buda benden az önce çektim sırnaşık şey
yüzüm normalde daha kırmızı burda ışık vurmuş tam rengim belli değil
ama lekelerim belli senağlama
ben roakutanı ilk lise 2de kullandım. her ay tahliller vs. ama normal çıkıyordu değerlerim. bana bu ilacı doç.dr. barış dervent yazmıştı. sonra ilaç aylar sonra bitti gerçekten herkes cildime hayrandı. üniv.1de tekrar başladı benim sivilceler büyük büyük çıkıyo ve iz bırakıyordu. tekrar dr'a gittim yine barış dervent'e. bazı hastalarda 2.dozu veriyoruz dedi, ben 2.doza başladım. yine aylarca kullandım, yine cildim güzelleşti fln. sonra üniv.3te tekrar çıkmaya başladı, bu sefer bi hastaneye gittim, ordaki dr roakutan 3.dozu yazdı, onu da aylarca kullandım bitti gerçi en son dozda kolesterolüm üst sınırda çıkmaya başlamıştı ama karaciğerde fln sorun yoktu. şimdi üniv.bitiyor ve benim sivilceler yine çıkıyor yani hem parama hem sağlığıma hem cildime hem her ay koşuşturmalarıma yazık oldu ne değişti cildimde hiçbir şey şimdiki aklım olsa başlamazdım, ayrıca kimse bana ağda yapılmayacağını söylemediğinden ben ağda yapmaya devam ettim ve bacaklarımda geçmeyen izler, follikülit var, sürekli oluyor. ben şimdi yüzüm için md formulations'ın 1-2 ürününü kullanıyorum ki iyi geleceğine de pek inanmıyorum o ayrı. ayrıca lavanta kürünü uygulayacağım belki şifa olur diye. Allah aşkına ne diyorsunuz benim durumuma?? senağlama
NOT: bütün sayfaları ve msjları okuyamadım çok fazla var, kusura bakmayın benim gibi bir kaç doz kullanan var mı bilmiyorum, sadece hikayemi anlatmak istedim..
Kizlaar morelinize ihtiyacim var, o yarayi iyice destim ( cok pismanim ) simdi kan toplanmis gibi karardi ve kanlaniyor, uzerine kapatici sursem bile kabuklandi sisti orasi cok igrenc bir goruntu azcik fondoten surdum rengi belli olmasin diye ama siskinligi ve kanlanma yinede belli oluyor, azcik derimden kopardim galiba of su an isteyim ama aglama noktasina geldim aynaya baktikca, ufacik bisey ama yanagimda cok belirgin,
Bu yara ne zaman eski haline gelir, orda ne zaman yine cilt oluscak offf essek kafam!
senağlama
ah canım üzüldüm, niye böyle olduysa, stres ve cilde gösterdiğin özen de önemli, bunlar etken olabilirmi acaba. benim bildiğim 2. roac. tedavisi yapılıyor ama 3. yü hiç duymadım. zaten 2. tedaviyi olup birdaha sivilcesi çıkanı da hiç duymadım (forumu baştan itibaren okuyorum) belki bu durum başka bişeyden kaynaklanıyordur, gerekli tüm tathliller yapılmışmıydı
ellemicem tamam ama elledim artik ve cok igrenc bir goruntu olustu fondotenle kapamaya calistim ama iki dakikaya bir kanlaniyor ve kocadikca buyuyor boh
canım yüzüne su dısında bişey sürmesen.. yani temizleme jelleri maskeler vs... ilacını alıp yüzünüde bepanten vs. gibi medikal kremler hariç rahat bıraksan...hımm nedersin.. denemekten zarar gelmez...yerimsenibentüm tahlillerim yapılmıştı her şey normal çıkıyordu, çok fazla stresim de yok, normal besleniyorum ama yine de çıkıyor işte. anlamadım gitti. sabah akşam en iyi yüz yıkama jeliyle temizliyorum (MD FORMULATIONS) maske yaparım bakarım cildime ama yok yok yok! dr bana 4. kere kullananları bile anlatmıştı en son gittiğimde. varmış yani. gerçi her gittiğimde bana bundan sonra sivilcen çıkmıcak diyorlardı ama. ben her şeye harfiyen uydum, tam doğru dozajda kullandım ama malesef. son kullandığımdan beri de kolesterolüm yüksek çıkıyor artık gerçekten pişmanım kimsenin sözüne de güvenim kalmadı dr.ların fln.. şu an MD formulationsla yıkıyorum, yine MDnin güneş koruyucusu, nemlendiricisi ve illuminating serum'u kullanıyorum eczacılara da güvenim kalmadı poffff... :çok üzgünüm:
canım lekelerde gecer zamanla ama cok güzel olmussun ya.. buyuk buyuk sivilceler yok.. yaralar yok varsın olsun iziolsun onlarda gecer elbet.. gececekte zaten degilmi ?yerimsenibenŞeniz
hadi hayırlı olsun.. sevindim degerlerinin normal cıkmasına ve mutlu olmana ..:icecream:Şeniz2. ayımın 1. günü
kıslar doktordan geldim şimdi, tahlil sonuçlarıma baktık kolesterol 126 dan 151 e çıkmış :sm_cool: herşey normal dedi doktor. 30 dan 40 a çıktık. hepiniz belli dozajı tamamlicakmısınız, ben tamamlicakmışım, iyi giderse ben erken biter sanıyodum. aman geçsinde razıyım sürenin uzamasına, herhangi bişey çıkmazsa gayet iyiyim, kuruluk var tek bende birde sırt göğüs kafesi ağrılarım.
a.s. hepinizi öpüyorum
olmuş için yapılacak bişey yok.. ama oynamayacagımıza söz verelim ve oynamayalım.. kendimiz için güzelligimiz için.. olan içinde moralini bozma.. kapatmaya calısma artık bırak bari orası acık kalsın hava alsın benneyaptımki
canım yüzüne su dısında bişey sürmesen.. yani temizleme jelleri maskeler vs... ilacını alıp yüzünüde bepanten vs. gibi medikal kremler hariç rahat bıraksan...hımm nedersin.. denemekten zarar gelmez...yerimseniben
tüm tahlillerim yapılmıştı her şey normal çıkıyordu, çok fazla stresim de yok, normal besleniyorum ama yine de çıkıyor işte. anlamadım gitti. sabah akşam en iyi yüz yıkama jeliyle temizliyorum (MD FORMULATIONS) maske yaparım bakarım cildime ama yok yok yok! dr bana 4. kere kullananları bile anlatmıştı en son gittiğimde. varmış yani. gerçi her gittiğimde bana bundan sonra sivilcen çıkmıcak diyorlardı ama. ben her şeye harfiyen uydum, tam doğru dozajda kullandım ama malesef. son kullandığımdan beri de kolesterolüm yüksek çıkıyor artık gerçekten pişmanım kimsenin sözüne de güvenim kalmadı dr.ların fln.. şu an MD formulationsla yıkıyorum, yine MDnin güneş koruyucusu, nemlendiricisi ve illuminating serum'u kullanıyorum eczacılara da güvenim kalmadı poffff... :çok üzgünüm:
Canım bizim komşumuzun da böyle bi sorunu vardı. sürekli roaccutane kullanıyodu. Bıraktıktan belli bi süre sonra tekrarlıyodu sivilce sorunu çünkü. Hani bide evli barklı 40-50 yaşlarında bi adam. Güzellik uğruna değil sağlığı için. Yani büyük ağrılı sivilceler için. Sürekli nemlendiricilerle geziyodu kuruluktan. Dudakları çatlaktı hep.
Çok ilginç ama roaccutane ın yapamadıgını imex yaptı ona. Şuanda sürekli imex kullanıyo bırakınca yine tekrarlıyo ama roaccutane dan iyidir yani. Hatta onun hevesiyle bende imex kullandım destekleyici ilaçlarla birlikte. Ama bana hiç etki etmedi bünyeden bünyeye değişio demekki
Kızlar nerdesiniz ya sesiniz soluğunuz çıkmıyo, özledim sizi.. Seksinek sen neredesin tatlı şekerr
ben 4ncü aya girdim ama hala bi gelisme yok yanaklarim berbat siyah noktalarda gecmedi pöffff
herkesin 6 ayda geciyomus 2 ayda mucizemi gerceklescek yani birden geciekmi bunlar
FISTIGIM SINIF ARKADASIM 1 SENE KULLANMIS.... BEKLE SABRET... :1hug:
DEPRESYONDAYIM... senağlama senağlama senağlama senağlama
AGIZ CEREM BURUN CEVREM KUPKURU OLDU.. BEPANTEN HAMETAN NE VARSA SÜRÜYORUM.. KABUKLAŞIYO VE SONRA DÖKÜLÜYO KOCA KOCA KABUKLAR.. ALLATADA DAHA TAZECİK VE BİR OKADARDA KIRMIZI DERİ AMA YANIYO.... SÜRDÜKÇEDE YANIYO.. senağlama
BİDE GECE UYURKEN OYNADIGIM MİNİK SİVİLCEMİ YOLMUSUM SANIRIM KANAMIS KURUMUS.. YARA GİBİ SURATIMIN ORTASINDA... senağlama AGZIMI ACAMIYORUM YEMEK YİYEMİYORUM.... senağlamasenağlama
SADECE AGLAMAK İSTİYORUM... DERİM YANIYO... DUDAKLARIM ACIYO....senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?