mylilapause Cildin çok güzel maşallah sen bu ilaçı kullanırken cildin dökmemiş galiba??Hemen iyileşmiş heralde??
bu ilacı kullanırken vitamin hapı kullanmamın bi sakıncası olur mu acaba c ve b vitamininden oluşuyor hap
Ben 6-7 aydır boğuşuyorum bu zamana kadar hiç sivilce problemim olmadı o yüzden hep geçicek gibi geliyor.hemen hemen her ay 1-2 tane çıkıyor ve lekeleri var tabi. Böyle sürerse kışa kullanabilirim ama.
danıştım, normal diyor ona göre herşey normal tedavi süreciBirde bana şu kadar süre kullanıcaksın demedi belki de daha eken olduğu içindir.Sizlere en başında ne kadar süre kullanacağınızı söyledi mi?
ya arkadaşlar moralim çok bozuk bir aydır aknetrent kullanıyodum.cumartesi ilacım bitecek bitmeden tahlillerimi yaptırmak için hastaneye gittim.normalde özele gidiyodum çok fazla tutuyodu tahliller bugün de özele gittim ama burada o kadar tutmuyor.oradaki doktor yaklaşık 20 gün önce yurtdışında bu ilaçtan birirnin öldüğünü bu yüzden orada yasaklandığını ülkemizde de yasaklanacağını söyledi.ben yasaklanmasının istemiyorum sonuçta 1 ay aldım bu kimyasalı vücuduma yakın zamanda doktoruna giden var mı böyle bişey size sölediler mi?ayrıca kadına roaccutane mı zoretanin mi yoksa aknetrent mi kullanmış dedim.kadın kendisine gelen yazıyı aradı ama bulamadı.ne fark eder ki hepsi aynı falan dedi.moralim çok bozuk .nolur bişey söyleyin.
canım ben öyle bişey olduğunu sanmıyorum.bu ilacı on yıl once kullanıpta yorum yapan arkadaşlar var.ve hiçbir sorunla karsılasmamıslar.eger öyle bişey olmus olsaydı sağlık bakanlığı bu ilacı eczanelere vermez kesinkes yasaklanırdı.benim fikrim bu yönde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?