düzeldi. ağzımın 2 kenarı hala yırtık benneyaptımki onun çözümünü şimdilik keşfetmiş değilim, merhem sürüyorum, yumuşuyo, kuruyunca yine yırtılıyo, sanırım iyileştirmek için yara merhemi falan kullanmak lazım. ama seksisinekçim, ben ağız kenarımı çok elledim yoldum, bile bile, yapmasaydım bu hale gelmezdim, sanırım sende öyle yapıyosun bak elleme yüzünü dudağını, 3 günde eskisi gibi olamasanda düzelecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…