Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

merhaba canım.yazdıklarına göre hap kullanma günlerimiz ve cilt tiplerimiz sanırım aynı.özelden konusmak isterim seninle canım.eminim birbirimizle paylasıcamız bilgiler olacaktır.

malum ilacı bitireli 6 ay oldu,sadece tretine devam ettim bu dönemde. bu ara sivilce degilde,minik 3-5 tane kabarcık oldu,siyah nokta da degil,kızarık da değil...anlamadım...aynı şeyi tecrübe eden varsa yazsın..ha bi de ,sivilce ve siyah nokta yapmayan hangi marka guneş koruyucusu kullanayım

güneş kreminde tavsiyem la roche posay canım

slm kızlar bende raucuten kullanmaya yeni başlayanlardanım. 4.günüm bugün.günde 20mg içiyorum. kendimi o kadar şartlamışım ki dudağım kuruyacak yüzüm kızaracak diye hiç bir şey olmadı daha.acaba çok mu erken yoksa mg ı az olduğu için mi hala çok yağlı cildim?

yaa arkadslar bn cok kotu oldm :Ssss yha bnm 3.ayım bddı anck 4 5 gun gec gddım kan tahlılımı yaptrdım yarında hastahaneye gdıcem . hemen hemen 1 haftadr ıcmıyorum hapımı anck ıcmedıqım ıcın yzuumde sıvılceler cıktı.. :S ( ya ıltahaplı kırmızımsı bı sıvılce dııL.hanı olr yaa kiss kiss sıvılceler aynı ole :S helede dudak kenarlarımda :Sss) yaRn gdnce sorcm bı ndn bole oldu dıee :Ssss bn 5. yada 6.ayımda hapımın kullanımı btıo.bttıqınde bıde bnlarla urasmaq ıstemıorm

dannur dudak kuruması ılk haftanın btmesıne doru baslıo. Kızarman da 2. yada 3. haftada baslar. :Sss sakın gnes kremı surmedn cıkma gnese :Sss helede bu sıcaklarda. bıde 2.ayında brnun kanıyacak.kotu bsı dııl yalnız. burnun kanayacak kabuk toplıck ( bazen cok kot oluo :S ama 2 hafta sonra feln gecıo baya)burnun ıcınde doktrun zamanı gelnce sprey gbı bsı verck.dudakların ıcın bepanthen kulln .

ben de 2.ayıma başladım bu ay ama hala çıkmaya devam ediyor sivilceler ne zaman geçmeye başlıcaklar yüzümde hala kuruma olmadığı için doktorum bu ay kurutalım senin dedi 40 mgdan 50 ye çıkardı ama hala yüzümde kuruma yok anlamdım gitti.bir de eğer sivilce sorunumuz hormnla ilgiliyse geçer mi aknetrent le sivilceler yoksa boşuna mı kullanmış oluruz aknetrendi.ben hormonlarıma baktırmadım çünkü

canım sen kaç kilosun ki:S 50mg fazla agır gelmesin:S

Herkese merhaba yıllar önce lise yıllarımda bu ilacı kullandım.
O zaman doktorum ne burun kanaması için ilaç vermişti ne de gözlerim için hatta ilaca başlarken burun kanamamın olacagını dahi söylememişti neyse...

gözlerim kızarık dolaşıyordum.haftada birkaç kere özellikle de gecenin bir yarısı uykumdan burunumun kanamasıyla uyanıyordum.Ayrıca kabızlık had safhadaydı.
Bende 6 ay kadar ilacı kullandım son ayları yaz dönemine geldi güneş kremi bile kullanmadım leke falan olmadı Allaha şükür şimdi bu okuduklarımı duyunca o kadar sıkıntıyı boşu boşuna çekmişim yahu epey zorlanmıştım.
Ama yaklaşık 8 sene boyunca yüzümde tek bir sivilce bile cıkmamasına neden olan bu ilacı tekrar kullanmak istiyorum sivilcelerim gene iz bırakan cinsten ve ellemesemde kesinlikle gecmiyor biliyorum ki tek etkili çözüm bu ilac ama okuduklarım gibi bu ilaç zararlı mı?
Sonuçta yararı daha fazla olmalı ki doktorlar bu ilacı yazıyor.
Hem kan tahlilleri oluyor her ay.Bir zararı olsa bunu tahlillerle takip edip ilacı kesmeleri gerekmez mi?Kafam cok karısık eskiden bilmeden kullandım ama bu yaşta arastırmadan kullanmak istemiyorum arkadaşlar...

arkadaşlar baktım daha ilk zamanlardan "neden sivilcelerim geçmedi" diye soruyorsunuz, yazayım dedim.
ben de iki sene önce beş ay süreyle kullandım bu ilacı. bıraktığım güne kadar sivilceler çıkmaya devam etti. bu arada cildim kurudu, dudaklarım çatladı, hatta elimde kuruluktan egzama bile çıktı ama sivilceler yok olmadı. ama bıraktıktan bir iki hafta sonra bir daha çıkmamaya başladılar. ve bir daha da öyle eskisi gibi büyük sivilcem olmadı.

o yüzden endişe etmeyin, sabırlı olun.

Benimde ilk zamanlarım sivilcelerim neden geçti diye cevap alamadım kimseden :)) çünkü benim bildiğim önce hepsi dışa vuruyo daha sonra geçiyo sivilceler ama bende öyle olmıycak gibi. Hiç sivilcem kalmadı nerdeyse. Ama hazırlıklıyım bi volkan patlamasına inşallah çıkmaz :)

arkadaşlar ben aknetrenti 50 mg kullaanıyorum kollarım çok kaşınıyor sürekli kaşıyorum bir de oktorum kaç kilo olduğumu sordoğunda yakın zamanda tartılmadığımı ama 55-56 olduğumu sölemiştim tahmini olarak bugün tartıldım 50 kiloyum tartıldığımda doğru mu bu tartı falan dedim evt dediler napıyım ben şimdi bir yol gösterin

canım bence 40 a devam et sen.çünkü kilona göre 50 bence cok fazla bende 50 kiloyum ve günde 40mg kullanıyorum.peki 40 kullanırken şikayetlerin bu kadar cokmuydu?yani ağrıların falan ??

canım bence 40 a devam et sen.çünkü kilona göre 50 bence cok fazla bende 50 kiloyum ve günde 40mg kullanıyorum.peki 40 kullanırken şikayetlerin bu kadar cokmuydu?yani ağrıların falan ??

ağrılarım çok fazla yok yani var da 40 mgdaki ile aynı.ama kollarım çok kaşınıyor kuruluktan galiba hatta uyurken kaşımaktan tırnak izi bile kalmış.

canım bence agır geldiğinden ötürü oluyo.bence 40 a devam et sen.hemen hemen aynı kilolarımız seninle ben 40 kullanıyorum canım

canım bence agır geldiğinden ötürü oluyo.bence 40 a devam et sen.hemen hemen aynı kilolarımız seninle ben 40 kullanıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…