Merhaba arkadaşlar bugün ikinci haftam bitiyo durumumu kısaca özet geçiyim.
Yüzde kulak içinde pul pul dökülmeler artık yüzümün 1 noktasında bile yağlanma yok.
Dudak kuruluğu çok büyük dertmiş ALLAH kimsenin başına vermesin çok yoruyo ve sıkıyo insanı.
Benim yüzümde aşırı bi sivilce yoktu ama büyük büyük çıkıp iz bırakıyodu yalnız bu ilacı kullanmaya başladım başlayalı sivilcelerimde azalma oldu hatta tek tük kaldı sağ yanağım nerdeyse tertemiz sol tarafımda hafif sivilceler var artış ne zaman olucak yada olucakmı bilemiyorum deneyimi olanlar cevap verirse çok sevinirim.
Zaten benim en büyük derdim sırtım ve göğüsümdü onlarda pek bi düzelme göremiyorum çünkü aşırı fazla sivilce ve iz var özellikle sırtımda umarım onlarda geçicek pek geçicek gözüyle bakamıyorum çok olmalarından dolayı ama yüzüme bu kadar etki yaptıysa heralde sırtımada iyi gelicektir :)
Ve kepekkkk. Kepekler için ne yapabilirim ne kullanabilirim?
malum ilacı bitireli 6 ay oldu,sadece tretine devam ettim bu dönemde. bu ara sivilce degilde,minik 3-5 tane kabarcık oldu,siyah nokta da degil,kızarık da değil...anlamadım...aynı şeyi tecrübe eden varsa yazsın..ha bi de ,sivilce ve siyah nokta yapmayan hangi marka guneş koruyucusu kullanayım
ben de 2.ayıma başladım bu ay ama hala çıkmaya devam ediyor sivilceler ne zaman geçmeye başlıcaklar yüzümde hala kuruma olmadığı için doktorum bu ay kurutalım senin dedi 40 mgdan 50 ye çıkardı ama hala yüzümde kuruma yok anlamdım gitti.bir de eğer sivilce sorunumuz hormnla ilgiliyse geçer mi aknetrent le sivilceler yoksa boşuna mı kullanmış oluruz aknetrendi.ben hormonlarıma baktırmadım çünkü
canım sen kaç kilosun ki:S 50mg fazla agır gelmesin:S
arkadaşlar baktım daha ilk zamanlardan "neden sivilcelerim geçmedi" diye soruyorsunuz, yazayım dedim.
ben de iki sene önce beş ay süreyle kullandım bu ilacı. bıraktığım güne kadar sivilceler çıkmaya devam etti. bu arada cildim kurudu, dudaklarım çatladı, hatta elimde kuruluktan egzama bile çıktı ama sivilceler yok olmadı. ama bıraktıktan bir iki hafta sonra bir daha çıkmamaya başladılar. ve bir daha da öyle eskisi gibi büyük sivilcem olmadı.
o yüzden endişe etmeyin, sabırlı olun.
arkadaşlar ben aknetrenti 50 mg kullaanıyorum kollarım çok kaşınıyor sürekli kaşıyorum bir de oktorum kaç kilo olduğumu sordoğunda yakın zamanda tartılmadığımı ama 55-56 olduğumu sölemiştim tahmini olarak bugün tartıldım 50 kiloyum tartıldığımda doğru mu bu tartı falan dedim evt dediler napıyım ben şimdi bir yol gösterin
canım bence 40 a devam et sen.çünkü kilona göre 50 bence cok fazla bende 50 kiloyum ve günde 40mg kullanıyorum.peki 40 kullanırken şikayetlerin bu kadar cokmuydu?yani ağrıların falan ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?