Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
mylilapause Cildin çok güzel maşallah sen bu ilaçı kullanırken cildin dökmemiş galiba??Hemen iyileşmiş heralde??

evet canım benim sadece yanak bölgemde vardı bende kusma olmadı ama sivilcelerim çok iriydi iltihaplıydı 2.aydan itibaren kurumaya başladı ve fazla çıkmadı 4 ten sonra zaten lekeler de azaldı en son durum böyle.1 ay sonra tekrar çekicem bakıcam farkına düzelme varmı diye

mylilapause valla senin gibi olacağımı bilsem hemen başlarım. acaba daha öncelerde antibiotik kullanmışmıydın o yüzden mi dökme olmadı acaba.??? Ne ilginç bazısında eziyet haline geliyor bazısı rahat rahat iyileşiyor.

evet canım tetradox kullanmıştımama tedaviden 1 sene önce ben 2 yıl ugraştım bunlarla en sonunda kurtuldum çok şükür
sen kullanmıyomusun canım yüzn ne durumda

bu ilacı kullanırken vitamin hapı kullanmamın bi sakıncası olur mu acaba c ve b vitamininden oluşuyor hap

canım vitamin kullanmayı önermiyo doktorlar zaten ilaç a vitamini deposu ve de başka vitaminler etkisini azaltıyor.bu ilacı kullanırken a vitamini almıcaksınız

Ben 6-7 aydır boğuşuyorum bu zamana kadar hiç sivilce problemim olmadı o yüzden hep geçicek gibi geliyor.hemen hemen her ay 1-2 tane çıkıyor ve lekeleri var tabi. Böyle sürerse kışa kullanabilirim ama.

Ben 6-7 aydır boğuşuyorum bu zamana kadar hiç sivilce problemim olmadı o yüzden hep geçicek gibi geliyor.hemen hemen her ay 1-2 tane çıkıyor ve lekeleri var tabi. Böyle sürerse kışa kullanabilirim ama.

canım bende 2 sene uğraştım demiştim ya dayanamadım hiçbir krem çare omadı son çare buydu denedm memnunum eger başlarsan ekim başlarında düşün canım ki yaza sarkmasın :)) yanetkilerini göze al sabret sonuç harika:icecream:

Tatlım Peki deli gibi kaşınmam ne zaman biticek yada herhangi bir öneri şampuan losyon v.s var mı?.Benim hiç saçlarımın dibi böyle kepekli kepekli olmadı.

danıştım, normal diyor ona göre herşey normal tedavi süreci Birde bana şu kadar süre kullanıcaksın demedi belki de daha eken olduğu içindir.Sizlere en başında ne kadar süre kullanacağınızı söyledi mi?

bana doktorum 5 ay dedi ama tedavi bitiminde gerekli görürse 2 ay daha uzatabilirmiş.

meraba arkadaşlar benim de aknetrentte 1 ayım dolacak ilacın dudak kurutması,saç kurutması kepek gibi saç derilerimin dökülmesi ve vücudümda kaşıntıdan başka etkisi yok birkaç gün sonra tahllilerimi yaptırıp doktoruma görünücem bakalım ne söyleyecek heyecanlıyım açıkçası.en azından doktor bişeyler söyleyebilir diye düşünüyorum sivilcelerimin artık ne zaman çıkmamaya başlayacağını gibi.herkese sivilcesiz günler...

arkadaşalr bugün 4.ayım bitti 5 gircem doktora gittim bugün ilaç yazdırmaya yokmuş seminere gitmiş pazt.gelcekmiş..3 gün içmesem ilacı bir şey olur mu???
bilen varsa lütfen yazsın

olmaz canım eczaneden al bi şekilde sonra yazdırırsın doktoruna yada başka doktora git canım 1 gün olsa hadi neyse de ilaç vücuduna bagışıklık yaptıgı için kesmiş olursun bana göre içmelisin

ya arkadaşlar moralim çok bozuk bir aydır aknetrent kullanıyodum.cumartesi ilacım bitecek bitmeden tahlillerimi yaptırmak için hastaneye gittim.normalde özele gidiyodum çok fazla tutuyodu tahliller bugün de özele gittim ama burada o kadar tutmuyor.oradaki doktor yaklaşık 20 gün önce yurtdışında bu ilaçtan birirnin öldüğünü bu yüzden orada yasaklandığını ülkemizde de yasaklanacağını söyledi.ben yasaklanmasının istemiyorum sonuçta 1 ay aldım bu kimyasalı vücuduma yakın zamanda doktoruna giden var mı böyle bişey size sölediler mi?ayrıca kadına roaccutane mı zoretanin mi yoksa aknetrent mi kullanmış dedim.kadın kendisine gelen yazıyı aradı ama bulamadı.ne fark eder ki hepsi aynı falan dedi.moralim çok bozuk .nolur bişey söyleyin.

canım ben öyle bişey olduğunu sanmıyorum.bu ilacı on yıl once kullanıpta yorum yapan arkadaşlar var.ve hiçbir sorunla karsılasmamıslar.eger öyle bişey olmus olsaydı sağlık bakanlığı bu ilacı eczanelere vermez kesinkes yasaklanırdı.benim fikrim bu yönde.

inşallah cnm ya yarın kendi doktoruma gidicem brz önce aradım cvp vermedi bakalım o ne söyleyecek inş bi sorun olmaz yeter artık yaş 25 hala sivilceyle uğraşıyoruz

Valla canım ben aknetrenti 3 ay kullandım.
Şimdi 4. ayım ama aknetrent olmadığı için eczanelerde zoratenin yazdı doktorum hiç öyle bir şey de duymadım ben..

kızlar bugün kendi doktoruma gittim ilacın yasaklanmadığını söyledi.içim rahatladı.tahlil sonuçlarımın normal olduğunu söyledi.seni brz kurutalım dedi cildimde kuruma olmadığı için o yüzden 40 mg dan 50ye çıkardı.umarım çok zorlamaz beni bu ay ilacım.çok fazla yan etki yaparsa dozu düşüreyim mi dedim zannetmiyorum olacağını dedi.inş her şey güzel olur

Merhaba arkadaşlar bugün ikinci haftam bitiyo durumumu kısaca özet geçiyim.

Yüzde kulak içinde pul pul dökülmeler artık yüzümün 1 noktasında bile yağlanma yok.

Dudak kuruluğu çok büyük dertmiş ALLAH kimsenin başına vermesin çok yoruyo ve sıkıyo insanı.

Benim yüzümde aşırı bi sivilce yoktu ama büyük büyük çıkıp iz bırakıyodu yalnız bu ilacı kullanmaya başladım başlayalı sivilcelerimde azalma oldu hatta tek tük kaldı sağ yanağım nerdeyse tertemiz sol tarafımda hafif sivilceler var artış ne zaman olucak yada olucakmı bilemiyorum deneyimi olanlar cevap verirse çok sevinirim.

Zaten benim en büyük derdim sırtım ve göğüsümdü onlarda pek bi düzelme göremiyorum çünkü aşırı fazla sivilce ve iz var özellikle sırtımda umarım onlarda geçicek pek geçicek gözüyle bakamıyorum çok olmalarından dolayı ama yüzüme bu kadar etki yaptıysa heralde sırtımada iyi gelicektir :)

Ve kepekkkk. Kepekler için ne yapabilirim ne kullanabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…