Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ben cok merak ettim bu ilaci özelden söyleyebilirmisin hangi ilac oldugunu

doktorun hangi kremleri verdi yanında kullanman için:uhm:

slm canım.. bana sadece hametan verdi doktorum.. oda yanık tahriş ve pişik kremikaydirigubbakcemile3 genelde bebeklere pişik için veriliyomuş... cok memnunum aslında kremden daha öncede tecrübem var.. ama benim cildim cok hassas... o nedenle biraz sıkıntı oluyor bende...kaydirigubbakcemile

SLM kızlar hepinize.. bugün pek takılamadım siteye.. geldim ama =) ya benim dudaklarım bildiğiniz zar gibi soyuluyo... ve yapış yapış.. dudaklarım birbirine yapışıyo.. evett nemlendiriyorum.. stick bepanten hametan 3lüsünü devamlı dönüşümlü sürüyorum.. ama yok... neyse idare ediyorum şimdilik ama bi sorunum daha var ben 3.kez soyuluyorum.. yani yüzümde belli soyulan noktaları takip ediyorum aynı yerler 3. kez soyuluyor... yakında istatistik tutucam..benneyaptımki... neyse moral bozmaya niyetim yok... :1closedeyes: kendi kendime söz verdim.. yerimseniben

eee sizlerden nbr.... nasıl geçiyo ilaçlı günleriniz...

BASAKS ; canım yazdıklarını okuyunca dondum kaldım.... :1shok: :a015: cok gecmmiş olsun... kızlar bi itirafta bulunayım bunu yazmicaktım ama ben ne kadar moralli ne kadar neşeli yazıyor olsamda çok korkuyorum ya... yinede bişeyler zorluyo devam diyo... :çok üzgünüm:

ben kullanmadım ama bir öğretmen arkadaşım 5 aydır kullanıyor yüzü inanılmaz düzeldi bebek gibi oldu ama çok ağır bir ilaç.insanın ağzını burnunu kurutup kanatıyor çok zorluk çekiyor.göz sıvısını vajinal sıvıya kadar kuruttu.valla zar zor katlanıyor.

Ben universite son siniftayken kullandim roaccutane arkdaslar ve tabiri caizse anam agladi. Ben etilerde ulviye atilganogluna gittim. Cokk iii bir doktor. Universitede tez sikintisi falan cok gerilmistim o da sag olsun bana bu ilaci onerdi. Ama cok zorluk crktim. Inanin hala ki 6 yil oldu ilaci birakali bacaklarim ve yuzum cok kuruyo sanki vucudum hala atamadi bu ilaci. Ayrica cok sisirdi yuzumu hep irin akiyodu yuzumde 1 sivilce bile ciksa. Elimi dokunsam patliyodu. Iykkkkk hatirlamak bile istemiyorum. Her ay tahlil yaptirdi bana doktorum cunku kan degerlerini cok bozuyo. Veeeeee hamilelik dusunenler asla kullanmasin cok asiri a vitamini yuklemesi yapio bu ilac bebege cok zararli sakatlik riski var arkadaslar.....siz iyisimi kullanmayin derim ben!!!!

doktorlar ve ilaç prospektüsü ilaç kullanımı sırasında hamile kalınması ve kan verilmesi sakıncalıdır diyo.. ömür boyu kalıyomuki bu ilaç hamile kalınmasıyla cocugun sakat olma riski mi var sonusuza dek.. benneyaptımki ya ben zaten allak bullak oldum..

p.tesi doktoruma söylicem azax tedavisine başlicam yine ya retin miretin ne veriyoa yanında versin.. .. senağlamasenağlamaburun kanaması herkeste oluyor mu? beni kan tutar.. olmadık yerde kanarsa düşer bayılırım Allah korusun...ya dayanamıcam galiba..senağlamasenağlama

cnm doktorum bana burun içi içinde krem verdi burunda bi bakteri oluşuyomuş onun için gerekliymiş hatta ilk ay önemsemeyip kullanmamıştım yüzümde yaralar falan çıkmıştı doktorumda baya kızmıştı bana senağlama

arkadaşlar merhaba
öncelikle herkese gecmiş olsun.. ben de roaccutane ilacını kullanmak istiyorum,doktor gözetimnde tabi..peki bu ilacın fiyatı nedir? ssk karsılıyor mu?

cok sağol arkadaşım. bende yarın gidicem doktora artık kökünden kurtulmak istiyorum bu sivilcelerden .makyajsız dışarı cıkmak istiyorum artık...umarım hepimiz faydasını görürürz..
ilaçla ilgili detaylı bilgi için ben site buldum ilgilenen arkadaşlar okusun,incelesin..
Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey!

başaks için üzüldüm, ama 46 kilo birinin 50 mg kullanması zaten saçmalık değilmi, 20 veya 30 la başlayıp en fazla 40 olması gerekirdi onunki. ben 54 kiloyum ve 30 la başladım şimdi 40 mg kullanıyorum, 50 ye bile çıkartabilir doktorum ama istemicem, yüzüm dudağım çok kuru zaten ve kemik ağrılarım var, dozum artsa şiddeti artacak durumumun, varsın 1-2 ay geç bitsin.hem benim ruh ve beden sağlığım bozulmamış olur, hemde sosyal hayatımı etkilememiş olur.sizde kilonuza göre doznunuzu biliyosunuz, doktor fazlasını yazarsa istemeyin, hatta kendinizi iyi hissetmiyorsanız, dozunuzu düşürtün. kızlar bir doktorun yaptığı hata neticesinde yaşanan olumsuzluk sizi etkilemesin, hepiniz biliyosunuz ki her yan etki herkeste aynı değil. mesele benim 37. günüm sivilce kusması kesinlikle yaşamadım, yüzüm kurudu sadece, yüzü kurumadan, dudağıda günde sedece bir sabah, bir kerede akşam nemlendirerek yetinenler var.
seksisinek canım, ben burun kanaması yaşamadım, 2. ayda kuruluk hissetmeye başladım ama kanama filan kesinlikle yok, sende kuruduğunu hissedersen, bepantheni kulakçöpüyle burnunun içine sür.

nazımsın bende 52 kiloda 30-50-50-50-50-40 şeklinde kullandım. İlk ay hiçbi şekilde kuruluk olmadı. zaten nemlendirici kullanmadım. dudağımıda kurumadıgı halde nemlendirdim önlem olsun diye :) 50 mg a geçtiğimden bikaç gün sonra başladı kuruluk. hatta üçüncü ayın sonlarında bi kemik ağrılarım başladı hareket edemez oldum nerdeyse. ilacın dozu 40 mg a düştü. şimdi dudagımı falan bazen nemlendirmeyi bile unutuyorum. kemik ağrılarım hareketlerimle zorlarsam oluyo bitek. keşke hep 40 kullansaymışım bunu çok rahat kaldırdım. başta bilseydim böyle olucanı dediğin gibi 50 kullanmazdım 40 la devam ederdim. derim hala hassas ama aşırı bi kuruma kalmadı bende. tek kuruluk burnumda. tedavi boyunca vücudumdaki kanın üçte biri burnumdan çıktı sanki :)) çok kötü izin vermeyin sakın kurumasına benim gibi ihmal etmeyin burnunuzuu

bu arada çenemde bi tekgülüm çıktı. hiç sanmazdım ona bu kadar iyi bakıcamı :) kuş sütüyle beslicem misafirimi :))

son 18 gün :lepi:

lizim adına sevindim canım, seninki totalde 810 oluyor hesapladım da çok değilmi, benimki 720 olcakmış, 54 kilo olduğum için 60 kiloya göre hesap yaptı doktor, neyse bildiğim kadarıyla 900 e kadar olabiliyor. şükür atlatmışsın sen 18 gün de geçer süprizzzzz 6 ay nasıl geçtiyse.. ee nasıl gidiyo, lekeler filan çok mu. bende gün içinde silikleşiyo, çok hafif. ama banyodan sonra :1shok: kızarmış hindi gibi oluyorum. o halimi kimsenin görmesini istemem. yüzümde alev alev yanıyor. birde yüzümde olan olmayan bütün lekeler çıkyo, hayret ya, normalde o kadar yok, kırmızı nokta nokta yüz tane vardır saysaydım :bbo: ya ben en çok tedavi bittikten sonra hani yan etkiler filan geçiyo diyolar ya, yüz kuruluğu da yan etki, ve yağ bezelerimiz çalışmadığı için yüzümüzde sivilcede çıkmıyo, yağlanmıyoda, ilaç kullanımı bittikten sonra ne olacak merak ediyorum. kurumu kalcaz, yağlanmaya devammı, eğer yağlanırsa sivilce çıkması olası değilmi. çok bilinmeyenli denklem gibi sordum :tomato: ben kaçtım. anlayanınız varsa cvp lütfen.

Arkadaşlar, fotoğraf paylaşan kullanıcılardan biri olarak, söylemem gerekiyor ki, kimse kimseye burada bir şey ispatlamak zorunda değil...
Kimse kimseye bir şeylerin havasını atmanın peşinde de değil...

Moral olsun, teşvik olsun diye ve de sevincimizi paylaşmak amacıyla paylaştığımız değişimlere, inanmak zorunda değilsiniz. Kim neden milleti kandırsın burada ?

Lütfen mantık çerçevesinde paylaşımlarımızı sürdürelim, birbirimizi kırmadan...

lolabunnycim canım bizim derdimizi bir biz anlarız sen lütfen bu ilaçları al bitkisel takviyeler ve bir zararları yok. ben bir haftadır kullanıyorum. sanki şimdiden hafif hafif toparlamaya başladı sarkmalar ama yinede eskisi gibi sımsıkı degilim. inşallah devam ettikçe daha iyi olucak. bazı pilates hareketlerini de her gün yapmaya çalışıyorum onlarında faydası oluyor ama asıl olan o derimizin altındaki kolejeni tekrar kazanmak yoksa yıllarca spor yapsak bir işe yaramazmış bu nedenle susam yağlı masaj, egzersiz ve bitki takviyesi şimdilik. sen de yap canım inşallah sana da şifa olur. yazın plaj yerine yerin dibine girmek istemeyiz böylelikle. sen gel çatlaklar bölümünden görüşelim canım istersen.buradaki arkadaşları daha fazla etkilemek moral bozmak istemiyorum çünkü inşallah onlar bebek gibi olurlar!!!kaydirigubbakcemile5

oooff ya içmez olaydıım allahım çok pişmanıım yaa tamam geliyorum canım çatlak da oldu zaten bende bu ilaçtan hemen sonra bu arada şey dicem soya proteini tozu da solgar marka mı acabaa

seksisinek canım bende nisana katılıyorum. birşey ispatlamak zorunda değilsin ki. bu ilaç herkesin bedeninde farklı etkiler yapıyor. üstelik bunu sana sonuçtan çok da memnun olmayan biri olarak söylüyorum. ben senin en başından beri iyleşme göstermene çok sevindim:içelim:. umarım tüm arkadaşlarım rahat bir tedavi dönemi geçirirler ve sonuçlar istedikleri gibi olura.s.

hiç hesap yapmadım doktorum 55 kiloya göre hesapladı bende tmm dedim sabah uyandığımda yüzüm çok duru oluyo. ama yıkayana kadar. yüzümü yıkadıktan sonra kızarıyorum lekelerde belirginleşiyo senağlama hiç yüzümü yıkamak istemiyorum bu yüzden bide ben sıcağa yakın ılık suyla yıkıyorum. biliyosunuz soğuk su yüzü iyice kurutuyo. ondan da olabilir belki. tedavi bittikten sonra yüzümüz yine normal yağ dengesine ulaşıyomuş ama sivilce yapıcanı pek sanmıyorum. o kadar yağlı yüze sahip olup tek sivilcesi bile olmayanlar var. sonuçta bu hastalık biz hastayız onlar değil. bizde tedavisini oldugumuza göre hiçbi sebep yok sivilce oluşumu için :)

SeksiSinek canım biri bişiimi dedi neye alındın bu kadar? Herkes kendi sürecine göre düşündüğünden kalbini kıran kişi seni anlayamamıştır canım. Bu yüzden üzme kendini. İlaç yormuş seni yeterince ondan da hassaslaşmışsın sanırım. Daha pozitif olmaya çalış burda en çok seni sabırlı umutlu görmüştüm. En çok senden moral depoluyodur burdaki çoğu kişide. Bikaç önemsenmicek yorum için değmicek bişi yapma canım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…