yaa ne biliym canım.sanki bi kuruluk hissediyorum gözlerimi açıp kapattığım zaman.senin tedavin bitmişti sende oldumu böyle :bbo:
Kızlar Merhaba, bende yıllarca çıkan kistik sivilcelerime karşı en etkili yol olan roaccutane'ı kullanmama direnişime geçen hafta pes ettim yoksa bütün vücudum sanırım neşter izi olacaktı çünkü benimkiler ucu çıkıp patlamıyor operasyonla alınmak zorunda kalınıyordu.10 gun önce başladım ve saç diplerim inanlımaz kuruyor hatta pul pul dökülüyor, 40 ile başladık.Saç dipleri kuruması için bir öneriniz var ise paylaşmanızı rica edeceğim.Kollarım ve yüzüm kaşınıyor sürekli sanırım kuruluktan buda ilacın yan etkisi değil etkisi olsa gerek...
yerdesen seninle nerdeyse ynı zamanda bitirmişiz bende de dudak kuruması var krem sürmeye devam ediyorum 1 ay da ilaç vücuttan atılıyo diyolar sanırım etkisi ozaman geçicek ama dudakların eskiye göre daha kuru oluyo arkadaşımdan biliyorum.
Kızlar cevap verecek kİmse yok mu ozon yaĞı hakkında sormuŞtum sİvİlce İzlerİne İyİ gelİyor dedİler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?